sandviken crusing


igår va jag och malin på crusing i sandviken och när vi kommer dit vare så mkt folk att vi åkte och parkerade en sväng för att gå och kika ist. så när vi va påväg från bilen hör jag några killar ropa "hörru blondi, du har lyset på!" -"tack!" svarade jag och då skrek de "snygg golf du har!" haha, det är smickrande när folk säger så om min lilla älskling :)
sen när vi åkte igen och stod där i kön kom det fram en tjej och tog kort på henne, haha. det är massa gamla snygga bilar där, men pöpan skulle hon minsan ha med :p sen va ju lina där också och blixtrade med sin kamera, jag som trodde jag va värsta poppis, så vare bara hon :D haha, gullfia !
vart man inte stoppad av nuttis då ? yeah :) de vinkade in mej från kön in på en parkering. han va jätte trevlig och snäll ! inte ofta de är de faktiskt .. fick blåsa och visa körkort sen sa han
polis: man får inte åka med halvljus och dimljus som du gör, den kombinationen är olaglig
jag: fast det är inga dimljus, det är vanliga dioder, sånna jag har i parkeringsljusen
då kollade han och jag skojar inte om han ropade dit fyra till poliser. de stod där säkert tio min och bad mej blinka och lyste med ficklampa in i mina kromblinkers för att kolla om de va e märkta och de är de så de är lagliga. sen sa en av alla att de va lagliga så de vart inget och de va ju bra för nu vet jag ju till nästa gång man blir stoppad :) varför jag fick blinka va för att dioderna lyser hela tiden och de sitter i samma "håla" som blinkerslampan så de trodde inte att det skulle synas ifall jag blinkade men det gör det hur bra som helst.
va till frida idag och åt för hon fyllde 25 i onsdags så vi firade henne idag, köpte med mej ett par rosa solglasögon till signe men hon ville inte behålla dem på :p
idag då, ska jag väg och kika på en häst i mossbo med jennie. har i och för sej hittat en skitsnygg i hudik som jag är sugen på men hon har inte hört av sej så den kanske inte är kvar men jag ska ringa imorrn tänkte jag för då börjar jag på em. sen äre ju morsdag idag med, ska hem till mamma och fika lite senare :p

min älskling


























































min andra stora kärlek är nu äntligen i mina händer och tillbaka i garaget igen. älskar ju henne, nästan mest av allt :)
har vart i runemo och skruvat med henne hela em. åkte dit halv ett och kom nyss hem :) haha, det är så fruktansvärt kul att hålla på med bilar, tur att det är långt kvar på golfen så man har att göra hela tiden :p
Ikväll är det bilträff bortanför a&h, vi kommer vara där. lina med mantan också :D

låten som de spelade

vi ska gå ut med båten och hångla till låten, låten som de spela när mitt hjärta sattes i brand
kunglig låt :) blir lite sugen på ngn gott att dricka, sitta på en gräsmatta med mina sjuka vänner :) i helgen äre lite mkt. jag har nog förhoppningsvis fått tillbaka min bil som är otroligt saknad. kan ju bara vara jag som ringer nästan varje dag och hör hure går för de på bilmetro :p idag när jag åkteförbi med lastbilen såg jag henne utanför, avklädd och ledsen så jag va tvungen att ringa och höra hure går. och det går bra, han sa att lacken såg fin ut och att jag nog skulle få hem henne imorrn :D hoppas att det inte syns så mkt, att de lackat om och så menar jag. jag har iaf bestämt mej idag, när jag va på frakt och tvättade lappis. att jag ska laga de lilla rost som finns på bilen, kanske börjar slipa i helgen. men eller så väntar jag till jag får hem färgen jag ska beställa. då blire nog lika lack på oken och trummorna med :) lite nervös bara på hure kommer bli, kanse måste lacka om hela under list för att det ska se bra ut trots att det är bara lite på dörrkanten som ska lagas .. jaja, vi får se hure blir :)
har kommit på en lösning för min front med. ska behålla den orginala och göra om den lite :p ska fixa stag i helgen, lacka dem svarta och fixa fast dem :) nivålarm är ev. fixat med, så då blire ljud sen. bara en låda dock, bygga sj blir senre isf :)
ska jessika bli hästägare ? ja vi får väl se :p nu ska hon duscha isf, sen äta ngt :) äldkar dej anton <3


