stagårn on ice

blev en heldag på isen med massa gött folk (: blev ett dimljus fattigare och en upphängning på plogvallen rikare idag men vafan, kul åh härja åh ;) full gas ba! tog lite BILDER mitt på dagen :)

tre ords meningar

det kommer mer och mer tre ords meningar ur mickis mun och hon är 1.9 år (: den första jag hörde var i förrgår och senaste idag när vi gick till dagis då hon sa mammas ovlo kall :) blir mer och mer och hon märker nog sj att hon kan för det händer inte bara två, tre eller fyra ggr om dan utan mest hela tiden. några två och tre ordsmeningar som jag hört och lagt på minnet är; ela kissa, ela mat, mammas aft, ela åka ana, mamma ova, osv osv :) sen vad det där betyder vet nog bara jag men de skiter man väl i är stolt som fan iaf ;D
OCH hon sket på pottan för första gången igår :P hahaa, fan va hon kommer kill me softly för den där raden och massa annat om ngt år ;)

hjärtis (:






en stund vid rutschkanan :) blev även pulkaåkning i backen bortanför oss när mörkret lagt sej, härligt med nysnö (:

dagens bil

här har vi en riktig favorit av alla bmw som snurrar på garaget, är det ngn man skulle vilja få en provtur i tsm med ägaren så äre ju denna :D ett av de mest seriösa byggen jag sett på bild och hoppas verkligen att få se den på ngn träff nu i sommar !









ny vecka

haft ett par grisnätter nu, eller ja med sällskap i form av otrötta människor och tvn gåre ju bra ändå men mindre kul åh veta att mickis vaknar kring sju tiden (: jorå så att det är min kära astma som är i farten igen, hostar konstant bara jag lutar mej tillbaka eller ligger ner.. försökte lägga mej kring elva igårkväll men neheru, va bara åh glömma och halv sju i morse vakna tjejen. men nu har jag dragit i mej massa kortison och hoppas på att få sova nu när mickis sover middag, ska bara väg och köpa hostmedicin först!
igår va vi ut på isen en sväng, kolla när pojkarna "difta" som hon så fint tjuter bara hon ser dom ;) höhö, på lördag äre stagrn on ice, igen! kom dit, vare sej ni har ngt att åka med eller inte. ni får alltid åka med ngn där nere annars, kul som fan ;D mellan 10-18, JALLA !
imorrnkväll aäre jobb, soooom jag längtar! men även slut på mickisveckan, mindre kul med andra ord ..

dagens bil

idag kikade jag närmare på denna volvo 754 -88
den är stilrent byggd, inte för plastig och helt klart så jävla rätt färg :D den motorn skulle man ju inte vägra lyssna lite på iaf och älskar dieselböjen ;) fler bilder här!










fyfan så kort!


huuuualigen vad korthårig jag är nu alltså :D hahaa, tur jag har löshår
liggandes sen förr XD

en dag hos mamma och pappa

jag och mikaela var till mamma och pappa idag, där vi myst och käka (: nu blire snart välling för henne och soffhäng för mej :P




färgval till fälgarna?

har fått tips om att glasblästra sen klarlacka mina fälgar, sj är jag mer inne på vitt eller grafitgrå..

tacomys :)

lagom lugn fredag, astman avtog till lunch och jag kunde uträtta lite saker. som att åka ut till hästen och leta skon han tappat, då hovis kommer till veckan. hittade den! grym sådär jag ;) sen blev det bolaget åt johan, vidare dit och hälsa på han, millan, angi och didrik :D fyfan så jävla söt alltså, riktig goprins ;D
vart ju lite sladdsugen på hemvägen så lekte lite med volvon, alltid retar det ngn ;P får man inte arga sms om att man har bråttom kollar folk surt på en ;)
blev tacomys med dottern ikväll sen disk innan jag la mej i badet för lite ompyssling av håret, som millan klippte av idag ): alltså, jag sa åt na att göra de :p tussen på golvet blev inte stor, men håret vart fan två dm kortare känns de som! men jaaja :P





fredagssjuk

vem fan kom på astman? och vem fan kom på att man skulle få det dubbelt värre när man är förkyld.. knarkar mediciner och är helt skakis så tacka astman för det så är jag hemma från jobb idag, jävla skit! det har jag verkligen ingen lust med men livet är hårt ..
och glädjen för att äntligen hittat en tjej som ville ha min häst kan jag då spola ner i toaletten, för till västerås åker han inte! fick ett sms sent igårkväll när jag låg och spydde (mmh frescccccht) "***** ********** säljer alla sina djur och behandlar dom väldigt illa" och halvtimmen efter skickade den smarta västeråsbruden sms sj och skrev att hon hittat en annan häst.. joo tack för den ditt as, fatta man ju att du inte va lika tuff som mej på riktigt. en fegis som plågar djur och säljer dem vidare sen.. idiot.. skrev föresten sms till henne också, fick ett väldigt oskyldigt svar tillbaka. uuuuh, orka med sånnadär människor.

