valbo

igår åkte min morfar in på sjukhus, svårt med andningen. så mamma sa att vi inte skulle åka till valbo idag för de skulle hälsa på honom ist. men de ringde imorse och sa att det var en propp i lungan så det va inge allvarligt, de åker i veckan ist. så vi åkte till valbo idag. shoppade för nästan 2000, lite mkt för mej som inte har så mkt pengar men det är sällan man unnar sej ngr kläder :)

vart bla. detta till hästen. fodrat regntäcke, skydden i svart och ett par nya gummivävda tyglar. sen lite på ikea också, ett överkast i brunt eftersom vi har brunt och turkost i sovrummet. två plädar i grått, till soffan. två nya glas, två av de gamla har gått sönder så jag köpte de som fattades. vart även en stickad kofta, två långa stora linnen åt mej från ginatricot :)

imorrn ska jag se om det finns blommbollar till sovrummet, mörka i plast till krukorna på nattduksborden. sen mörka "stick" blommor i plast, som jag ska ha i turkosa vaser ovanför sängen. sen ska jag skriva ut kort och stoppa i ramar ovanför sängen. jag tror inte jag hinner med det imorrn men jaja :)

anton är i alfta nu, jag ska lägga mej i badet tror jag. iaf duscha, sen blir det tv !

 

 


ruggig torsdag

vecka nbörjar gå mot sitt slut, alltså inte alls långt till man börjar jobba igen efter semestern. men jag jobbar ju med ett intresse så jag längtar ju :) nu körning börjar jag med också, köra foder till bönder i dalarna, från västerås. så blir att sova i västerås och åka genom dalarna på dagarna sen tillbaka till västerås och sova för att lasta upp morgonen därpå :) köpte en bärbar dator för två veckor sen som får bli mitt sällskap, jag längtar till man får börja ligga ute igen. trist är det ju att det inte blir långvarigt eftersom jag inte kan jobba så många månder till, sen kommer ju den lilla så blir man ledig hela sommarn och halva vintern :) skönaste tiden att vara gravid på kanske, eftersom jag redan börjar bli varm. brukar avsluta kvällarna med en promenad, svalka av kroppen lite annan man hoppar i säng :p
regnade idag när jag skulle väg och rida så jag for på horse track (?) och köpte ett lendtäcke, som man knäpper framför sadeln, skönt att få täcke på sina egna ben nu när det börjar bli kallt och jag skrittar ganska mkt med honom fortfarande så det kan jag använda mkt :)
inte långt till han åker från mej nu heller, jag försöker inte tänka på det. det som känns mets jobbigt är att jag inte kommer kunna utbilda honom först jag får tillbaka honom om ett år, då blire hoppning för hela slanten :D
nä nu väntar tvättstugan, sen myshästen innan kvällen.
kyss anton <3333

nu får han inte blir tjockare, alldeles perfekt nu :)

fyra som i tur

hittade en fyrklöver i perils hage idag. tror aldrig jag hittat fyrklöver av vitklöver, bara rödklöver.
vart inget rida idag, gick en promenad till rakan och vände ist.
vart hos mary hela dagen, med henne och emma :) vi hade det så trevligt så :p

anton är hos robin och jag tänkte jag skulle lägga mej i soffan och vänta in efterlyst :)

jaa

helgen har vart lugn, va till mary i fredags så kom hon hit igår också :) vi åt morötter med dipp och såg på ngn äcklig svampfilm ! den ska du inte se lina, då kommer du aldrig våga dej ut i skogen mer :p

vart lugnt med hästen ett tag då jag inte mått så bra om dagarna, men jag ska åka och köpa mej en lina och inspänningtyglar så jag kan börja med galoppen från marken eftersom det inte går så bra att smacka när man sitter på honom. snart flyttar han till arbrå också men jag tror att jag åker dit och linar honom på helgerna eftersom madde bor i edsbyn och åker hem om helgerna :)

idag har det inte blivit mkt gjort, klippt lite gräs, rivit långt gräs längs staketet och krattat upp småäpplena från backen ;) nu blire mat strax, kyckling med bambuskott, minimajs och sötsur sås :p

hösten är efterlängtad

har det vart en segdag idag eller, japp ! plockade svamp i morse iaf, sen åt vi lunch jag och anton. vart biff med potatiskrocketter och sallad ;p
skrev igår att jag gick in i v 13 men det är lite fel, v 12 ska det vara :) jag börjar på riktigt bli nervös över förlossningen, redan :D haha.