helgen :)

crusingen i shamn igår bjöd på massa godbitar :D jag är ju så mkt för gamla mustanger, och det va en hel del där men fick inga bra kort på mgn direkt eftersom jag bara har min mobil att knäppa med men jag fick då stå och kolla hur mkt jag ville så det får räcka :) jag tycker att min pappa hade kunnat spara sin svarta fastback från -67 åt mej, men det gjorde han ju såklart inte :D






vi vaknade inte först ett idag, kom hem rätt sent igår :) fixade det sista i trädgården så nu är den som ny, haha :) sen åt vi kyckling och hemmagjord klyftpotatis så åkte vi till edsbyn och träffade sandra en stund :p vi va ute och gick och kollade på stenar och så, det är skitkul ;)



nu ska jag och anton kolla på lite tv och äta en macka, sen blir det nog sängen. ska upp tidigt för en vecka förmiddagspass väntar :)

shamn crusing


linas manta :)
nyss vart i edsbyn på stallet med lina s, hjälpte jennie fixa inbakad fläta på aha till tr års testet som går i högbo imorrn. så kollade vi lite när hon red :) ska till lina sen och fläta liam också, de ska också till högbo :)
men ikväll ska jag och lina w till shamn på crusing, med hennes manta :D det brukar vara kul, så hoppas på bra väder :p
jag saknar min bil så det gör ont ): kanske måste ta tag i de små rostfläckar som finns på den när jag får tillbaka den jag med, annars kommer man nor ångra sej när de börjar synas. bakluckan är värst, där lacken släppt. inge rost där dock, men det är fult "/

fixade med landen igår, rensade ogräs och grävde om lite plantor. va till alfta och hämtade lite perenner av jennie med :)


gulletussan <3



lediga dagen spenderades några timmar i stallet, först satt jag lite i sjukhagen med disa sen gick vi ut så hon fick äta maskisar ;) anton va hemma, han klippte gräset och krattade :) imorrn efter jobbet ska jag åka till alfta och ta hem lite perenner från syrran, hon ska änta bort med dem och jag vill ha nytt :)
blir en tidig kväll så man okar upp imorrn, tv och lite godis med älskling är inte fel :)


grönt och fint

jobbat kvällar i veckan, vilket innebär att jag börjar vid två tiden och slutar vid två tiden. kan vara lite drygt, men man får ju pengar för det och det är ju svinkul att köra :) vart ledig idag då, sågas lite dåligt en helgdag så de flis som ligger nu ska räcka tills imorrn och två lass på måndag. imorrn är jag sj på bilen så då kör jag dagpass, slipper man jobba en fredagkväll :p har inget planerat för helgen, mer än crusing i shamn då, men inte säkert jag får tillbaka bilen före heller. men den är iaf på lackning, så det går framåt.
i tisdags tutde jag på en katt, han vart så rädd att han gjorde en kullebytta. jag tyckte det va superkul och skrattade så jag började hosta. men han verkade inte tycka det va så kul. hahaha. inte undra på, står man utanför bilen och ngn tutar skiter man ner sej. starkhornet låter för j*vla illa :D men ni vet ju hur katter ser ut när de tror att de inte syns, så jag va ju tvungen att visa han att jag vist såg hjonom :D
blir stallet, mamma och pappa, sandrasmulan och sen köpa nya lampor till bilen idag. mina som jag nyss köpt gick sönder när tanten körde in i mej så måste slänga ut trehundra igen för tre ynka glödlampor :/ men men, så gåre när man inte vill vara orginal :)
Anton är ute och klipper gräsmattan, det luktar så gott :) <3

