trettionde augusti tjugohundranio

vilken omställning det kommer bli men tänk så underbart med ngt alldeles eget ! vilken känsla, man kan inte förstå först man är här sj.

eftersom det kom som en chock och jag inte viste alls vad som skulle hända eller hur vi skulle göra, vet många av det. vi hoppas det kommer gå bra den första perioden, att inget händer.

igår var det kalas för malin och stefan som fyllt år. vi åt tacos, det va så gott :) deras bäbistjej ploppar förmodligen ut den 3 dec, alltså ligger jag bara fyra månader efter :p pappas kommentar: "jag åker ut med båten på lofssjön och där sitter jag hela sommarn" märks det att han jättegärna vill vara barnvakt ? ;)

anton är i lokalen nu, de skulle repa ett tag så jag har hela badkaret för mej sj, fast det är ju inte lika mysigt att bada sj ändå så det kanske blir soffan ist för när han kommer hem ska vi äta mat :) jag som älskar mat :D

jennie va på tävling i säter igår och vann såklart bägge klasserna :) LB:3 på dryga 65% av 35 starter och LB:4 på dryga 73% av 25 starter :)

löördag

det är lördag, gissa om skönt :) igårkväll åt jag på spicy cow med mamma, pappa, malin, stefan, hans föreldrar, ulrika och martin ! supergott och mkt trevligt hade vi det. efter det hämtade anton mej och vi åkte hem till sagan om ringen, men jag somnade ;)

idag blir det städa ett par timmar, sen rida ut en stund sen hem och göra sej ordning inför kvällen. jag och anton ska på kalas för malin och stefan hemma hos mamma och pappa ;) det är inte långt kvar för dom heller, i början av december kommer tjejen ut :p

 


Jobb fredag

Vaknade upp brevedns finaste i morse, väldigt trött bara. Igår såg vi på film efter att jag vart i stallet och anton i lokalen. Idag blir det sova middag, jag är så trött efter en vecka med tidiga morgnar. Imorrn ska jag med syrran på tävling i säter :) nä, jag ska fortsätta köra nu.. Kyss anton <3

Regnonsdag

Regnar som satan, jag jobbar. Är snart i valbo, ska åka och tippa sen tillbaka och byta för att åka hem :) jag är lite trött så ska vila när jag gjort klart hemma. Va in i valbo på rasten och handlade lite till hästen, en remontgrimma bla. :-p ikväll blir det väl ett par filmer, lånade lite skräckisar av johan i söndags :) Anton <3

måndag

idag har jag jobbat, mellan sex och två. kanske inte den längsta dagen och det kändes skönt. blir lika hela veckan. va hem till johan tidigare och fick massage, sen vart det hem och diska och plocka undan lite. finns en del att göra med tiden nu. hästen har jag vart hos med, ridit ut i skogen och bara pratat om allt, han får höra rätt mkt min häst. spec nu när det inte är som det ska.
malin är påväg hit, vi ska kika på nya wallander och jag ska precis gå och steka lite blodpudding. har bara blivit två mackor och det var till frukost.

alla behöver inte skratta åt det här, jag vet vad jag tycker och jag älskar dej hjärtat

söndag

jag ska till hästen nu, sen vidare till mamma och pappa. tack alla för ni finns för mej just nu, jag uppskattar det verkligen!

lördagen

red på fm igår och klarade mej undan regnet hela ritten. tränade halter och skänkelvikning undan vänster skänkel. jättenöjd men hur fort han fattar :)

vart en kväll med malin igår ;) vå åkte till gävle, bara för att vi inte hade ngt att göra. hahaha. där träffade vi max, han hade inte en snygg bil ;D sen vat det stan, pratade med martin en stund och skjutsade louise till håkan sen drog vi hemåt. var för jäkla dimmigt, inte alls kul att snurra omkring.

nu är det söndag, rida först sen städa ! det behövs kan jag lova. jag vet inte hur jag ska beskriva mitt lilla hem just nu. det är kläder överallt, det luktar räkor i köket och det ligger svarta damtussar under soffan .. ja, det behövs städas menar jag ;)

imorrn börjar en ny jobbvecka, dagar iofs men jobbigt ändå. det blir så tjatigt med åtta vändor efter den extremt roliga e4an vi har mellan hagsta och gävle. jag längtar efter min bärbara dator och den nya turen i oktober.

