natti

nu ska vi snart gå och sova, anton, jag och magen :) jag råkade ju somna på soffan tidigare, trött och slut kanske. tur man inte hittade på ngt att göra, skönt att ligga hemma bara.
imorrn ska jag hinna med att besöka min kära häst, kolla hur han fick det i nya boxen och byta till ett termotäcke, till natten. nu står han med ett ulltäcke bara i utebox. snart på med vintertäcke, buuha vad kallt om nätterna :o häll på frysa stjärten av mej när jag skulle ur bilen och kissa i morse!
jag köpte lite julmat idag, sylta, leverpastej, gravad lax, skinka, sill, ägg, potatis, köttbullar osv som vi ska käka imorrn. hoppar ju laxen jag då, den som är såååå god :D jah längtar efter julmaat, mat mat mat :D anmäld till julbord på scandic den 5 dec också, mat mat mat :D hahaha

mkt jobb, helg nu :)

det går inte att skriva ett inlägg om saker där man sj inte kommenterar ngt, utan att ngn ska reagera, tro att man sj tycker allt som händer i världen är helt OK och skriva hur de tycker att man ska vara rätt förälder för att duga ! orka bry sej om vad som händer på tv, det kan lika gärna va påhittat ..

jaja. nyss hemkommen från tre dagar i bilen, lagom trött och stel i ryggen nu. fick börja morgonen med att lyfta upp 24 säckar foder på 25 kg styck, det är tur man är gravid och inte ska lyfta tugnt va ;) tror nog det finns en del i min närhet som tror jag bara sitter och fraktar arslet 15 timmar om dagen, skulle vara kul om ngn följde med och gjorde sakerna jag får göra och se vad de tycker om jobbet. låter väl som om jag tycker jag har världens tyngsta jobb kanske, men så lätt är det inte. bara lyfta upp trucksittsen får magen att dra ihop sej ! anton, du kanske kan följa med och görat nu när du inte har ngt jobb ? :D

ikväll blir det lugnt iaf, ska bara ligga och gotta mej i soffan :)

vad man än tycker ..

ja, hur man än reagerar och vad man än tycker så gör alla som de sj vill, även när de är gravida. såg på ett program där de inte rekomenderade anfetamin (? stavningen :) missbrukare att sluta helt med drogen, för barnet skulle då få abstinens i magen. så de kunde alltså fortsätta till barnet va fött och avgifta barnet då ist. ungen vart helt tokig när den inte fick drogen och mådde jättedåligt ett par veckor sen var det ok och den klarade sej utan problem.
drog som drog så borde man nog tänka genom en gång om man klarar graviditeten på egen hand eller om man ska söka hjälp. det är tur att statistiken oftast visar att barnet inte tagit stor skada efter födseln med mammor som missbrukat droger/nikotin/alkohol under graviditeten.
som ung mamma blir man oftast stämplad som oduglig och man läser ofta bloggar där de skriver överdrivet om hur de sköter barnet osv. de förklarar missar de gjort som en ursäkt, men till vem ? bara för att man är ung förälder behöver man inte förklara varför man umgås eller festar med sina vänner. det finns för många som klankar ner på hur vissa lever sina liv med deras barn.
jag har inte läst ngt än om hur man ska göra eller vad man ska och inte ska käka för ngt, jag älskar mat och äter allt möjligt :) föräldrar har blivit mer fjompig med tiden än vad de var för bara 20-30 år sedan.. OCH snart är det julbord, och jag ser då inget annat än gravade laxen jag inte får käka :)

ultraljud

vi har fått nytt datum, 16 alril :) alltså är jag i v16 +0 så när den förra bilden togs var jag i v15 +5, inte v18 som vi trodde :) allt såg fint ut och hon trodde hon såg en liten tjej där inne, fast det va svårt att se eftersom den knep ihop benen :)
det kändes så mysigt att se hur den rörde sej och kliade sej i huvudet :) man vill bara att den ska komma ut nu :p