krock

yes, en flicka i 70 års åldern körde rakt in i mej idag. hon försökte få det att låta som om det var mitt fel, kändes det som. hon hade vejningsplikt.
bilen framför mej fick veja för henne för hon höll på att köra rakt in i honom också, då stannade hon och han åkte runt hennes front. då åkte jag efter honom och precis då åkte hon ut igen och rakt in i mej. så när jag sa att "du hade vejningsplikt" svarade hon:
- "ja men jag trode du såg att jag va påväg ut och jag trodde du skulle släppa fram mej"
- "nej det tänkte jag inte, så funkar det inte i en korsning där ena har vejningsplikt, det va du som skulle stanna för mej plus att du höll på att köra in i bilen framför mej också"
- "men det va så mkt trafik så jag tänkte åka ut annars hade jag fått stå så länge"
alltså, hur skulle jag kunna veta att hon trampar på gasen när jag är typ framför henne ! hon sa till försäkringkillen också att hon inte såg första bilen som hon höll på att köra in i. hon såg garanterat inte mej heller då. för jag hade ju stannat då han fick stanna för henne och när jag började åka efter honom igen körde hon in i mej. huua, tänk att hon har sitt körkort kvar, kostar andra människor hur mkt pengar som helst :o fast jag får ju ut på försäkringen, om de nu är ngn idé att laga. de visste inte om det va det, fast jag tycker nog att min bil är så pass fin att de kan kosta på den. skillnad om de va en gammal rosthög ..


alltså, jag (den röda) va påväg mot granberg, skulle till mobackes. och hon (den gråa) kom ut från volvo. alltså hade hon vejningsplikt.

hmm

har du ett dubbelgarage att låna mej ?  ooh, hade sånna planer i min fantasi om min bil idag när jag jobbade, lite svårt att släppa dem nu :)
sen äre två polare som haft inbrott i sina bilar inatt .. alltså vafan äre som är så j*vla svårt att förstå ? :@ är ni skyldig folk pengar ska ni väl för f*n inte sno andras saker ! det är ni själva som satt er i den sitsen ! vi som har jobb och kan unna oss fina saker, oss ska ni sno av. j*vla tattare, hoppas ni åker fast era j*vla idioter !
de har vart på min bil också, när jag jobbade natt. de hade tagit mina kromade ventilhattar, de kostar lixom 60:- nya. va f*n äre för j*vla idé att sno ? kul att åka omkring med sånnt man snott, nej jag skulle skämmas ögonen ur mej om jag hade barn som er.
dagens nyheter bjöd på två pedofiler, 60+ som åkt fast för att ha utnyttjat barn i tailand. alltså, har de inga egna barn eller vaddå ? tydligen inte, då skulle de nog förstå bättre ! tänk att det finns då folk åt allt. det går omkring lösa våldtäcksmän, varför inte sätta dem i koppel som hundar eller skära pungen av dem ? den ska de väl ändå inte få lyckan att ha användning för igen, eller ?
en man, 20 år våldtar en flicka, 15. han menar då med detta han precis gjjort att "när min dotter blir 15, då är det helt fritt fram alla snuckiga, perversa idooter att sätta på henne, jag bryr mej inte" eller ? :@ vad är det med sverige och straffutdelning ? våga ge hårdare straff, kanske sånt här minskar .. dumskallar och blinda, blåögda idioter !

maria eriksson och galliano

http://svtplay.se/v/1541419/landet_runt/2_5
kolla från tiden 37.40 :)
synd bara att de säger att de ska till arbrå och ett av sveriges bästa dressyr ekipage, fast de är i edsbyn de filmar och även där galliano står :) fattar inte var de fått arbrå från :D och i tyska hagen, där kom de till final :p

smygfotograf: andreas :)



andreas va med mej en sväng idag och kameran hade han med sej också, gick och smygfotade medan jag lastade den saten :) haha. imorrn äre crusing i gävle, får se om vi åker dit, jag åker hellre på golfträffen, om det nu blir ngn. sen på söndag ska jag med lina till sthlm på tävling :) så nu blire sova, en vecka med tidiga morgnar väntar efter helgens bravader!

