mitt hjärta







är så otroligt glad för hjärtat, han är så underbar <3

juli ut ..

känner att det va ett tag sen jag gjorde mej tid att skriva här ! mkt beror på de två sista jobbveckorna då jag kommer hem och åker bort på jobb igen samma dag, så hinner i stort sett bara sova innan jag ska åka igen så då blir det lite tid här.
men nu så, nu har jag helg :) kom hem i morse, vid sex tiden. då tvättade jag och anton bilen i runemo sen åkte vi hem och sov till nu.hade tänkt mej valbo idag, men det får bli imorrn ist :) shoppa lite hästsaker och så :p

spelade ju lite brännboll förra helgen, och det slutade i lite fest med arbestkompisarna hos köten sen långnäs :)



nathalie, hjärtat <3

missade ju bollnäscrusing, men shamn och gävle är fortfarande kvar så sommarn är inte slut än :D men i och för sej, vi va ju där och kikade en halvtimme iaf sen åkte ju jag och tifa med modden i hans skitiga cheva också ;)

hudik crusingen har vi också hunnit med under dessa två veckor :D




moila, kristin, lars och håkan ;)

saknar mina pöpis med trygga jackan och sparrisen ;)

nu ska jag väcka min sötnos så ska vi kika på film, hela dagen faktiskt :D iaf till jag ska väg och rida ;) puss och kraaam !

E4 norr

kanske inte är det smartarud att skriva blogg medan man kör men jaja :) tur man vet vart bokstäverna sitter så man slipper kika så mkt på telefonen :) har drygt en timme hem, är snart i tönnebro. helgen har iaf vart bra ! Spelat brännboll, destat och kikat på fina bilar :) blir kanske rättvik i helgen, bara över dan på lördag isf. Nä, nu ska jag inte skriva mer :) saknar min anton och sandra smulan, och hästen såklart ! <3

hela veckan ..

oj vilken vecka det vart på jobbfronten, inte alls så mys faktiskt. åkte i måndagskväll, kom hem på onsdag morgon sån åkte jag onsdagkväll igen och kom hem igår morse. lika nästa vecka fast åker imorrnkväll ist :) men sen när jag kommer hem på torsdag morgon så får jag långhelg till tisdag :)

igår vart det brännboll på yran med jobbet, vann bägge matcherna :) gick mindre bra idag, eller vi hamnade precis utanför att få spela final :p så ikväll blir det lite party i alfta hos köten, som förra året så blir det parken sen :) tifa, elin och nathalie ska med dom också ! fast jag är lite kluven, är ju crusing ikväll med ): hade ju så gärna vilja vart där men jag hade ingen att åka med och golfen är ingen vidare crusingbil :D så det blir fest ist, som igår fast då kom jag aldrig väg ..

Solsken

Blev bjuden på solsken, så va nyss ut på en lång promenad och kollade på fina hus :) fick nyss reda på att jag ska in i vara och lasta på hemvägen, sen va det inte så mkt stycke till varken uppsala eller gävle så för hoppningsvis ska jag inte behöva komma hem så sent imorrnbitti :) ny blir det mer tv och kanske en liten tupplur !

fredag i borås

ja, då ligger man halvdöd i sägen i borås och kikar på tv. tänkte gå omkring lite idag, kolla hur det ser ut här nere :) sen blir det väl att man tar en tupplur innan hemfärd ikväll vid åtta tiden. segt att komma hem en lördagmorgon, känns som hela helgen försvinner genom att jag sover halva lördagen då. men men. red igår innan jag åkte ner hit, kändes bra :-P nä nu ska jag slöa vidare när tänka på dej anton ;) <3

ösregn

jag tänkte rida mitt på dagen sen åka hem till mamma och pappa sen hem och mysa med anton och lite filmer ikväll, men blev inte riktigt så :) det började ösregna när jag åkte till stallet så jag åkte dit och satte på honom täcke sen åkte jag hem igen och kollade på film. sen åkte jag dit igen för det börjde regna mkt mer, så jag tänkte ta in honom men de va redan inne så jag åkte hem, igen :p och det blev ännu en film, så vid halv nio åkte jag till stallet för att rida och det gick bra ! :)
nyss vart ute på lite fotografering med lina :p nu blir det film, för tredje gången idag :) gnatt !

