saknad grip ;(


nu har nedräkningen börjat, bara 74 dagar kvar... ;S

midsommar 2011 :)






en midsommar i sveg med min emma var ju jättemysigt, trotts att vi inte kände en kotte så hade vi rätt roligt åt oss själva ;) virrade omkring på byn och såg många roliga saker; "emma, kolla inte bakåt! det kommer en jättestor polisbil" hittade även en toastol som vi vilade på.. ja det var väl midsommaraftonen det :P


på midsommardan åkte jag och annika till orsa, träffade jocke och sofie men inge drag så vi drog i varsina bilar till mora. inge drag. så vi drog till rättvik, inge drag! stod själva på en parkering och skrattade innan vi drog hem! i en jävla fart ;) oh, luktade plågad golf av mej långt in på morgonen men fysatan vad kul vi hade genom kurvorna på hemvägen :D hahahaha jag skulle kunna åka mellan rättvik och furudal en kväll, lättroad ;) väghållning heter det med ett annat ord :P yaoooo!

<3


ove sundberg

det är med stolthet jag det ;)
och på tal om nå helt annat vare fest i det så kallade glössbo city igår, myys. sov hos tifa så vi har väl mer eller mindre legat i sängen halva dagen och bara sett allmänt fula ut ;) vaknar av att hon rusar upp och till svar på min fråga om hon vaknat till liv nu fick jag -"pullerna är igång" ;) där ute kacklade dom på som fan, katterna jamade och foxy blev skitglad då ngn äntligen rörde på sej i huset :b jaa, nu dröjer det ett tag innan det blir alkohol igen och jag går på min sista jobbvecka för sommaren imorrn. fyfan vad skönt men fyfan vad jag kommer få abstinens av att bara vara hemma :S men tio veckor ska jag försöka härda ut utan min grip ;(
m sett solsidan nyss och nu ska jag fortsätta kolla tv innan sängen börjar ropa på mej ;)

hej, hejdå!

alltså ni är äckligt många som glåmer här om dagarna ;S men vafan många fans till mej :D
haft en mysig vecka på jobbet, eller i jobbet eller efter vägarna eller hur fan det blir ;) men ofta jag tycker det är trök på jobbet då, eeh ne.
men ikväll är det fest på gång, raggat upp tifa som ska bjuda på sin säng inatt. fatta vad mys vi ska ha, två blondies under samma täcke ;D hahaha. men innan dess ska jag försöka knapra i mej ngt att äta, - 14kg sen mars btw ;O hämta min unge som är hos sin farmor och mysa lite med henne som bara vi kan ;) kyssas med min stora babe då han kommer hem från jobbet, som bara vi kan ;) och åka med nya skor till bråkpållen min som har en lös så han är ståendes ett par dagar innan hovis kommer. hejdå!

baaaaaaaaajs

alltså snart är det midsommar ;S visst fine, men hallå det går typ för fort. snart är det vinter också.. halkigt, kallt å jävligt :( går iaf på långledigt efter midsommar, tio veckors latmorsa blire då ;D ska försöka planera in ngn bilträff och utställning. rättviksträffen den 2 juli med min minimänniska :D undrar vad hon tycker om alla woooops ja ;) ska ju börjas i tid så hon inte får för sej att kläder, målade naglar och prinsessor är kul ^^ sen har vi ju ccw som jag ska ner på, kanske över en dag bara eller om man ska festa till och stanna en natt ;) hittar väl ngn att kramas med, vet iaf elin, lina och ante som ska dit så ngn ska jag nog kunna tvinga med in hos :D
ne hoppa in i duschen nu sen leta mat och kliva in i en vit hytt som får drass med mej hela natten igen ;)

varmt, kallt, varmt, kallt ;)

fredan var lite småseg, jobbade och kom hem typ halvsju så dog lite då men vaknade till liv igen efter nio och stack ut och red en galen pålle :D på lördan blev man väckt av en liten skitunge som satt i sin säng och snackade med ngn hon kallade jabbadabbadoo ;S hon gjorde min dag, som alla andra dagar iof :b och kvällen spenderades med några snygga människor i en ådi, knatade nog innanför dörren här hemma efter tre nå tag efter en skitfin kväll ;)
fick man sovmorgon i morse och när vaknar jag då tror ni, jo halv tio haha ^^ har vart till mammis och pappis, blev bjuden på grillat och myste i deras jättesköna skinnsoffa :P nee gonatt va ;)

freeeedag och långhelg ;)

börjar få pli på telefonfan nu iaf ;O och har nyss grillat men den bästaste som finns efter en lång, het dag på jobbet men gripen bjussar ju på ac så inte så synd om mej iaf kanske :p börjar en fyra nätter lång arbetsvecka på tisdag och kvällar som är så mys ;D
myser och väntar på att en bebis ska bli trött nu så ska jag lägga henne sen åka och försöka styra upp en halvgalen skitunge till heeest ;) blir nog lite bada, som i tisdags då han knappt ville upp ur vattnet ;b jahaja då var min dag räddad, ska bli skönt att få sova en skvätt sen..

