Golfbrud x)

Då var man golfägare :) Har inte hunnit gjort mej så hemma i den ännu, satt upp lite jocks i rutan, fått in sterion och bytt parkeringslampor till vit/blå (?) Vart inte så bra, men ska testa med likadan färg på halvljusen så kanske det löser det hela ;) Får förmodligen baklyktorna till veckan med :) OCH, jag har hittat fäljarna jag vill ha, bara att hitta ngn som säljer också. Eftersom jag ska köpa begagnade, eller ska och ska men jag måste nog för de är lite för dyra att köpa nya. Så måste jag börja leta efter ngn nu, ngn som har passande golfen. Så känner du ngn som säljer sina svarta dotz daytona 195/45 eller 50/16, bultcirkel 4*100 med polerad kant, kan du ju höra av dej ;p Haha.

Åker till gbg imorrnbitti vid 9 med sällskapet Nathalie :) Skönt att slippa åka sj fö en gångs skull kanske :o

Älskar dej Anton, du gör mej så lycklig baby  <3

Jultider :)

Haft lite mkt att pyssla med under de senaste dagarna :) Julfirande i Alfta blev mys, god mat och paket. Sandrasmulan tyckte inte alls mina paket va så skojiga. Hon öppnade och sa "NEEEE" när hon såg att det var kläder :D Haha, leksakerna va mkt roligare och det kan jag väl hålla med om för hennes del. Hon fick massa leksaker, bla en gunghäst och en åkbil, det var väl i stort sätt det som va roligast enligt henne. Att åka bil och rida, och det håller jag också med henne om ;D Haha. Jag sa till Martin att jag skulle köpa en epa åt henne om 14 år. "Isf en 740" Haha visst, för bilbrud med en egen häst på gården känner jag på mej att hon kommer bli :)

Och billös som man är, är det rätt tråkigt när man inte kan ut och åka en ride när man vill, som man brukar :D Haha. Har iaf fått toyotan såld och den hämtas på lördag och jag hämtar min nya bil på lördag :) Kunde inte hålla mej så jag har redan beställt de nya baklyktorna ;) Men väntar med framlyktorna till jag hittar vanliga klarglas till ett bra pris, vill inte ha angeleyes. Får köpa lite nya lampor som piffar upp henne i frammen så länge :) Nu blir det spara hop till nya sommarsulor och några snygga fälgar till dom med ;p Typ asa zr2, svarta med polerad kant eller dotz daytona/brands hatch, svarta med polerad kant. Kankse lite dyrt, men jag ska spara :) Hittade en kille i ett forum som köpt sina svarta daytona begagnade för 800 dollar, utan däck.. :o

Anton hittade en sida med billiga kjolkit, men jag ska försöka låta bli att lägga ner så mkr pengar på bilen, fast det kommer nog blir svårt. Ska jag på med nya spoilers kan det bli svårt att få dem i lika färg som bilen eftersom den har orginallack som är dryga tio år. Kan ju hoppas isf att dom får till samma nyans för har inga planer på att lacka om bilen. Och om det skulle bli så ngn gång blir den grön, lika Skalet :) Haha.


Julafton :)

God jul alla från oss här uppe på ren :)

Firade jul med Antons familj i måndags och det va mys, tack för julklapparna och den goda maten :D

Ska strax hoppa in i duschen för att senare kunna åk pigg och fräsh till alfta och fira jul med min familj :)

På lördag blir jag bilägare :D Ska köpa Golf så då återgår man till att vara den gamla golfbrud man alltid vart :D Har kikat ut nya ögon åt henne med, vart angeleyes fram, fast jag helst ville ha klarglas men de va så dyra. Sen vägde det mellan klarglas eller vanliga bak men det blev vanliga för hittade inga snygga klarglas.


Är faktiskt en som svarat på anonsen på Toyotan som vi la ut igår, kan ju alltid hoppas på att han köper den så pärlan kan överta garaget :) Annars får vi köra väg toyotan för man får inte stå på parkeringarna här ute om man är hyresgäst. Nä nu ska vi gå och duscha :D älskar dej Anton <3 Gooood mat väntar idag igen :D




Lillajulafton i Röste

Jag och Anton ska till Röste och fira jul idag med hans familj, sen på onsdag bär det av till Alfta och fira med min :)

Va till Shamn igårkväll med Malin och hälsade på Lindha och Tony ;p Dom hade utökat hundskaran med en litet sötnosa, Chaina (stavningen) var namnet ;p Fikade och pratade en del, va så mysigt så :) Sen ringde Anton och berättade att han krockat .. Som tur var vart det inget med honom, hade ju kunnat sluta illa. Bilen däremot är inte så snygg. Höger framskärm är baktryckt och bucklig, lycktan är sprucken, spoilern är trasig och troligtvis är framvagnen sne.