ikvälll blir det filmkväll, förhoppningsvis med lite tacos och annat mums ;)

pusseldags


regnat så mkt nu så har inte blivit nå rida på fyra dagar. tänkte försöka ut idag iaf för ikväll blir det bus med malin och louise ;)
va på kalas för martin och pappa igår och sandra som är två lägger pussel som är för 4 åringar, helt sj ;) inte dåligt.

jag är lite skakig nu för jag tog precis medicinen så jag ska lägga mej i soffan en stund sen åka till stallet ;)

träning nr 1


jennie kom och hjälpte mej igår, det var kanon ;) han hade lätt för högerskänkeln, mindre lätt för vänster. tränade skänkelvikning från medellinjen och för högerskänkel behövde man inte tänka eller göra så mkt, men för vänster var det svårt. vart lite trixa innan det vart någolunda :)

har börjat hosta igen, det är inte kul alls. jobbade inatt, stannade några ggr för att hosta. blir så kraftigt att det är jobbigt att köra, då är det illa :s
anton är iaf väg och hämtar mat, varken han eller jag är sugen på ngt annat än pizza, jag som brukar äta sallad :p

helg


var till regnsjö och kollade på tävlingarna idag. syrran och disa vänn bägge klasserna (LB3 67.58%, LA4 69.78%) och laget kom etta ;)
igår red jag peril på nya bettet och det gick kanon :) tänkte att det får bli det när jag inte hoppar, lite skarpt är det tycker jag men han går bra på det ;)

nu ska jag göra pytt i panna, gräddstuvad och stekt ägg :p när anton kommer hem från alfta blir det mys i soffan innan jag åker och jobbar ikväll <3



kräftor i badkaret

jag vart tvungen att lägga dem i hetvatten ett tag för att tina. det var ju som en isklump och jag och malin ska äta dem ikväll :o haha. men nu ligger dom där iaf så jag får svänga hit efter att jag vart till hästen och hämta dem :)
ja, jag ska till malin ikväll och mysa lite :) blir att träffa lite vänner när man jobbar med det man gör.

chifen ringde idag och jag ska byta tur igen, köra foder till bönder i dalarna och här omkring. jag ser fram emot det mkt fast jag hade nog sett ett annat schema. eller det är på två vis. jag har ju ett schema iaf och det är ju bra men ena veckan åker jag måndag, sover i bilen och kommer hem tisdagkväll. sen kör jag flis/spån på onsdag och får därefter helg tills på tisdagkväll då jag blir borta till fredagkväll. det kommer kännas tungt att ligga ute tre nätter i rad. men jag har ju gjort det så mkt och det är ju trots allt ett jobb :)

nu blir det hästen iaf, har längtat efter honom hela dagen :D


rinner iväg

nu har jag vart i stallet, ridit och duschat killen. han får en dusch efter nästan varje ridtur, kanske kan bero på att man har en dusch till hands ;) efter att jag ridit smörjer jag in honom med hästsalva (ska vara flug avvisande) och sprayar honom med annat flugmedel. känns bra eftersom han går ute än, det håller ju sej en liten stund iaf. vart iaf en travrunda idag, med gramanen. använder den dock inte så mkt, han är så mjuk och fin ändå. men den sitter iaf där som en hjälp. och den behövs ibland, spec. i traven då jag vill få honom lite rundare och länga stegen.

anton är ute med hellsén som fick sitt körkort idag :D och jag känner nu hur tiden bara springer väg. kommer ihåg som om det var igår när jag tog körkortet, var ju ändå fyra år sedan :o

träffade smulan idag och hahaha vilken brud :D då kommer vi inrullande på vägen och så säger hon när hon ser bilen. otter jeckika och attååån ! sen vart det ju lite fel när hon skulle äga sjuk. anton gav henne sjukväskan och hon kom till ullis och mej i soffan. och ullis frågar, är jessika sjuk ? sandra säger, nä mamma är kuk .. a, det kommer hon få höra när hon blir äldre, haha. vi försökte få henne att säga sch-ljudet. och då gick det bra, blev typ sccch-u, men det får duga ;) men jag skrattade så sandra började jätteskratta och såg så stolt ut. sen när man gör för mkt av en sak, tex tjatar på henne att säga ngt så säger hon. pappa, det jäcker nu. sen en till sak hon säger ofta när hon undrar över ngt. vad gör du pappa ? eller vart är du pappa ? och hon låter så lillgammal och söt :) alltså, hon säger inte pappa jämt, det är ju bara om det gäller honom annars är det ju namnet på den hon frågar :)