en bild jag tog tidigare idag :)

söndag, mitt på dagen

vaknade strex efter elva, vad bortskämd man är och ändå klagar man på allt. vissa mer än andra men så är det. man ska vara glad så länge man är frisk och inte gått miste om ngt man har. för allt kan ändras på en sekund ! en sak vet då jag, jag kommer defintivt inte leva kvar här om jag får reda på att jag har en obotlig sjukdom. då är det slut. skulle aldrig klara av att leva med att veta att man ska dö. visst, alla dör ngn gång. men är man frisk så lider man inte av vetskapen på samma sätt. så de som lever till det är helt slut, ni är otroligt starka måste jag säga. anledningen till att jag kom in på det här, är att jag va till toras grav (en gamal klasskompis) brukar svänga in där ibland, och det är så fint på hennes grav. hon skulle bara veta hur många det är som saknar henne. hon va bara nitton år, tänk att tiden springer från en så fort.
från det ena till det andra så älskar jag anton, han är det finaste jag har. bara jag ser på honom blir jag full av hopp <3

förevigt vänner

boråsresan i onsdags gick som förväntat, svinbra :) jag längtar redan till nästa gång jag ska ner, inte först på torsdag så jag får häla ut till dess. gårdagskvällen, alltså igårkväll på kvällen var jag med malin och louise ! pöla gänget i pöpan, vart lyckat till sist :p iaf på max, då anton fick stå ut med tre pöper som satt och asgarvade åt inget egentligen :D enligt malin och louise bara rullade det in p.k på löpande band och vi fick för oss ngt så anton viste inte vart han skulle ta vägen så vi va tvugna att gå ut :p HAHAA. träffade emma igår också, det är inte varje dag längre. så underbart att kunna prata som vanligt igen, att kunna ringa och bar just, prata. förut var vi som syskon. vi gjorde allt tsm. jag vet att tiderna som tonåring är över men jag vill ändå tillbaka och drömmar får man ha. allt man hade då var fritid, man hade inga krav. för skolan var störst och inte över. man hade tiden framför sej. man la ansvaret på ngn annan och levde i nuet. ja, tiderna som tonåring glömmer jag aldrig. så underbart ..
red ut på flackåker idag, sen upp på granberg. han är verkligen en som vilar sej i form för han är hur underbar som helet efter att han stått ett par dagar ! men nu blir det ridning imorrn och på måndag för då är jag ledig. sen får man se, onsdag och torsdag också för sen åker jag till borås och blir borta till på lördagmorgon. och då på kvällen äre hudikcrusing :D
ikväll blir det nog en sväng med malin och louise igen, jag är sugen på ngt att dricka, typ en slotts eller så. har bara en kvar så nu måste jag ut på jakt för det är ända goda ölen.

mitt nya åk, för härlig med i-shift :D

pööporna :)

jöttebörj

igår red jag peril och han va såå fin. det är så kul att han börjar mjukna och att man kan rida inte bara åka. han länger verkligen stegen i skritten och höjer ryggen, så nu ska jag börja med traven efter nästan tre veckors skrittande :)
chefen ringde igår, börjar köra på göteborg imorrn kväll och fyra veckor framåt. inte vad man hade räknat med precis men sen blir det spånkörning efter det :p
Nu är jag så trött att jag tänker slå mej ner, liggandes i soffan och vänta på att anton kommer hem från stan. han skulle köpa anti åt mej, den fungerar verkligen ! sen skulle han handla lite. blir stallet och ev. rida senare, annars rider jag imorrn. han känns mkt finare efter att han stått en dag mellan varven :)

lite bilder från 24 juni på min och linas :p











































björne

igår va jag, malin, bella, louise och percy på björne :D vi satt här hemma först och jag får hoppas grannarna var i sin stuga för vi satt ute på altanen och tjoade hela kvällen fram till tio :p älskling va hos johan hela dagen igår, de grillade och sen kom det en massa folk så han hade då kul han också :)
red peril före björne, och det gick inte alls bra. det som gick så bra i torsdags, då han stått två dagar. skröt för mej sj att han va så mjuk och fin. men igår gick han inte alls att ställa vänster, så jag red upp på volten bortanför rakan. men det gick bara inte och han blev meroch mer stressad. jag tyckte så synd om honom för jag gjorde inget för att göra han stressad heller. men sen märkte jag att när jag smackade så kröp han inunder sej och nästan ville resa sej så jag kan tro att han vart stressad när jag smackade kanske. så vi får ta det lite lugnt med det :) ska ut i skogen idag, får hoppas han glömt att jag gjorde så igår så han kan gå, för igår bara trampade han på stället mest hela tiden och va rädd för allt. min lilla pluttsnutt.
nu ska jag åka till stallet och mysa lite sen åka till mamma och pappa :) rider ikväll, nu vill jag bara mysa med han efter igår


ikväll ses vi

igår träffade jag malin och louise en stund efter jag sluta jobba, vi åkte omkring och pratade om storrävar och lite småstadsliv :) vaknade idag till solen så hoppas den håller i sej, men jag ser några arga moln. ska på björne ikväll på långnäs, men malin och louise :) blir att sitta här före sen gå ner, vad det är tänkt iaf :D Kommer väl ta sin lilla tid det kan jag tänka mej. men nu ska jag äta frukost, sen åka och rida :) anton är i alfta hos johan, de skulle grilla sen skulle han köra åt dem ikväll. älskar dej hjärtat <3

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0