jagad av polis

jorå så att, det blev jag och mr skinnväst ikväll. hur dom nu får ihop det, ser han ut som en skinnväst? nej!
hade vart och hälsat på min bambi i shamn och påväg hem blir vi förföljda av securitas, jaha? varför åker dom efter oss? åker efter en bit upp nära som fan, på med helljus och bländar mej. för att sen hamna långt bak om fan :o då vi passerat glössbo kommer en volvo upp bakom och jag säger "det är en ny volvo, säkert snuten". åker bakom oss en bit sen ut på fel sida en stund, sen in bakom igen. seeen, på med blåljus och vi stannar. en kille kommer fram och säger typ "jaha, har du bråttom eller?" hade då åkt 90 på 90 så frågar varför han tycker det var så bråttom. sen tar han körkortet av oss båda och så kommer en till snutbil från bollnäs. en tjej fram och lyser genom bilen sen öppnar hon hans dörr och frågar om vi vart i shamn på bus.. nja bus åh bus, hemma hos en kompis. "jaha för man har nämligen sett den här bilen på lite konstiga ställen, därför vi stoppar er.." :S
där satt vi som frågetecken och får förklara vem vi vart med och vart. sen säger hon "ja det är nog inte den här bilen. han som brukar köra en sån här bil har inge körkort och tycker om att sno saker. så därför vi stoppar er och är två polisbilar här, för securitas trodde det var han" jahaja, där fick man vara en tattare för en stund innan de släppte oss vidare :P nu kommer jag somna fint, gonatt!

heeeelg och nyår :)

hämtade mickis efter jobbet, fick mysa med henne och käka med anton innan de åkte vidare. det laddade upp mina batterier för kvällen så nu har man diskat medan hårfärgen sitter i håret och snart blir det lyxdusch ;) sen ut på rean med mr doktor, köpa ljud till nya tvn som vi ska hämta hos världens finaste mamma och pappa sen ;P imorrn äre nyårs afton för er som missat, mys och party !! :D


hoppas det inte kommer mer snö i helgen, för då blire ett varv med 32an igen ;D

.

so baby, hold on! now that we come so far. just listen to your heart

vardagen, ja vardagen..

två "inställda" jobbkvällar, skönt för mej som får pengar ändå men jag får ju abstinens. och inte blir det bättre av att jag tänker på dej heller, om du bara visste.. jag har mina räddningar, ni är så fina mina småpuckon!
och för att inte tala om mikaela, att inte få ha sitt barn hela veckorna är jobbigt som fan. man känner en skuld, ett ego..
sen vet jag vad ni sagt om mej, att det är mitt fel och att ni inte gillar mej. hur kunde jag vara "ute" så mkt och skita i allt och bla bla. "inte konstigt att det blev som det blev" och jag har inte vuxit upp osv. om ni bara visste den sanna anledningen till varför det blivit som det blivit.. men klart det måste snackas och skyllas på mej, jag tänker ju bara på två saker.. sen behöver ni inte berätta för andra hur ni tycker jag ska leva mitt liv, sköter det fint ändå. och vafan vet ni om vad jag menade med att det här var min bästa sommar? skitsnack är det duktigt med i den här stan .. åh fråga inte så jävla mkt !

snart nyår, då blir det fest med massa fina människor :) PUSS!

.

du gör allt så mkt lättare, minsta lilla jag får och jag blir hel för stunden. så fort jag ger tar du tillbaka allt och jag står där tom igen. finns det ens en början? jag hoppas ..


fint!

haft en finfin julhelg, massa mys med familj och finaste vänner :) dock blev jag av med halva avgassystemet på julaftonsnatten. kom ut och skulle skjutsa mickis till anton på juldan för jag skulle rida och startar 740in, kan ju säga att det lät mer eller mindre som en jäva fet tröska än en fjuttig volvo. gick bak och kolla, jaha då va halva avhassystemet borta, japanesen åh allt xD skärmblinkersen hade dom tagit med. fick höra idag att en annan granne blivit av med sina sommardäk och fälgar samma natt så va väl ngt gäng utepå då..