nu blir det sova, verkar äntligen som om hostan gett med sej lite. fick även efterlängtad massage igår, taaaack ;D

jennie och disa, då och nu :)


här är en video på deras debut i msv a, där de knep ihop 63.26% den 16 juli 2010

det här är från sista mattiasträningen nu den 15 jan 2012, liite skillnad då :) mina fintjejer <3

en perfekt onsdag (:

haft min mammi, sandra och syrran här idag (: blivit lek med barnen sen har jag fan hunne städa med, high five på mej ;D mickis sover än, snart inne på tredje timmen.. sj sitter i soffan med en av mysfiltarna och kikar på tv med datorn i knät (: hade inte tänkt gjort ngt alls idag men jag har fan fått värsta energin, kan det vara för att en tjej hört av sej på hästen min kanske ?! :D
jaaaa, äntligen en som verkar vara lite som mej, ngn som vågar och inte tycker han är konstig :) kör ner honom till västerås i helgen, så hjälp mej hålla tummarna att hon gillar honom och att jag åker hem med tom transport :)
fast nu äre ju så att jag är väl inte glad för själva grejjen så, utan mest för att han äntligen får komma till ngn som har tid. skulle jag bott i hus med stall skulle jag inte sålt honom! så nöjd som jag är med honom alltså .. men samvetet att jag aldrig tar mej tiden längre, gör ont i mej. att jobbet, bilarna och sjklart mickis tar upp min tid.. jag har ju syster som har häst, som jag mer än gärna får hjälpa till med :) kika videon i nästa inlägg så får ni se hennes stjärna ;)

min stora bebistjej :)







ny header och ny vecka :)

äntligen är min bästa och älskade mikaela hos mej igen :D nu har vi en vecka med bus framför oss och det ska komma mer snö så kan nog bli pulkarace och typ ett besök hos bambi och savve ;) ska även tvinga med hotmama och hennes ungar ut på knas nån dag :b

dessa två dagar har vart lite halvt som halvt depp, är det årstiden? vädret? pengar? aah, jag vettefan de men nere har jag vart iaf och blir inte ens glad av tanken på att det är mindre än fyra månader till jag får ta ut R32 an  för sommaren, nylackad och uppputsad :) inte av fina sms eller samtal heller för den delen.. skiter i allt när jag blir sådär, vill knappt gå utanför dörrn, nästan så det inte ens är kul att köra grip.. då äre fan pissilla men nuså verkar det börja ordna upp sej :)
har en renbäddad säng som väntar på mej :P ska även ringa lite, men kolla till och pussa på mickis först :)

och taack min fina lina för nya headern, även hon som fixat designen och den är jag så nöjd med så den blir kvar ett tag till :)

iskörning

vart en solig dag på isen med biåkning och massa folk igår :P faan så kul det var! jag och frida var enda tjejerna som vågade oss ut :)


heeelg :)

nu har man gjort helg och det firas med hosta, astmaanfall och spån exakt överallt xD spec inruffsat i håret så nu kryper jag under mitt rosa täcke bland alla kuddar och sover bort mina bekymmer :) imorrn äre en ny dag och jag ska försöka hinna rida sen åka och träffa mickis en sväng på em :D sen kan man ju bara hoppas på vad kvällen erbjuder :) puussss!

oppoppa

oppoppa är för er som inte vet gräshoppa och nu har vattkoppor fått heta oppoppa med, jo mickis har dragit på sej de små fina vätskefyllda blåsorna. säkert 20 st redan och de blossade upp igår.. men säger såhär jag, tur hon får de nu så slipper hon sen!
men de kliar inte än, när börjar dom göra det?

bilder från sommaren 2011





























en del av alla sommarbilder som väcker fina minnen :)

till dej bara för att du är du

haft en kanondag idag :D medan jag hade en supergalen mini kring fötterna, sov en trött man på soffan som snodde min bästa filten men jaaja älskar dej ändå.. :P har även kämpat oss ut för en promenad i kylan jag och mickis, duuktigt! nu har man en lat hund på soffan ist, dock helst på min mage under täcket :) som sagt, den lagom feta morsan ska behålla raggsockorna på och krypa ner i sängen tsm med den behårade mannen så kör vi på med mys imorrn igen :)

en extra fet bajskorv till jennipher, bara för att jag saknar dej och bara för du åh jag är världens tjockaste fläskmammor till världens bästa ungar <3

livet? aah ;D

vart vaken till typ halv två inatt, inte bra det där med telefoner e :P och här är det full rulle efter att jag och mini vaknade vid halv nio :) sitter med musik och tv på, leksaker över hela golvet, jag i soffan med raggsockar och datorn i knät, mini omkringspringandes och tjoar ;) livet? aah en del av det!!! ;D ska plocka fram frukost nu sen blire fortsatt mys inne, fortfarande burrigt ute ju så soffmys med den bästa är mer lockande :P

låånghelg!

den här helgen har ju börjat så bra den bara kunde med crusing igår och idag har jag och mikaela haft en mysdag INNE eftersom det är så fucking griskallt ute. får ju sendrag i fötterna för fan .. fick sitta med dom i jackarmen igår på crusingen, bögarna skulle ju ha rutorna nere och så vare med det. joåråsåatt ;P
för övrigt är mikaela helt frälst i 740in, minsta lilla sladd och hon blir överlyklig ;) inte mej emot!
ikväll då? la mickis precis åså kommer väl mr svaoO en sväng, jag ska fläska chips och godis.. sa jag att jag är fet? lyssna på musik med såklart :) fått hem nya ljudet nu, dock lite besviken på basen men jaja grannen lär ju inte klaga iaf. PUSS!

mor och dotter :)


russinfingrar efter bad <3


<3

hjärtat




ingen förstår känslan jag får i hjärtat när jag ser mitt barn <3

första crusingen för iår ;)

igår vart det ett spontant åk men mina bästa vänner till avesta på årets första crusing och fyfan vad värt! massa fina bilar och hur mkt folk som helst, trots en vintercrusing lixom och en del bilder fick man med sej hem också :P det gör vi om pojkar!

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0