första adventpyssel :)


stjärna och söt tomte på vardagsrumms bänken :)

blir inte så mkt i varje rum, men en tomte och stake sitter fint i
sovrummet :)

minigran och minibåck i mickis rum :b


stjärnan och de rosa prinsessorna i hennes rum :):)



veet, jag är lite annorlunda ;b här är iaf stjärnan, tomten och stakarna
i köket ;p jahaja, det var lite av mitt julpynt hittills, ska väl hinnas med
lite till innan sj julen :) en gran ska också plockas och kläs :)

unna mej lite :)


shampo och stylingprodukt från sebastian, erbjudande på köp två och
få ena för halva priset.

sp silverschampo var slut så det fick då bli disp, det näst bästa !

fick även blir en wera stockholm plånbok :)

mikaela <3

bada är mys :)

vintertäcke

nytt täcke till pållen för 800:- från börjes-tingsryd :) 300g fyllning i både hals och täcke. ska dock se om det går att byta ut spännena så jag får karbinhakar ist, är så fruktansvärt drygt att spänna alla hålen varje gång !
beställde även damasker fram, sånna som går runt hela benet och ner under kotan men fyra kardborreband och lite pälsglans för hans långa snygga lugg och tjocka svans :)

har redan två vintertäcken, men kan ana att de bara har 150/200g fyllning. OCH ni ska se hans hals (där han inte har ngt täcke), där har han så himla tjock päls att jag ser knappt min hand om jag lägger den mot medans pälsen på ryggen åså är kort och fin. pälsen på magen och benen är rätt lång den med :) det jag ville komma till är att om jag inte skulle ha täcke på honom skulle jag ha en björn om vintrarna ;O haha.

oho, en vecka sen

hörrni pärlor, nu var det en vecka sen jag uppdaterade sist ! usch så dåligt, vågar inte ens kika min besökslogg ;O känner att det blir lite tråkiga inlägg då jag skriver om jobbet (det är ju bara det och sova jag sysslar med på veckorna :S:S:S) så jag skriver lite under helgen, uppdaterar om det hänt ngt nytt med min lilla mincispickis osv :) OCH det har det ju, guuuud vad hon kryper det går så himla fort och hon hänger med överallt :) och gud vad allt annat börjar komma också, hjälper man henne att ställa sej upp så håller hon i bordet och står där och försöker nå allt möjligt så det går med en hilma fart då de börjar lära sej saker :)

sitter och kikar på horse show nu, det är mysigt ;b mickis kryper runt och drar i allt och såklart är hon kring mej så just nu är det data kabeln som är roligast :) sen har jag vart med min puppa lina till gävle idag, vilket resulterade i julklappar och en del shopping åt mej sj :) bla en klänning som ska användas flitigt på julbordet nästa lördag, dit även lilapina ska med ;P;p;P;P;p

lördag

vart en mysig dag, fixat med hästen som jag har "ställt av" till jul :) även de behöver vila som vi men det är väl mest för att jag känner att jag vill komma ikapp lite här hemma och få vara ledig då jag är det. även om anton är jätteduktig med städning, plockning osv så är det ändå inte som jag brukar göra. alltså lika noga :) kräver inte det av honom heller, då skulle han nog inte vilja bo kvar här ;p känns skönt att kanske kunna ut och skritta honom en fin vinterdag ist för att känna att jag måste dit innan mörkret och ändå kämpa på här hemma sen på kvällen med allt. nee, blir en lång vintervila nu med igångsättning kring jul :)
har hunnit pysslat lite här hemma idag och ännu mer blir det ännu nästa helg då det är första advent och alla julsaker ska fram :) imorrn blir det fortsättning med lite "göra mys" ute, har satt ut ljungarna på baksidan och framsidan redan, men inga lyktor.
nä nu kommer anton hem från spelningen, så jag ska ta på mej kläder och åka och handla lite sen blir det lördagsmys med honom :)