haltalotta

va till esbyn igår för att köpa kromade blinkerslampor och dioder men de hade bara dioderna, de andra skulle komma till veckan :) hade lite bråttom när jag köpt dom för skulle väg på jobb dirr så hann inte byta. men inatt när jag kom hem bytte jag, haha kunde inte hålla mej :p
fick reda på att det skulle vara en träff för golfar i falun den 16 maj innan träffen i borlänge, så kanske skulle pallra sej dit. om man vågar :o är ju inget spec med min bil, är säkert massa snygga golfisar där så kmmer jag, då blire pinsamt! :D
nä, nu ska jag åka och hälsa på disa som kom hem från ett återbesök på mälarkliniken igår. så nu står hon med en gipsad hov, stackars smulan ): ska duscha och äta med anton som precis kom hem före bara :)

fix

såhär blev det i köket
fick hem mina kromade framblinkers igår, vart rätt nöjd när de väl kom på plats. synd bara att det satt en orange lampa i, ska fixa en krom sån med. sen satt det ett parkeringslyse där i också så ser lite ut som man har dimljus, ska fixa vit diod där med, lika som jag har i vanliga parkeringsljuset :p sen blire jobb igen :D

hårdkörning

började kvart över två igår em, slutade tio i tre inatt. inget pass för en vekling ;) haha. och ingen älskling låg i sängen när man kom hem heller, men det gör han inatt när jag slutat och kommer hem :) blir inte så sent inatt heller, körde två och ett halvt lass både i måndags och igår så har inga sånna kvar att köra. blir bara två nu, och det brukar ta tio-elva timmar och jag börjar nog strax efter två idag med. ska försöka hinna med att åka till stallet nu före jobbet, hälsa på disa lite :) göra mat ska jag också göra, så jag har ngt att köka ikväll i lappen ;)

den nya, rullande arbetsplatsen


såhär ser mitt nya åk ut. inte lika fräsch som prinsen, men han va ju ny så det går inte att jämföra. namnet jag givit honom är lappen, pga att de lappat ihop honom med en stor vit lapp på nara sidan ;) men han går som tusan och har ett riktigt tuthorn. så igår tutade jag två småpojkar som kastade ut en smällare framför mej, undra vem som blev räddast :p går rätt bra att lasta sj, lite svårt att komma ihåg hur mänga skopor man lagt på vagnen bara :p brukar lägga tre fram, tre bak, en i mitten sen lite på varje sida om den i mitten och det är lite svårt att komma ihåg när man är klar på varje ställe :o längtar redan tills perra är klar så jag får sätta mej i öch köra iväg :p skulle få bilen vid två tiden, och igår tog det ca tolv timmar för mej att köra två och ett halvt lass så blir väl halv tre inatt innan jag är hemma :)
anton är borta på ngn föreläsning med klassen i järvsö, på kramstagården. och där åker jag förbi tre ggr ikväll så jag ska tuta på han och maria :)

flisbrud

börjar köra flis idag, mellan färila och vallvik. spännande med lastningen, kört lastare två ggr efter det att jag tog kortet för snart ett år sen :p när vi tränade i torsdags tiltade jag inte tillräckligt fort så det blev tvärnit i högen men jag lär mej :D brukar ta tio/femton minuter att lasta bil och släp, det tar det knappast för mej! ska bli kul att ta tid och se hur fort det går att komma ner i tio min för en annan :)
har slipat, spacklat och målat en list här hemma i köket. lite fuskslipat efter spacklingen och det syns men jag blev nöjd med färgen iaf, mkt fräschare :)
beställde nyss kromade blinkers till min lilla pärla. va meningen jag skulle beställa sänkning, men jag hittade bara fjädrar till 60/40, inga passande dämpare. kanske får kika på begagnat, men hur kul känns det ..
nu blir det frukost. ska väcka anton också, han har lite plugg som vantar :) <3

första maj

det vare igår och jag va i runemo hela dagen och pysslade med bilen. hängde upp henne för lite lackning av oken och trummorna. och tro inte jag blev nå sugen på att byta dämpare och fjädrar, joho. för sänka ska jag, måste ändå lacka igen så däcken ska ändå bort.


kvällen, iaf halva spenderades i rättvik med anna-karin. va helt dött där, skulle åkt idag ist för ikväll äre iaf ngn typ av crousing! träffade nicken, det var den end kända. annars vare som en vanlig kväll här i stan :o
Jag vill ha tillbaka skattepengarna, har lite smått och gott som ska fixas :p ikväll har jag ingen aning om vad det blir, ska iaf ta på mej lite kläder nu och skruva ihop utemöblerna. och om jag kan, ska jag även skruva ihop grillen vi fått av svärföräldrarna :)

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0