Team Hanna :)


Rubrik

FEST ikväll OCH jag längtar så :D Vi blev visst häre före, skulle vart hos Emelie i Herte igentligen men så blir det ju inte nu då e. Så bara för det måste jag städa och så nu :)

Va och käkade sallad med Malin nyss, men tro inte att jag äter det bara för att jag inte vill bli tjockare. Det är godare än pizza bara ! :) Orka hålla på med allt trams, käka vad man vill. Men jag förstår er, skulle ju vara en mardröm och bo i min kropp xD Men jag klagar iaf inte på att ni är smala så då kan ni vara tysta med ..

Anton diskar och jag städar, najs :D Älskar dej plutt <3

Rubrik

Sveriges värsta bilförare :D Lol, men jag ska inte säga så mkt för jag är inte mkt bättre sj :) Fast jag blir arg när man kommer ikapp personbilar med lastbilen, eller inte arg men jag tycker att man borde kanske fundera på om man ska ha kortet kvar då eller inte ? :s Hände var och varannan dag på 83.an mellan bollnäs och ljusdal, det är där såskopparna åker. Vad är det för mening att med en ny ljusgrön V70 köra ut framför mej som kommer i 80+ och sen inte åka mer än 75 ? Just vad som hände idag. Det är precis som om de tänker "Ooh en lastbil ! Måste måse måste måste ut före så jag slipper slösa spolarvätska och så kör de ju så sakta" Undra vilka som såsar fram på vintern och ligger mitt i vägen ? Jo personbilsförare och pinnhögs...ar ! Vi får kör 80 och det är året om, vi har faktiskt en tid att passa precis som alla andra i sitt jobb. Ibland är det jobbigt med kontor på hjul. I nya Trailer läste jag ett repotage om att vi yrkesförare ska få en egen fil i typ städer och på broar för att slippa köer OCH olyckor. Många som tror att vi ser närmast bilen och svänger in precis framför. Hände en kollega till mej i Sthlm i höstas, en man med barn i bilen tänkte att han skulle in i luckan framför och tog chansen, han visste inte att vi inte ser de två första metrarna framför så han fick sej en smäll. (Han svängde in framför lastbilen och fick inte riktigt plats så han stannade och kollegan hade rull på lastbilen och såg inte personbilen som hade klämt in sej i luckan framför) Luckan mellan lastbilen och bilen framför är inte alltid till för att smita in i, utan för att vi ska slippa stanna, för att hålla oss i rull för att slippa stå stilla i körer. Sen finns det lastbilsförare som kör som idioter med, men inte lika många som det finns bilförare.

Nu är det typ sovdags, efter en myskväll med tacos och en bra film. Lite soffa nu igen  med älskling innan sängen :)

Rubrik

Om jag vart onyttig förut var jag värre nyss. Först mat, sen en lussebulle och en plopp, MUMS :D OCH en liten pepsi till ploppen också så klart :) Nä, dricka dricker jag inte ofta så det kanske var att ta i när jag skrev såklart, men jaja.
Åkte till Borlänge igår sen blev det örebro och efter det for jag ner till Hällekis och lastade och åkte till Hova och sov. Idag åkte jag hemåt, först till Gävle och Sandviken för lossning sen till Edsbyn och lastade fönster och bytte i Bollnäs med Kenth. Imorrn blire fönsterkörning, lite tråk men jag tycker att det går bra ändå jag. Ska ut efter Ockelbovägen bara, kanske lite nervös för det fast det får jag se imorrn :) Brukar inte vara ngt att oroa sej för när man väl ser faran.
Anton är i Arbrå, blir promenad och mysprat när han kommer hem och kl nio börjar såld på hus och jag älskar ju hus och inredning så blir bänkad framför det sen ev en dusch och sen sängen :)

Rubrik

Vart en lugn dag i Edsbyn igår, myste med Sandra, mamma och pappa i soffan. Anton satt inne i gästrummet och spelade gitarr :) Va meningen att jag skulle kolla på Lina när hon red för Mattias men vi hade precis kommit och mamma skulle bjuda på mat så jag struntade i det.
Sen träffade jag Lina på kvällen :) Vi kollade på körslaget och sen tog vi en biltur. Malin va med då också och jag träffade Emma :)