mikaela sju månader

den 16 november, alltså i tisdags blev min mickis sju månader :) OCH dagen efter lärde hon sej krypa, så nu tre dagar senare går det med en himla fart. men jag trodde nog hon skulle tycka det var så kul att ta sej fram att hon skulle krypa hur som helst hela tiden, men hon sitter mest på sitt lektäcke faktiskt och leker med sina leksaker. ibland får hon för sej att sticka iväg, då kan det vara tvn eller ngt annat som lockar :)

en dag ser nu ut som så; vaknar och får frukost, gröt, välling eller yoghurt. beror lite på om hon har feber och är lite hängig eller inte, då är det nästan bara välling som duger och då går inte ens maten till lunch ner. sen är det då ett litet mellanmål, banan och ngn annan frukt eller yoghurt. efter mellanmål blir det en tupplur på ca två timmar innan lunchen vid ett tiden, den där tuppluren kan även bli efter lunch ibland. till lunch får hon fisk/pot, fisk/ris eller kött/pot, kött/pasta + grönsaker. där efter ett mellanmål innan gröten vid fem tiden och 250 ml välling innan läggdags. och där emellan hinner vi gå ut och gå, mysa och krypa omkring :)

jag funderar på att köpa ngn matburk, tycker nämligen bara att min kött/pot och fisk/pot blir bra, den andra maten verkar det som om hon inte tycker om så värst mkt. köper ju all frukt, vilket är väldigt skönt då jag jobbar såhär mkt och inte orkar göra ngt alls mer än mat för en vecka typ.

om jag inte nämt det så sitter hon, lärde väl sej det för ungefär tre veckor sen. sittränade henne mkt innan, satte henne mellan mina ben så ramlade hon bakåt landade hon mjukt på mina fötter och till sist så ja då satt hon ju helt sj och tom satte sej upp sj efter att ha ramlat. så nu på morgonen hittar vi henne sittandes, antingen på knä och försöka ta sej upp på fötter eller sittandes vanligt :) det går foooort då de väl lär sej en sak och allt verkar hänga ihop :) stå på huvudet är också ngt hon gör hela tiden, ställer sej lixom på tå och kör huvudet i backen och så står hon ett tag och pratar. ser för hilma sött ut :)

mkt som är intressant nu ! tvdosor, pappas snusdosa (ÄLSKAR), allt som prasslar/skramlar, hennes egna händer är väldigt farsinerande och i skrivande stund är hon och rotar under sin vagn och drar i alla reflexer :) krypa in under bord och leta sånt man inte får ta tag i är också väldigt kul.

hon pratar heeela tiden, vem kan hon ha fått det från ? och jag undrar vad som blir första ordet ja, lutar åt pappa eftersom hon säger papapapa rätt ofta. titta säger hon iof :) men mest dahdah och ahahahah (hes skrattar :)) börjar jag göra så så lägger hon av världens skratt sen är det full fart, så vill man få igång henne är det ett bra sett :)

hon sover väldigt olika från natt till natt. ibland vaknar hon väldigt mkt, fast mellan en viss tid. kanske mellan två och fyra en natt sen mellan tre och fem nästa och där emellan kan hon sova hela nätter ibland, kanske vakna för hon tappat nappen och vill ha den men sen somna om. men hon följer ingen rutin, somnar olika tider och vaknar olika. som inatt; somnade vid tio igårkväll, vaknade vid två och hade svårt att slappna av vilket gör att hon vrider sej, blir då sur, tappar nappen och man får springa fram och tillbaka. var vaken till fyra sen sov hon till sju då hon fick lite välling och sov vidare till kvart i tio då jag gick upp med henne. nattmaten är nu helt borta, jag är hellre uppe med henne, för det där är väl en vana det med. om hon är van att få mat då hon vaknar så vaknar hon väl den tiden och ska ha mat fast hon kanske inte är hungrig utan gör det mest av vana ? sen hör man om det är hungergråt eller om det är "sur och trött inte kunna slappna av gråt", vilket det var inatt :)

jaja, nu har jag lite nerskrivet igen !