Ska hoppa in i duschen nu, sen bär det av mot god mat och mys :) Älskar dej Anton <3


Lindha, jag och Malin :)

ChainaLaina ;)

Grann gran

Fixade en skaplig gran idag, Anton som såg na :D Vart rätt fin på plats i rummet med alla fina kläder på :) Va lite plumsigt i skogen med all snö, så jag skrattade lite åt Anton när han kom där med granen "a, jättekul" tyckte han sen började han skratta sj :D Först skulle han inte ens med ut för han frös men sen när vi väl kom väg hade vi rätt skoj. Jag fick en kvist i ögat men men :)

Bytte parkeringslampor på bilen, till extremvita. Funderar på lika H4or fast dom va så dyra, nästan 500:- Kanske nöjer oss med Rustas blå/vita för 19:- ist :) Ska iaf prova imorrn och om det ser konstigt ut köper jag de andra :)

Lina, min lilla Linastumpa fyller 16 idag :) Grattis vän <3 Va till henne en snabb snabbis tidigare och slängde i mej världens godaste tårta, smörgåstårta :D

Hellsén med brud kom hit en stund på em och kikade på Jönssonligan med oss ;) Mys, fast jag fick ont i huvudet och blev himla trött bara :s Sen for vi till Antons mormor och morfar som bjöd på fruktcocktail med grädde :) Mums. Fick en jättesöt blomma som vi har på rumsbordet :D

Nu ska jag sätta mej i soffan och glo på tv med min mys :) Älskar dej Anton <3


Granen klädd och klar i rummet :)


Va till sötnosan igår och hälsade på :)
Hon härmade mej och va så duktig
så :D Fått många nya tänker med :p <3

Idioter ändå

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4029155.ab

Passa er, beställ inte saker från den sidan. Jag beställde en dator som de blåst mej på vad jag förstått efter att jag läst detta !! Plus att när jag försöker ringa dit säger dom att kön är full. Sen när man väl får en plats i kön och väntar kvar säger de snart igen att kön är full och man kopplas bort. Plus att det kostar pengar att ringa kundtjänst, har dragit nästan 50:- redan fast jag inte ens pratat med dem. Jag har anmält dem och skrivit in det till Aftonbladet som de uppmande oss som blivit blåsta att göra.

Strax jul

Vart i Katrineholm sen söndag, kört därifrån till Huddinge vardag. Kom hem igårkväll och då mysstädade jag med Anton, men han tvättade också ;p Kollade på Efterlyst och Insider sen la vi oss. Insider hade ett repotage om de hemlösa i Sthlms län, om hur de hade det och hur ders jul skulle bli. Jag mår dåligt av att se att inget händer, att ingen bryr sej. En äldre man åkte varje vecka dit med kaffe, choklad, nybakt bröd mm. Det är omtanke och varför kan inte deras komun göra lika?

Idag blir det staden med Malin, vi ska shoppa lite mums inför mellandagarna och lite julklappar. Har typ fem kvar att köpa så ska leta på idag och imorrn :) Åker och jobbar måndag och tisdag till veckan så hinner inte då. Vi som skulle fira jul med Kikki och Ulf på måndag. Men jag hade inget val. Åka till Gbg på söndag och komma hem på tisdag eller åka till Huddinge måndag och tisdag ..
Här står prinsen i Uppsala och glänser


Tillbackad i Katrineholm


Ska det vara tio så ska det :)

Halt väglag

Man kan säga att det ä halt, men i onsdags var det HALT :o Skulle gena från Ljusdal över Hennan till Ånge och vidare mot Fränsta. Det började ju bra. Hamnada bakom en såskopp, va säkert en kärring ! Hon pruttade fram i typ 40, fegis ! Sen när hon svängde av fick jag åka så fort jag bäst ville och jag gasade på, det blev lite kurvigt och vips kom en backe jag inte va beredd på. Hissade boggin i all hast , mer hann jag inte förns jag stod stilla. Hoppade ut och höll sj på att halka under bilen. Skyffla under sand, men det hjälpte inte. Så stannade en annan lastbil och han bogserade upp mej efter många försök att komma loss sj. (till råga på allt vägde jag lite för mkt också som såklart inte var ett pluss efter den vägen) Det var mkt snällt av honom att stanna och hjälpa mej iaf ! När jag väl kom väg, åker kanske 25 km/h börjar backen att tvära mer och jag fastnar igen, nästan uppe :o Då ringde jag sandbilen som kom och grusade backen åt mej, tack och lov ! Det borde de kanske tänkt på tidigare .. Den där backen är lite dryg också. Först efter en ganska tvär vänsterböj börjar backen så man hinner inte ta sån fart heller. Sen är det två högerböjar i den ca 2 km långa backen. Och eftersom den är så lång hinner man inte upp med farten mellan backarna. Det planar lixom inte helt ut mellan de tre backarna så det blir som en enda lång. Jaja. Nu har man fastnat och gjort det rejält och jag höll mej på vägen iaf. Det finns vissa som både fastnar och kör sönder grejerna på en och samma gång.

