fest med brudarna ;)










aaw brudar ;) <3

HELG ;D

vaknade i morse vid halv tio och kände lugnet, alldeles tyst hemma då mickis somnat om efter morgonvällingen. ropade på anton så låg vi och drog oss i sängen en stund innan jag gick upp för att betala räkningarna, eftersom lönen trillat in idag. HALLÅ, DUBBEL LÖN DENNA MÅNAD ;D gissa om glad jessika som har en jävla massa pengar + att jag har världens bästa mamma och pappa, ni vet varför ! <3

hade tid för färgning av håret idag, blev förjävla snyggt :) sparde en del av mitt vita hår som hon vävde undan, la mörka slingor från öronen och ner sen ngn häxblandning av mellan/mörkblond i resten av håret :) har en ny tid om sju veckor igen ;b

träffade lina på stan, hon gav mej ett par vita miss sixty skor i skinn som hon inte ville ha ;* aaw gumman vad jag älskar dej, alltså hela tiden inte bara för att du ger mej massa saker hela tiden ;) hihi !

ikväll kommer annika hit, blir väl en del snack och tvtittning och imorrn blir det utgång med jennipher ;D

bajsbrun




GONATT !


<3




<3



svinkall men mysig helg :)


fick spontanbesök av johan och mia i fredags, sen han tvingade med anton till alfta :)

lördagen började med -30 grader, burr ;O jag som hade en morgontur med pållen inplanerad men det blev en filmmorgon då mickis sov tsm med anton ist så red jag på eftermiddagen med karin. kallt som fan men det funka :) sen vart jag så trött och vi la oss före nio igårkväll ;P haha.

idag har vi vart hemma hos jennipher och savve, myyyyyyyys ;D brudarna gaggade medan vi andra garvade åt en massa skit ;) har en fest inplanerad tsm med jenn på lördag, alltså om jag ser fram emot den då -.- !!









och nu på hemvägen svängde vi in på prillen där jag handlade lite smask OCH SÅ TRÄFFADE JAG MIN ÄLSKADE THERESE ;D omg vad snygg hon är och omg vad jag saknar henne, hann prata lite och så klämmde jag på hennes heta rumpa lite innan jag gick :b

steg för steg :)

mikaela som är tio månader och två dagar tar nu ett eller två mkt spattliga steg utan att hålla i sej ;) det är ju så man vill gråta alltså ! ;O vad härligt det är att se hur de utvecklas ! jag som nästan inte är hemma ngt under mina dagveckor missar mkt, men jag längtar destomer efter henne ist :)
hennes absolut första steg var i förrgårkväll då anton släppte henne och hon gick ett steg innan hon nådde mej för jag satt framför henne :)
tidigare ikväll då anton åkt till alfta för att umgås med johan, står hon under fönstret här i vardagsrummet då hon släpper taget mot väggen och tar ett steg innan hon sätter sej :) det är som sagt stappligt, men steget är uppskrivet i hennes lilla "gröna bok" som vi skriver upp lite nytt hon kommer på osv :)
hon har även börjat bli mallig för saker hon gör och klarar, som att dricka mjölk ur glas. alltså, hon blir så stolt att hon nästan reser sej ur hennes matstol ;D haha. vart lika stolt då hon för första gången (drygt en månad sen) upptäckte att hon klarade att hålla vattenflaskan hennes sj och dricka sj, så den hänger med hela dagarna på golvet :) samma visa om stolthet blir det då hon käkar ngt sj, spec småsaker som ärtor osv :)

hon sover för övrigt sen före sju, läste sagor och sjöng visor ut en av barnkammar böckerna vi har och det var så mysigt så :) nu har jag kollat av hemnet, inga nya hus där så nu blir det soffan och tv innan läggdags. min tur att kliva upp med mickis imorrn, sen blir det ridning vid tiotiden :)

uppdatering :)

märks det att jag jobbar dagar eller? ABSOLUT NOLL UPPDATERING ;O men jag lever iaf och i helgen har jag inte den blekaste om vad som händer, mer än mys med anton och mikaela sen lite ridning ;)

vi letar fortfarande hus för fullt, men hittar inget som faller oss i smaken. men snart kanske det dyker upp, drömhuset :) OCH mikaela blev tio månader igår, lillhjärtat ;D

nä nu - halv åtta hos mej !



skrittur i mörkter

gjorde ngt jag inte gjort på länge ikväll, tog en skrittur på långa tyglar :) haft fullt upp med galoppträning och övergångar nu och tycker det är så kul då han lär sej och verkar tycka det är kul men idag blev det lugnt och han var så fin så :)

lagt lilltjejen för ungefär en timme sen och nu sitter vi mätta i soffan och kikar på teen mom. vart kotlett stekt med soya, honung och viltkrydda tsm med sparris, broccoli och potatismos gjord på "blå kongo" ;)




rätt gott, fast jag gillar nästan bara fläskfilé i köttväg och tyckte
köttet inte var nog mört men nästa gång testar vi oxfilé :)

COUUUUUUUUUUUUUUCH

har vart på björkmans och beställt soffa ;D fyfasen vad fattig jag kommer bli ;O fick fyra kuddar med, två ingick och två bjöd de på så jag valde två rosa som kostade dryga trehundra st ;) HEHEHEHE GAGA !