Idag har det vart lugnt, behövde fylla kylskåp och skafferi så vi åkte och handlade tidigare och gjorde oss en varsin hamburgare när vi kom hem. Sen ska vi till Röste och käka mat vid fyra :P

Åker på jobb imorrn och som alltid vet jag ju inte vart eller hur länge så man packar med sej hamva hemmet, då är man säker xD

Rubrik

Hittat några kennlar som säljer fina Golden och Schäferhundar och jag blir så sugen, men valpar är inte lockande just nu precis men jag får se :) Annars har jag lite andra allternativ, finns många som har ett-två års hundar de vill bli av men, av många olika anledningar. Jag vill gärna veta lite om kenneln innan köp så de inte har avlat på vad som helst med tanke på höfter, armbågar och ögonen på just Golden. Schäfrarna brukar ha sluttande kors och det ser jag som en belastning och kanske kan kalla det sönderavlat (?) :s Jaja, jag vill iaf ha en mörk Schäfertik, kanske med lite gråa inslag och en Goldentik som ej har släckt med höft/armbågs problem.

Schäferkennlar jag kikat mkt på
www.likeawolf.com
www.skaybacken.com/hundbilder.html
Älskar färgen på Skaybackens Gozzi :)

Goldenkennlar som verkar helt ok!
www.chamorels.com
www.qurious.se

Bliiiir ju såååååå sugen när jag ser alla fina hundar :D Nä nu ska jag kla på mej, sitter i morgonrock än. I och för sej vaknade vi trax före elva också men jaja :D Ska åka och kika lite i affärer nu sen köpa lite mat sen blire Edsbyn :)
Älskar dej Anton <3

Rubrik

Syster, jag, Michaela och Helena va till Krut tidigare och gud vad jag älskar den hästen, lilla hjärtat <3 "..jag lovar att han kommer lägga öronen bakåt när vi närmar oss hagen.." sa jag till syrran och jodå när vi kom närmare så la han ner dom :) Haha, sötnosen tror alltid man ska bli rädd för honom och lämna honom ifred :D Han va så mysig, och hjärtat visade han för oss med, mest ela tiden :) Han försökte som alltid plocka av oss mössorna den busungen :)
Jag vet inte riktigt om det kommer hända så mkt mer spec just ikväll. Anna-Karin har åkt till Härnösand, tur att det inte ligger så långt bort och hon kommer ju hem på fredag igen :) Nä nu ska jag kolla lite på tv sen kanske ut på en liten promenad. Tänkte att jag skulle ut i skogen med det verkar inte bli fullmåne och då är det så mörkt och trist där ute så det får väl bli bort mot Rabo kanske. Kör med Kenth iaf imorrn och på tisdag och det känns väl skönt, börjar på em nåt tag imorrn. Köra virke :D Jag skulle kunna fortsätta med det ett tag till men på onsdag äre väl lugnt igen så då blir man väl bortskickad ngn stans tänker jag väl. Haha, men jaja det är ju världens bästa jobb :D
Älskar dej Anton, du är så himla bäst. Jag vet inte vadjag ska ta mej till, du är mitt liv hetnos <3

Rubrik

Hade svinkul igår på festen som Carro hade men Anton va inte lika nöjd, han kände typ ingen så han satt i köket och babblade med Johan och lite annat folk bara :) ".. jag bevakar ingen jag bara har.." :D Haha, den va bra och jag ska tänka på er varje gång jag kollar min vännerlista på bdb :P
Man behöver inte skämmas för hur man ser ut i din närhet hjärtat för
du älskar mej precis som jag är, hur mkt isolering jag än har
:) <3
Vi måste åka väg igen till norrfly innan det blir trist där och får väl hoppas vi inte stöter på några som hackar sej fram i taket då :D I sommar blire roligare, när man tar sej fram till lite fler ställen, typ prickiga också har vi ju lite ställen i byn med :)
Jag och Anton har precis kollat på saw v, den va bäst av alla filmerna hittills :o Längtar till sexan kommer :D Ska snart åka och hälsa på Krut, lilla hjärtat. Jag har saknat honom så mkt <3

Rubrik

Yeay, feast ikväll hos Carro med Anna-Karin och massa fler tror jag väl :) Ska hoppa in i duschen nu sen göra oss klara och dra mot byn. Älskar dej Anton <3