regnig start

måndag bjuder på regn, men det är inte kallt iaf. beställde en adapter (?) nyss på mekonomen, hämtar ut den imorrn. 698 spänn tror jag den kostade, inte faligt dyrt det inte. så datorn får lite ström på jobbet :)
nu blir det maat, lax med potatismos och varma grönsaker :p sen åker jag och madde till arbrå och hopptränar trollet, blir lite räcken på mittlinjen bara :)

anton är på kurs, genom arbetsförmedlingen. så ikväll hade jag tänkt en bra film, lite god mat kanske, kanske lite godis ;) barnmorskan sa att jag skulle passa mej för det, eftersom jag redan är överviktig så ska jag kanske lyda ! det är ju tur jag dricker vatten och käkar äpplen om dagarna då iaf och inte gör som många andra lastbilsshaufförer. dricker cola, käkar chokladkakor och rastar utanför mc donnalds ;)

gör mej lite lugn att läsa andras bloggar och se deras magar. dom som har min stl på mage vid v17 +3, de fick då bara en iaf och de är rätt många :) såg två som hade mkt mindre, men då va de lite större normalt än mej, alltså mer överviktig så man såg inte så mkt. men jag är sååå nervös inför imorrn, vad är det för litet monster i magen ? :D och är det två eller är det som morfar tror, bara en pojk ? :p anton hoppas att morfar känner på sej rätt :)

peril bor i arbrå

flyttade min pålle till arbrå den 18 oktober, där hans fodervärd går skola och har honom uppstallad. hopptränade henne då på onsdagen och det gick över frväntan ! hoppade studds och hans protester vart sparkar, höga dess utom. men jag kom på en del saker hon kan tänka på innan han får för sej att kicka. att inte släppa stödet efter hindret, utan plocka upp honom och övergå i trav medan hon fortsätter rida. då hann han aldrig komma på sej att sparka då han inte fick ner huvudet ngn gång. de tror de är smarta dessa djur ;)
idag va jag och hälsade på honom också, madde, anton och svante va med dom också. det är så kul att komma dit och pussa på mitt lilla troll, han är så gosig! lägger mulen i handen och nästan blundar.

veckan låååång

dags att uppdatera igen :)
man tycker tiden borde gå långsammare, den springer ju från en, man hinner inte med allt man borde. det är bara jobb och jobb och när man inte jobbar är det annat som man fixar eftersom jag inte kan när jag jobbar. kommer inte hem om kvällarna, så sånt andra gör efter jobbet blir på mina lediga dagar iat så tiden hinns inte med tycker jag.

tänkte lägga ut en bild på magen i v17 +3, tror jag. ska på ultraljud den 27, då får vi ett mer extakt datum och så får jag se om det är som jag tror, två st :) fast morfar trodde på en pojk, får väl nästan hoppas på det :) jag är då en biiigmama nu, fetare är många andra i samma vecka :o

söndaaaaag

peril gick bra igår, för att vara första gången. hade plastbommar, kanske skulle haft vanliga så det hade gjort ont på honom när han stötte i för han sprang bara genom vissa ggr. och jag kunde inte hålla mej från att höja och prova hoppa, hoppade 90 iaf och det hoppade han bra :)
vart v75 med malin på em och jag sattsade hela 20 spänn vinnare på en häst och han vann ju såklart ;) men han va tydligen bra så oddsen va dåliga, men iaf :) hade en trevlig dag med hästarna. hjälpte även malin och sulan när det skulle hoppa studds efter travet också, han va jätteduktig :)
somnade tidigt på kvällen, åtta kanske. kändes väl sisådär, somnar ju alltid så tidigt. men ikväll ska jag inte göra det, lina är här också så kan inte ;)


hästar hela dagen :)

bomträningen idag gick bra ! vart plastbommar ute i paddocken, kunde inte hålla mej så jag höjde upp två sockerbitar och hoppade :) han hoppar himla bra, men bakbenen hängde inte riktigt med. fast han vägrar då inte och det är bra :) får jobba lite på hoppningen nu när madde tar honom, jag tycker det är mkt roligare att träna från marken och hoppas det kommer bli bra :) fast det finns ju inget bättre än att hoppa en bana och vinna ;)
jag och malin va på trav idag, v75 :) jag sattsdade hela 20 spänn och hästen vann :p haha. men det va tydligen en bra häst så jag vann 40 kr ;p sen red hon sin pålle och efter det blev det max :)
nu kom baby hem, så vi ska kika på tv och mysa :D <3333