bellus copenhagen 4 divan, fast en svart som passar till vår andra soffa :)

lördag

vart en mysig kväll tsm med ante i linas stuga igår, hahahhaha vad vi garvade ;D lina hade vart på kryssning men kom hem efter ett tag hon å ;D HEHHEHE :) avslutade kvällen på max ;O blev rätt lugnt annars men med ante har man alltid kul :D

nu sitter jag här i min soffa som för övrigt håller på att braka loss, men idag äntligen ska jag åka och kolla på en ny ! kommer sakna min gravidgrop :.( HAHAHAHAH
mikaela vaknade vid sju och jag som redan va vaken klev upp, är ju ändå min dag (anton har sovmorgon lördagar och jag söndagar ;)) och vi la oss samtidigt igår anton och jag så då tyckte jag att jag kunde pallra mej upp :) haft en mysmorgon med tv och lek tsm med dotra som nu LIGGER UTE I KYLAN och sover :P

påkostad månad ;O

vart på stan i ngn timme, skulle ner för att köpa nya hårprodukter där min kusin jobbar eftersom mina snart är slut här hemma och beställa klipptid. då visade det sej att hon kunde klippa direkt, hon hade en lucka på typ tjugo min till nästa kund :) och jag som inte är så superkräsen (klipper ju mej sj i vanliga fall ;)) tackade ju inte nej, blev rätt bra tror jag ;D har inte kikat så nära än, HEHHEHE. så nu har jag en tid för färgning om ett par veckor ist, då blir det en mörkare toning eftersom jag nu ska sluta blondera mitt hår som blonderats i stort sett sen jag var fjorton ;S börjar slitas rejält, så vi ska försöka hitta en lite mörkare blond färg som jag trivs med :)

köpte även lite nya leksaker åt mickis (bara fjantsaker som låter typ :)) och en till pusselbok åt antons systers treåring, hon fick en pippi pusselbok av oss i söndags då vi firade henne och nu ska hon få en likadan fast emil eftersom hon gillar dom så mkt :b

har även beställt servicetid åt min bil, kommer sluta som en dyyyyyyr månad känner jag ;D ska också börja lägga undan pengar (utöka budjeten) för nya vinterdäck till nästa år !
nä nu ska jag stänga ner här, hoppa in i bilen och rulla mot pållen. fixa stallet, för blir inte ngn ridning i den här kyliga brisen ;s PUSS :*

hjärtat vid frukosten :)



är ju bara så, måste vara med på allt och nu tvättar jag och pappa ;)



kollar på traktorn som skottar utanför :)



lösenskyddad blogg, trööök

alltså, jag hatar det ;S så ni med lösen ... ni byter ju stup i timmen utan att skicka nya uppgifter, antar att ni inte vill att man följer den då. sen kanske ni skrivit att ni ska byta eller skaffa. men hallå ja, jag har familj, jobb och häst som tar en massa tid så sitter inte här varje dag, brukar bli en/två gg/vecka om ens det. ibland hinner jag bara uppdat min egen och ta läsning en annan dag. kan ibland ta två veckor innan jag tar mej tid att läsa andras. sorry, lät jag bitter och arg ser jag ;) meeeen ni vet att jag inte är det :) bara jobbigt att trycka på bloggen för att läsa, så funkar inte de gamla uppgifterna, SUCK... då skiter jag i det ist ;b

ny lastbil :)


jag och min skitiga griffin i färila ;)

så blev det med en av delakerna, bara framrutan och bak på släpet kvar nu :)

mikaela snart tio månader


med mamma i soffan <3

förälskad i "give me five" OCH vinkar åt alla som kommer och går ;)

kan vara den mest stolta tjejen, hon blir så mallig av att kunna gå ;P

men det är häftigt att krypa med :)

- språk: hon närmar sej tio månader, bara sex dagar kvar. babblar på som bara den, men mest mamma och pappa med olika ljud. och många hastiga ord som hon lixom väser ur sej; bla hatte eller atte som hon säger då hon är förvånad eller typ då hon vill att vi ska titta :)
- dag och natt: vaknar vid sju, får frukost bestående av välling. sen rullar dagen på med; mellanmål, lunch, sömn, mellanmål, middag och middagslur. smörjning/badning och pyjamas vid sex, soffmys och välling strax före sju åså somnar hon efter den vid sju och sover till morgonen efter. meen ibland är det som för många andra att hon har sina nätter då hon vaknar allt mellan en-fem ggr av att vilja ha nappen eller så kliar det. men hon vill inte upp, utan vaknar knappt, bara gråter till. men ja, ni fattar :)
- hennes eksem: hon har väl fått ngt i stil med diagnos, eksemet kallas atopisk och ska väl i stort sätt växa bort med tiden. har en bra bok som vi fick av hudläkaren i gävle som beskriver varje stadie (ålder), och hur eksemet kommer utvecklas.

hon älskar att mysa i soffan med mej eller anton, hon somnade till och med på mitt bröst här om dagen då vi låg och kikade på film hon och jag. DET KALLAR JAG MYYYYYYYYS ;D inte alla tio månadersbebisar som har ro till sånt ;)
lärt sej vikna har hon med, det känns tusen ggr så härligt att få vikna av henne då man sticker till jobbet :D man blir alldeles varm i kroppen då anton och hon står i fönstret och flinar och vinkar :)

nä nu orkar jag inte skriva mer, ska ta och göra en äggmacka sen ladda för sista natten innan helg :)

im back ;O

vi lever men en viss mikaela spillde äppeljuice på modemet för en viss mamma hade lämnat glaset på bordet och en viss pappa ställde datorn där ;) men nu äntligen har vi fått ett nytt, även dubbelt så mkt mbit så youtube slipper balla ur :)

bjudet på en snygging i väntan på en massa uppdatering, men nu - jobbet !

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0