hade två av dom bästa här nyss, en av dom har jag sjukat med hela dan! vart i gävle och shoppat saker till bilarna, bla avgasrör och fixat slutburk med utblås åså :) sen handlat sena julklappar till min mini :D hon blev ju överlycklig när jag kom hem och hon fick se allt :p
han tog iaf hem 740in och fixa nya avgassystemet innan han och andra puckot kom till mej och miskis igen :) vi käka pizza, spela blockflöjt och skratta åt fula ord hela kvällen ;p haaha och bästa ordet från mickis - atur :D dog lite, låter som hon säger artur åt marcus xD och sen skrev en på fb "jag vill inte ha blåsten mer". jag läste blå sten, som typ gallsten eller blåskatarr eller ngt och fatta inget:P haaha, blåsvädret dagmar mena hon ju ;)
ne, de som är kvar av ice road truckers nu innan sovdags :)

drygt ett år och åtta månader :)

händer mkt med min minimänniska nu, många ord kommer ur munnen och hon gör mer och mer saker sj som att ta av skor, mössa, vantar, slänga skräp i soporna, borsta tänder, torka sej om munnen, smörja in sej på magen osv :) när man sitter såhär och skriver glömmer man så mkt men jag ska försöka komma på så mkt som möjligt :)
en vanlig dag: vardag; börjar vid fem, upp för välling och dagis. hämtas vid fyra-fem för middag och bus innan välling och läggdags vid sex-halv sju. helg; börjar vid sju-åtta, välling och bus innan frukost vid nio, lunch och sova vid elva. då sover hon oftast cs tre timmar sen äre upp och busa, käka mellis, middag sen sova vid halv sju :)
läggning och sömn; innan läggning smörjs hon på hela kroppen med mjukgörande och kortison innan pyjamas åker på. får välling i soffan där vi sitter tsm medan hon dricker upp den. bär in henne tsm med sin hund och napp till sängen, lägger ner, säfer gonatt och går ut. hon somnar direkt och har väl alltid gjort så inga förändringar där..
några ord: dadis-dagis. buss, volo-volvo ;) , sabo-farmor, affa-farfar, olol-mormor, mossa-morfar, sava-salva, datt-katt, hässen-hästen, opte-tomte, odi-godis, atten-vatten osv osv :P namn; ela-mikaela, essa-jessika, ato-anton, mma-emma, ina-lina, shabb förr baap-svan, lia-liam (häst), ishi-izzi (hund), atta-maggan (dagisfröken) osv osv :)

min tomte <3







13 dec och pepparkaksbak

var lucia igår och dagis skulle ha luciafirande, mickis skulle vara en söt tomte. jag hade vart ner på stan och köpt en tomteklänning och en tomteluva, kommer till dagis tio i tre och tänker att jag hann itid. men nedå.. firandet hade vart halv tre, så där hade mickis stått utan att ngn av oss vart där och kollat.. iklädd endast en lånetomteluva.. ångest :( men hon vart glad när jag kom och pussa på henne då iaf innan jag åkte vidare mot jobbet.

vi bakade pepparkakor innan helgen, mums ;) som vi myst den här veckan och vad jag älskar min dotter !


avåkning!

efter en låång dag med snö, regn, minusgrader och hala isbanor till vägar var jag hemma efter åtta igårkväll, med min första avåkning i bagaget. körde ekipaget hem och det kändes skööönt! efter att ha fått en jävla åktur där man inte hade minsta kontroll utan där släpet bestämde vägen, menar jag. detta hände i skedvi

här ser man vart släpet glev av vägen ner i diket. sen hoppade det över
den lilla vägen där borta vid brandmannen för att gå ner i diket på andra
sidan igen. missar alla stolpar och ingen blev förstört på varken bil eller
slär föruton underkörningsskydd, strölåda och tanken på bilen flyttades
bakåt lite. det kallar jag tur!

och här ser man vart bilen gick av, inte dom mörka spåren på vägen
utan de breda i snön nere i diket. var såååå nära trästolpen och precis då
jag var påväg upp med armbågen då jag trodde det skulle smälla då dras
bilen bakåt och rundar stolpen innan allt stannar och jag kan kliva ur.
undra vem som ville rädda mej och gripen igår, med tanke på att vi missa
alla stolpar och landaån 50 bortanför..

en dag, ja en dag

allt kan rasa och extra jobbigt är det när man bara kan stå och titta på, inte göra ett skit. se hur de senaste åren bara rullar som en film under ögonlocken, veta att man står där ensam kvar. inte en chans. en människa som jag är menad att leva tsm med, en människa jag inte vill vara utan. som får mej att kunna göra vad som helst, en jag inte har ngn som helst makt över. ngn jag älskat länge och älskar fortfarande. ngn som älskar mej men inte vet vad den vill. det gör ont, det gör så ont. men jag har lärt mej att bita ihop och inte se tillbaka. jag ser framåt med fokus på en sak, den bästa människan i mitt liv. hon som får mej att le, som får mej att vilja kramas så hårt <3

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0