halloweenbilder :)

kinky nunna, party tant och cruella de vil ;P

<3



den bästa jag vet :) <3

punka ..

i måndags fick bruden ont i ena foten, det small inte skönt och det var inte kul att byta däck heller. hua, tungt ! men det var ju fint väder iaf och allt med henne kan ju inte vara kul :)

lossat ngn bult, men det är hela 9 st som ska bort !

trasiga däcket på plats.

så, klart ! och för en nybörjare tog allt unjefär en och en halv timme :O

supersnyggt :)


min beställning från hjärtegryn, supernöjd :)


lördag

lördagmorgon, mikaela sitter på hennes lektäcke och kastar leksaker omkring sej :) satte ner henne utan napp och nu har hon en i munnen, det har hon blivit en hejjare på. att stoppa i nappar som ploppat ut sj alltså :) åh, hon blir så stor och det är så mkt förändringar ! från att inte kunna sitta ena dagen till att kunna sitta nästa dag OCH för att inte prata om alla "ord" som ploppar ut ;b



jag ska snart ta och göra frulle till mej sj och ge henne lite gröt med fruktpuré till :) vi har nu börjat ge henne mjölk till gröten i hennes pipmugg, bvc sa att vi kunde börja med det nu för att vänja så då gör vi väl det då. dricker det lika gluppskt som vattnet så nog smakar det gott :)

blir en lång ridtur idag med karin, vi ska leta oss upp på hårga :) va ut på en två timmars tsm med henne och lina igår med, valde väl inte den bästa vägen men linas bonette hade inga broddar och skogen är så hal utan. men det var mys och nästa gång blir det jag som åker upp till växbo :)

ikväll blir det party med lina, bilder kommer ;)

åååh skitbil !

a nu är det ju så att jag älskar min bil och gör allt för henne men inatt var hon inte poppulär ! slutade jobba, parkerade lastbilen, låste upp min bil och skulle öppna men den är då igen isad så jag får inte upp ngn av framdörrarna. sooom vanligt då det vart plusgrader och sen fryser på och blir minus. lika om jag tvättat och sen blir det kallt om nätterna också. blir så less !! hjälp mej ngn, vad ska jag göra ?!

nu blir det fläskpannkaka som älskling gjort sen stallet :) ska rida tsm med bästis lina idag, hon kommer med sin brud och det ska bli kul :)

måndaaaaag

idag är det måndag igen, fasiken vad helgerna rusar förbi och det beror väl i stort på att man jobbar alldeles för många timmar. det tar verkligen energi och jag blir sååå trött. somnar före åtta vissa kvällar så en kvällsvecka ska bli skönt trotts att kylan ställer till med halka. fick ett rejält ställ i veckan ! satt och pratade med en jobbarkompis och plötsligt drog vagn iväg sen fick bilen ett kast så jag var tvungen att stanna och eftersom det var 9 grader varmt så trodde jag att ngn axel stod på tvären eller ngt. men nejdå allt såg fint ut så jag gick ut för att känna på vägen OCH gud vad halt. jag kom knappt från pfickan, bara slirade ! usch, så passa er ni som tror som jag att det inte kan vara halt då det är 9 grader varmt och "blött" på vägen. usch och i fredags åkte vi 70 mellan bollnäs och vallsta för det var så halt, men ngn hade visst kört av ändå för det låg en lastbil i diket utanför arbrå :/

vår lilla trollunge gör så mkt nytt nu och ändrar sina rutiner som jag byter trosor. dricker inget tillägg alls, bara välling morgon och kväll sen mat mitt på dagen, gröt på em och där emellan blir det mellanmål i form av frukt/bär :) OH, stå på knä och jucka sej fram är ngt nytt som hon håller på med. lika stå som om hon skulle göra armhävningar ! hon sitter ofta på knä i sängen då vi kommer in till henne, så i veckan sänks sängbotten :)

sova på mage går bra då man är så trött för att orka bry sej, vaknar
hon blir det ett himla liv för då kan hon inte som annars vända sej
tillbaka för hon är så arg ;)


kul ;););)

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0