nu blir det soffan ett skuv, imorrn är det hårda tag och full arbetsdag som gäller igen :)

en helt vanlig torsdag

vilken härlig dag det vart. vaknade i morse av att jag va så pissnödig, upp på toan och sen hopp i sängen igen. hann bara blunda, då lyser det till på tlefon och jag kikar vad som hände. då står det snooze alarm avstängt. men hallå tänkte jag, ska den inte ringa. nä. den va tyst och alarmet knäpptes av. tur jag va vaken, måste vart ngn där uppe som sagt åt mej att vakna då jag vaknade för annars hade det blivit svårt att väcka mej, jag har ljudet av på nätterna :s måste skaffa en klockradio kanske ;)

apppropå härlig dag, det gick så bra att jobba :D har haft tifa framför mej halva tiden och vi satt och surrade om allt möjligt så dan gick för himla fort :) och nu sitter man hemma, påväg till edsbyn och smulan :) jag längtar så efter henne. ska bli så mysigt att få träffa henne igen :p ullis berättade att om hon får välja kläder sj så väljer hon oftast en skjorta jag gav henne i julklapp :D haha, det va ju bra hon gillade den :)

ikväll ska jag rida, efter två dagars uppehåll. känns också skönt :) nästa vecka blir det börja med bommar som sagt så får vi se vart vi hamnar sej.



onsdag

bilen går bra, hästen är hur fin som hälst och jobbet är kanon !
appropå hästen, lina s provade rida honom igår och tyckte han kändes som ny. med all träning jag lagt ner känndes det som en klapp i ryggen att få höra ;) han är mjuk, som att rida ett gummiband. jag kan lätt ställa och böja honom på rakt spår utan att han gör några protester och galloppen som jag precis börjat med, går hur bra som helst :) nästa vecka börjar vi med bommar, det kommer bli skoj :D

när jag får semester om sisådär tre veckor åker jag och anton över till norge ett par dagar, skönt att komma bort bara vi två :p

jag slutar tre imorrn, så funderar på att åka till edsbyn och hälsa på smulan, det va så längesen. fast det tycker jag jämt, fast det va förra veckan jag träffade henne senast :)

skriver folk saker för att de vet att man läser och tror man ska tänka om ? :s jag undrr det ibland, för fast de känner en så skriver de om en och tänker nog att "hoppas de dumma människorna läser det här nu och tar åt sej" men nej, jag tycker bara det är larvigt och omoget. sköt ditteget så sköter andra sitt. för alla är olika, jag tycker en sak är fel medan du tycker det är rätt. jag struntar ibland att läsa, så intressant är det .. suck .

Nu blir det mat med anton, sen duschn och stallet ;) hälsa på snyggingen oc hmysa lite. jag saknar honom så då jag är borta hela dagarna <3

...

ibland orkar jag bara inte läsa om allt jävla gnäll ...

Natten är ung

befinner mej mellan sala och gävle i lastbilen påväg hem, vi åker 3 i rad och det är väl för underbart ! vacker utsikt över denna snygga bakdel som åker framför mej :) jag saknar som alltid när jag är borta ngn anton och hästen hur mkt som helst. vart en långritt igår innan jag åkte, gick genom skogen och hamnade i eriksnäsbo innan det var färdigt :-p nä, nu ska jag fortsätta köra. PUSS och godnatt på er

akuten en lördagkväll

red idag med en ny hästkoooompis och så när jag kom tillbaka till stallet och hoppade av började jag säcka ihop. benen vek sej och anfallet tyckte att "nu kan jag komma" så jag fick inte fram ett ord. så dom jag har hästen hos fick ta honom och jag ringde anton direkt och han fattade vad det var och ringde på sin pappa som skjutsade honom dit och vi åkte på akuten. där blev vi i ca fyra timmar, känns mkt bättre nu. men det är fortfarande jobbigt att andas men inte alls lika som då jag åkte in .. älskar min anton. han ställer verkligen upp på mej till 100% alltid <3

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0