Rubrik


Vart ledig idag så passade på att åka till stallet och böt lite ord med Disa, sötnosen. Sen åkte jag och hälsade på Anna-Karin och vi for till Bandy och käkade, eller hon kikade på medan jag åt :) Så hängde hon på till Bollnäs och så kom Carro. Var meningen att vi skulle åka på spökjakt men så kom vi på att vi kanske skulle se någon som hackade sej fram i taket så vi vågade oss inte in. Du skulle vart med Anton, då kanske vi hade kommit längre :)
Vet inget över morgondagen heller, så jag räknar med att de ringer för annars blir man bara stressad om de skulle  göra det och man inte är berädd på jobb. Som förra torsdagen när jag va påväg till Shamn för att hälsa på "skolan" där jag tog kortet. Då ringde de när jag var halvvägs och sa att bilen är klar om ca 4 timmar. Jaha, då måste jag vara hemma till 5 tänkte jag. Sen ringer kollegan och säger att han är i bollnäs om ca 1 timme. Då vart det lite brått, så jag var tvungen att åka tillbaka igen och jobba. Så är det väl jämt, men mamma brukar trösta mej och säga att du har ju jobb iaf, inte alla som har det i din ålder idag. Och så är det ju faktiskt  ...
Nu ska jag åka och hämta min snyggaste Anton, han är i Arbrå och spelar lite :P

Rubrik

Åkte på jobb till Kristinehamn igår em, kom precis hem därifrån. Vart en kort jobbperiod såhär i början av veckan, får väl se när bilen kommer hemåt igen och då får jag gå på igen. Var mkt blåsigt igår när jag skulle sova, vaggades väl i stort sett till sömns där i hytten :)
Har precis kommit hem som sagt, va till frakten och tvättade av bilen och lämnade lite papper. Sen åkte jag och Anton och handlade lite, chips till mej sj som jag ska mumsa på ikväll framför tvn. Va ett tag sen man fick en helkväll i soffan :)
Va till stallet i lördags och red ut Disa :D :D :D Det var så längesen nu så det kändes fint :)
Nu ska vi käka lite OCH som vanligt så älskar jag dej Anton :)


Rubrik

Vaknade av en klocka i morse, Anton skulle tatuera sej :) Han ville upp tidigt så han kunde käka och duscha innan, men jag somnade om och han likaså :P Vi vaknade halv tio av klockan igen och så klev vi väl typ upp, haha :D Åkte väg till Susanne och han gjorde klar nästan hela tatueringen. Jag skjutsade hem honom sen och åkte till stallet sj, Lina har börjat rida Liam nu och det går ju hur bra som helst !

Sov en stund nyss, vaknade alldeles lagom till Cops så ska gå och kika lite på det nu :) Sen vet jag inte vad som händer, kanske blir en åktur runt staden :p

Va på spökjakt igår med Get, Carro, Andersson, Robert, Marina och två till :) Haha, det va rätt najs, va in iaf och kikade runt i mörkret :p Vill väg på ngt ikväll med, men vart ? :s Är bara där jag vågar mej in, tror jag :D

Älskar dej Anton <3

gnutta ljus

Skönt att vakna halv elva på morgnarna :) Fick strax efter ett sms av Lina som undrade om jag fortfarande ville med till stallet, så vi åkte vid två tiden. Hostade inte jag som en idiot då? Joho, men jag hade Eivor att trösta mej md för hon va också förkyld /: Febern har iaf lugnat sej och det är väl skönt. Nog för att den sitter i än, med tanke på att jag är så hängin fortfarande. Men det har nog mkt med att jag är ledig att göra också, att tiden bara rinner väg utan att man gör ngt får mej trött :) Att ligga i soffan hela dagen i typ en vecka :o

Nä nu har Anton kommit hem från att vart med Prillen i garaget en stund. Så vi ska väl kika på tv och käka en varsin nogat :D Mums med godis :P Imorrn är det röd dag, blir nog mys med god mat och tv då med om det är så här kallt ute.

Träffade Disa idag med, det var en upplevelse <3
Va så längesen jag tog mej tid att åka till stallet. Känns
som om jag sviker dom iaf när jag inte har tid så när jag får tid
känns det så dumt bara. Men jag ska inte låta jobbet ta över.


