morgonmys

fick magsjuka igår vid 16 tiden :( ingen höjdare du, men jag överlevde och ett glas med kall blåbärssoppa var riktigt supergott ! nu såhär på morgonkvisten har jag och mikaela kikat på rorri, det är iaf mitt favoritprogram ;) sitter med henne på hennes lektäcke medan hon pysslar med sina nycklar samtidigt som hon håller koll på tvn, den är sneppet roligare ;p


era kommentarer


Frida skrev:

Ja visst är hon mysig :) Det hade vart jättemysigt men vi har ju börjat jobba nu och är alltså inte hemma så mycket på dagtid längre =/ Förutom helger då vill säga...

2010-08-02 | 19:48:51
bloggadress/url: http://fofroridoda.blogg.se/
Janni - mamma till Emilia <3 skrev:

aww vad stor er lilla också har blivit! hur mycket väger hon nu? kramar

2010-08-02 | 22:01:06
bloggadress/url: http://jhfashion.blogg.se/
Frida skrev:

Har hon bara vart dit en gång?! Men gudars... ja då kan ni nog passa på att ta en sväng dit kanske :) Hon ska sova där ikväll så hon kommer vara där hela dagen i dag och imorgon. Torsdag och fredag kommer hon inte vara där iaf :)

2010-08-03 | 08:06:48
bloggadress/url: http://fofroridoda.blogg.se/
Frida skrev:

Förresten, hade inte du haft magsjuka nyligen...? :S

2010-08-03 | 08:09:13
bloggadress/url: http://fofroridoda.blogg.se/
Frida skrev:

Ja, jag menade mer att: Du har ju haft magsjuka i söndags och nu är det bara tisdag. Du kan ju fortfarande smitta... :) Ja, när jag var mammaledig var jag ju också mest hos min mamma, men Anton var ju hemma på heltid rätt länge så jag trodde att ni hade vart där tillsammans mer :)

2010-08-03 | 17:17:30
bloggadress/url: http://fofroridoda.blogg.se/

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

din kommentar:

Trackback
Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och bor i hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min bil, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0