veckor sedan

vecka 15, jag tror ju fortfarande på två. men jag hoppas på en, en snäll och frisk liten fisunge.
andra veckan som extrabilschaufför, efter helgen blir det fliskörning med nyscanian och veckan därpå ska jag hoppa på nya körningen, foder med v8an :)
jag ska inte nämna ngt om min bärbara, då kanske den rasar. men ni kanske förstår att den funkar helt ok, och det är sååå skönt att slippa sitta i ett och samma rum såfort man ska kika datorn.
en vecka till pållen ska till nytorp, hade han vetat att han ska dit hade han nog längtat :) jag hoppas det kommer gå bra, att de kommer gå bra ihop och att han ska sköta sej.
han är ju så fin nu, jag älskar verkligen den hästen. så gosig och mysig, snäll och lugn. jag rider mkt med malin och hennes sulan nu och det går suveränt ! han har blivit jättefin, så för den delen är det jättetråkigt att behöva lämna bort honom. hade vart så kul att fortsätta nu, men jag får görat sen nästa vinter ist, då ska jag börja hoppa på riktigt med honom :)
ska dra upp honom till stallet idag, träna lite bommar och se hur han hoppar, kan vara bra nu innan jag skickar väg honom. galoppen blir bättre och bättre :D han tar bägge nu, lugnt och sansat. känner ibland att han vill bryta, men då tar jag ner honom och då håller han sej kvar.
nu kan jag börja med konditionen, har ju bara tagit det lugnt sen jag fick honom, inte många ridpass han blivit svettig. men igår blev han det iaf, vi blåste ur dem rejält med tre varv på slingan :) galoppen var jättefin, han är så duktig !
ska försöka ta en ny ridbild och filma lite idag, så jag kan jämföra med sist då syrran filmade då jag red för henne, typ två-tre månader sen :)

igår va lina s här en stund, vi såg på idol innan hon skulle bort :) den enda jag tyckte va sevärd va karolina och hon åkte ut. hon har ju blivit så snygg ! vart ett himla lyft när hon fick av sej sitt långa hår ! det såg ju fruktansvärt ut, mkt snyggare nu ! men låten sjöng hon iaf bättre än orginalet live, har ni inte hört lady gaga live, lyssna så får ni höra. hon är kass och pissful. det är tur det finns folk som är duktig på att redigera säger jag då bara, för gagag är ju störtskön att se på "redigerad" :)

baby sover fortfarande, han kom hem från jimmy sent inatt. jag la nog mej efter elva nå tag så jag är pigg nu :) men min tv vill inte funka, den har vart trasslig flera kvällar och så nu då. det är bara svart, laddar inget alls ..
jaja, blir frulle och se på ngt på datorn då :)


hur skulle det kännas

man ser på magen, den börjar ta form :) jag hoppas man kan njuta av graviliteten, inte bara oroa sej, för det gör jag. nu finns ingen återvändo, nu ska den ut :o haha, kan ju aldrig tänka mej att jag ska men det är tydligen så :) usch, jag vill inte tänka på all smärta för den kommer jag ju oundvikligt från så det skippar jag men det är inte så lätt ;p det ska bli så kul när den kommer. jag som velat det här så länge och nu får jag äntligen.

anton kommer hem strax, han har vart och repat. ska handla sen väg till hästen en sväng. imorrn äre jobb som gäller, blir säkert borta ett par nätter igen. jag längtar till helgen, det blir nog bara slapp och rida. kanske drar ner honom till edsbyn och rider lite för malin, hon vill säkert med ;) red med henne och sulan idag, jag kommer sakna dom när jag ska lämna bort min älskling. hoppas jag kanske kan hyra in honom där sen nästa år när jag tar tillbaka honom. dom kommer så bra överens han och sulan ;)


Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0