vinterhaset ;)



så såg 740in ut då jag hämtade den. och ja - ute på
grönbete ;) haha. olackad grill, olackade speglfästen,
"skattemärke" och dekaler.


sådär ser han ut nu, inte mkt skillnad men ändå :)
grillen svartlackad, lika så spegelfästena. dekalerna
borta, samt "skattemärket". jappsen, jao vad ska jag
göra med den? antingen ryker den och så får det bli
en vanlig simons med ngt baouta utblås ;) eller så kör
jag på lite add on kjolar för att dölja den helt enkelt :P
idag ska jag köpa toning, om jag hittar sån ljus jag vill
ha dvs :)

vi har det rätt bra ändå va..


ngn älskar getost ;p

... stackars små älskade händer ;(

<3
känns som att lite feber inte är ngt mot för de 24/7 kliandes prickar hon bär med sej.. tänker mej de föräldrar som har mkt sjuka barn. sen klagar vi på våra barn som vägrar sova om nätterna, springer och river i allt så man blir galen, pratar och skriker högt, gråter för de inte får som de vill, vaknar tidigt om morgonen osv osv. tänker mej då de som inte kan sova om nätterna pga smärta, inte kan springa och riva i allt, inte kan prata eller skrika, gråter av smärta och knappt orkar vakna på morgonen.. man har det rätt bra andå va..

<3







duschade tsm med mina två hjärta nyss :) nu natta ett av dem
sen ut på bus med min ena töntemma då den andra töntemma
åkt på folkrace med dennis då :P

ccw i rättvik :)

haft en underbar vecka i rättvik med mina favoriter ;D blivit en hel del tält, svett, fulla människor, skrik, musik, smuts, bus, sena nätter, prat, bråk, mys och bilar såklart ;) kollar på bilderna och tänker tillbaka :) fast det inte ens gått tre dagar sen vi kom hem än så längtar jag redan som en idiot till nästa år, nästa bilsommar :D och gissa om jag hade en glad unge då jag kom innanför dörren hemma i fredags :p hon flina och sa mamma hela tiden, satte oss i soffan och då titta hon länge på mej sen kom det; "MAMMAMAMMAMMAMMA" :D jaa, då var man en glad sådan ;)
igårkväll var jag med mina pök i arbrå och jag har då inte garva så mkt sen artonhundra fryse fast! ;D tack! ni, anton och mikaela gör verkligen dagarna värda att vakna upp till! puss då ;*

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0