Fredag idag :D Slutade strax efter fem, skönt :) Blir nog lugnt ikväll. Kanske drar till alfta senare, har inte planerat ngt än men får väl se :P Ska då lägga mej och lata i soffan ett tag först iaf, haha. Kanske träffar Malin m team senare :) Vi ska tydligt inspektera den nya, röda jullådan som de satt upp lite här och var. Den är lite skum :o

Åker till Kattrineholm på söndag eftermiddag, ska köra den rutten till veckan. Så blir borta till onsdagkväll. Skönt att veta när man kommer hem iaf. Va ett bra tag sen man kunde planera ngt, plus att det är Kenths helg nästa så man kan planera in massa fom onsdan sen ;D Mjauu !!


Bye my friends !! älskar dej Anton :)

Tionde december

Den tionde december tvåtusensex träffade jag en underbar kille, idag är det två år sen. Du är underbar Anton, jag vill alltid leva med dej hjärtat <3

if u lose me, u know

Jag är ledig idag och imorrn, för ovanlighetens skull. Så om Maria inte ska göra ngt på kvällen, vill jag gärna komma och hälsa på henne och ta en halv kopp glögg ;) Saknar henne så, förut var det jämt vi. Jag va till henne varje kväll och vi pratade om allt. Det är mkt som har förändrats sen dess men hon är en sann vän som kom för att stanna. Hjärtat mitt, som är en av grundarna till skalet .. ;p

Va till Flisan idag, borstade och gick en sväng. Tränat att stanna henne med rösten och inte låtit henne gå igen förns hon slappnat av och stått stilla. Då sätter jag igång henne med rösten igen och hon har blivit så duktig. Jag hoppas hon blir kvar, kommer sakna deh hästen när hon är borta, hon påminner så mkt om Krut <33 Hade jag haft pengar och framför allt tid hade jag köpt henne sen, hon kommer bli så fin.

Mamma och pappa va hit en sväng tidigare, de smakade mina lussekatter och drack kaffe :) Mysigt med besök och pappa berömde mitt julpynt, han tyckte jag var konstnärlig xD ;) Min pappa är så söt ;P <3

Nu ska jag och Anton ut och busa med bilen, medan det finns snö kvar :) Haha, ska träffa Lina sötnos med, kyss <3


Andra skapar världen så den passar några få

Fredagar är väl det bästa som finns :) Iaf om man är ledig, som jag är idag. Klev upp med Anton i morse kl åtta och for till hästen. Myste med henne och röck manen sen gick vi ut i snön på en liten promenad ;p Vart hem till mamma och pappa och bakat lussekatter med :D Så nu har vi iaf kaffe och lussekatter (kanske pepparkakor imorgon) ifall det är ngn som är sugen att hälsa på oss :)

Snötäckt mark

Natten som var vill jag helst glömma, den satte spår och jag vet inte vad jag ska tänka. Det bränner ont och jag känner mej inträngd i väggen av iskalla känslor. Fast jag vet vad det beror på kan jag inte släppa, men vi har varandra <3

Blondin

Satt och kikade in lite klipp på YouTube :) Bla. blondinbellas vidiobloggar och hon är hur skön som helst! Ganska lik mej, haha :D Men så har jag ju Alicia Moore och Carolina Gynning som två stora "idoler" med ;)

Åkte till värmland igår, kom hem idag så tog Kenth över men jag ska upp imorrn bitti igen och åka till dalarna efter lite plåtbitar sen blire Östersund. Tror jag :s Man kan inte planera så mkt i den här branschen, men pengar rullar in iaf xD

Lina min sötis va här ikväll, vi skickade in en bild på henne och Brenin till klubbens hemsida edsbynsrk.se :)

Nu ska jag och Anton hoppa in i duschen, sen blire nog sängen, ska upp 5 imorrn :o Kyss gnatt allesammans
Brud med hjärna som kör bil med stjärna ;)

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0