blev ridning på rakan igår, och idag ska jag inte rida alls. är inte så pigg, sen ska annika komma ikväll så vi ska bara se på tv så blir bara e nsväng till stallet och borsta och så innan det :)

mat är gott

anton lagar mat, eller ja, jag skalade potatisen och han värmer pölsan ;p
appropå mat så läster jag inget om vad man får eller ska undvika äta när man är med barn. jag läser inga böcker alls om hur det är eller hur man ska göra med annat heller. det ända jag hört av barnmorskan är att man ska undvika otilllagad fisk och fisk från insjöar. har hört av andra mammor att man inte ska läsa så mkt, att man blir mer nojig då så jag undviker väl det då :) det ända jag kollar är hur stor den är och hur den ser ut från vecka till vecka. går över i v 13 imorrn för övrigt ;p

blir en ridtur sen efter maten och sen hem och vila, har vart ute på hela dagen. va först på stan med malin sen va vi hm till anna och hälsade på henne och molly :)

i söndags va jag med syrran till falun på tävling. hon vann bägge klasserna. A4an på dryga 72% och A5an på dryga 68% :)

lördag morgon

vaknade kvart i åtta i morse och solev sken, va tvungen upp då det värkte lite i magen. men efter att jag släppt på trycket gick jag och la mej igen. tänkte att det skulle bli mysigt med en ridtur sen i solen, men det är då ingen sol nu när jag vaknade andra gången :)

i onsdags hade jag kalas, vi va väl tretton st i lägenheten och jag hade bara elva sittplatser så det vart tre ute på alltanen ;p fick pengar av alla och ett strykjärn av antons mamma och pappa ;)

igår va vi nio st ut på kina och åt, det va mysigt men synd det går så fort och äta upp och att det va lite kallt där /: när vi va på spicy cow för ngn vecka sen vart vi kvar nästan tre timmar, igår vart det lite drygt en timme bara ;)

men idag är det nya tag, jag har precis ätit frukost så ska väl snart väg till hästen och rida lite :p

älskar dej anton <3

blandade känslor

nu är det iaf klart och bestämt. eftersom jag inte kommer kunna rida under graviliteten och inte hinna med honom så mkt alldeles efteråt ska jag låna ut honom på foder åt en tjej som hjälpt mej rida då jag inte hunnit nu under sommarn. hon går nytorp och kommer ha honom där, rida lektion om det går bra. han kan ju inte så mkt, men jag har lagt ner mkt tid så han är ju inte helt bakom flötet :p
går allt som planerat tar hon över honom i mitten av oktober och har honom ett år framöver till att börja med. jag hoppas de kommer trivas ihop så han kan vara kvar där med henne :)
känns såklart tungt att behöva lämna bort honom, men jag får ju tillbaka honom och det är ju bara en mil till arbrå så jag kan ju åka dit varje dag om jag vill :)
börjar kännas lite i magen nu, mår inget vidare alls. småäter hela tiden. eller ja, småäter låter ju inte så bra. det är ju inte så att jag äter kakor och sånt. har med mej mkt frukt, morötter och så när jag jobbr. äter jag för sällan mår jag dåligt så jag försäker äta mindre men oftare. då mår jag super :)

jobbar sista kvällen ikväll sen har jag semester två veckor :D kan lova att det blir mkr skogen och svampplockning då :) har längtat så mkt efter min sena semester, det kommer bli så skönt. springa omkring på stan ska jag göra också och köpa på mej lite varma tröjor inför vintern här :)

va till barnmorskan igår, hon gav oss 6 april, 7 månader kvar då alltså :) <3

taack

tack alla som grattulerat oss :) ska till barnmorskan idag på möte sen får vi skriva in oss, längtar till man får ett datum. gravid.se säger den 7 april, så ngnstans däromkring kanske :p

lite trist att börja jobba kl ett, hinner inte med så mkt hemma före det. men hästen får vila idag för jag ska då duscha innan vi åker ngnstans ;)

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0