Ilskna hundar

Kollade lite på mannen som talar med hundar på 4an nyss och jag kan inte annat än bli förbannad .. "vad gör du i den där situationen? (hunder hade bitit hennes son) -jag lyfter tillbaka honom i knät och säger nej. -Varför lyfter du inte ner honom på golvet? -Då hoppar han upp igen" Haha, vilken bra mamma :D Cesar la av ett bra citat -Att bara ge hunden kärlek gör den till ett monster. Och så är det faktiskt, att bitas är inget normalt beteénde för en hund. Börjar man skylla på människorna runt om (som hon gjorde), att de går för nära eller skrämmer hunden, då ska man kanske börja fundera på uppfostran.
Hon vart sur när han puttade till hunden, hon sa att han blev rädd. Cesar skrattade och sa att det här kommer aldrig fungera. Du måste börja uppfostra din hund, inte försvara den!

Otroligt svinkallt

De lever och ser det var dag och ändå utsätter de sina egna barn för samma sak när de sätter dem till världen ..

Det är fortfarande för varmt i kroppen, sisådär 39 grader. Om febern sitter i än på onsdag måste jag väl nästan in och kika om man kan göra ngt, har haft det i över en vecka då och det är ju inte allt för bra.
Kallt som satan ute med, -21 har det vart upp i idag. Det är så skönt att ligga i soffan och slappa, men inte fullt så mys med snorig näsa, plus att jag somnar stup i kvarten också :O
Imorrn är det måndag och ingen har ringt in mej på jobb ? Okey, det är kanske första gången så kanske ska vara nöjd. Jag är inte den som känner mej så bekväm med att säga nej till jobb även fast man har en orsak, feber.
Jag har märkt att jag morrar lite när jag andas, känns som en motor som går igång mellan andetagen :S Och när jag hostar. Jag ogillar att vara sjuk så jag hoppas jag blir feberfri snart så man blir pigg. Är ju andra gången på typ två månader jag åker på sjukdom, fast denna gång var det nog snäppet värre.

Jag vill ha vår nu, har lite planer för bilen. Och alla som säger att det är dumt att kosta på en gamal bil hör upp. Ni som köper nya bilar, ni får inte tillbaka mer pengar när ni säljer sen heller ? :D Absolut inte så det är ingen tröst med ny bil. Så yes, jag har världens roligaste hobby :D Hoppas jag hittar ngn som kan hjälpa mej att få den snygg med bara, för jag kan inte på egen hand. Måste få saker lackade och saker ska bytas. Nya fälgar ska väljas ut och det är inte lätt att hitta rätt om man ska ha begagnade, för nya har jag inte råd med känns det som, dom är svindyra :)

Sitter och lyssnar på Anton som spelar gitarr :) Han är duktig min bäbis, tror jag ska springa och hoppa lite på han :D Älskar dej sötnos <3

Hotass


Storhelgerna över

Nu är storhelgerna i stort sätt över och det är så skönt och för övrigt hatar jag nyår :@ Händer ju aldrig ngt, alla ska supa bara! Malin kom hit och åt tacos med oss på kvällen sen åkte hon och jag till Shamn och kikade på fyverkerier med Lindha och Tony, Bella kom också :) Anton stannade hemma för hans kompis skulle höra av sej men gjorde det aldrig så han blev sj men skyll dej sj som inte hängde på oss :) Men du verkade ju ha mys här hemma med din snuskdokumentär ändå :D

Vart bilägare i veckan med så nu hr man förhoppningsvis att göra de lediga dagar man får i sommar :) Har somsagt beställt nya baklyktor och hittat fälgar jag vill ha men inte hittat ngn som säljer än. Baklyckan kanske får sej en omlackning, ska ta bort emblemen och så är det en liten rostbildning under lacken som ska bort. Har inte hittat annan rost än så länge, är ju svinkallt ute med så vill ju inte ligga under och leta heller :o

Vaknade i tisdagssmorse och var tokförkyld, igen :o Så låg hela onsdagen (förutom en stund på kvällen då) och hela dagen igår. va upp två ggr från soffan och hämtade alvedon och lite yoghurt och letade ett nummer till försäkringsbolaget. Ska gå och hälla upp lite yoghurt nu med och pilla i mej.

Älskar dej Anton, du är det bästa som finns här på jorden baby <3

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0