så sant :p

oavsett vem så finns det alltid lite ärlighet bakom "jag skojade bara". lite kunskap bakom "jag vet inte". lite känslor bakom "jag bryr mej inte" och lite smärta bakom "det är glömt"

samsung galaxy ace

idag pajade min telefon helt och hållet, alla knappar fick spel och lekte joystick. för att inte tala om alla sms den skickat till stackars amanda som står högst upp på listan och alla samtal den ringde idag då inte jag såg på :( huuua, men nuså har jag skaffat mej en ny och det blev en sån här gosak med 5mp led flash kamera för 2790:- :)


linas bal i bilder :)













en puppa ;)






ett stycke snygg A4





detta foto har jocke själv tagit

ägnade lite av kvällen igår åt att fota jockes A4 :)

skotte, neeeh flottemys ;)

vart ute i skogen på äventyr ikväll med jocke och sofie :P drog till tims stuga vid dalsjön, där blev det flottemys med massa i två timmar med musik och eldning :) kan ju lova att man frös som en gris efter att ha suttit stilla en stund åkandes på en fyrkant runt runt runt ;O så in i bastun som eldat ihop 98 grader med kläder på och efter det var man som ny igen ;) hittade även fulaste flytvästarna ever, var ju tvungen prova och fyfan vad illa dom såg ut :D
sen kom jag och sofie fram till att jocke inte kommer kunna somna inatt.. haft oss som snackar för tio pers i ådin sin, vi har ju berättat om både kurre murre, stentvättade mjukisbyxor och ryggröv o_O stackars lillkillen :( men ja, ärligt talat är han nog rätt stolt som känner sånna som oss hahaha ;D bjussar på lite bilder :b


skitig röv :(


öl på kylning ;)







määänh årå

hörrni, snart är sommarn här alltså bad och strandsommarn ;) och gissa om det ska bli skönt att vara ledig tio veckor :D bara gosa med min minimänniska, åka på crusingar och bilträffar, vara sådär galen med kompisarna, stappla hem halvrak i soluppgången efter en svinhärlig fest, ligga i gräset och bara titta på ngt sött, putsa på bilen, brottas med anton, få för sej att bada mitt i nätterna åh ja sånt som jag är bäst på helt enkelt ;)
knaprat i mej en liten pizzabit nu, duuuuktigt efter snart tre veckor!!! (imorrn) utan ngt riktigt i magen ;S förutom cola, tuggummiklet och äpplen då.. vågen visar -12 och det är väl inte illa, men fan mat är ju gott så fattar inte varför det ska vara så jävla svårt att få i sej :O jajajaja, om en halvtimme bär det av på lite jobb :D OCH korthelg? glöm :D är ju ledig på måndag ;D;D


redan fredag? o_O

redan fredag, vafan tog veckan vägen? ;O ser knappast fram emot en korthelg nu, inte efter en vecka med dagar heller.. nog för att det är jävligt underbart att bara glida omkring i solen men kvällarna är mysigare, då får man ju sova nästa dag ;)
vart en sen ridtur med karin och våra pållar igår, kom nog hem efter elva nå tag :P tänkte åka och tvätta puppan men insåg att sängen lockade mer så kanske blir en pupptvätt ikväll efter jobbet ist, tänk att man kan sakna att tvätta en bil så mkt att man åker upp mitt i nätterna för att få se vattnet rinna av ;) haha, ne på med kläderna och bege sej ner mot stan innan jobbet, leta pressent åt systerdottern och handla mat åt pållen ;*

mys på jobbet :)

om det vart mys i gripen idag då ;O mmmmm, en mora-karskär tur ;D förutom att man stod utanför en grind och inte blev insläppt, inte ok :( securitas kom och sa att det var bara att vända.. jaha? inte fan åkte jag e, stod i typ tjugo minuter och såg dum i huvvet ut och gissa? ;) de öppnade till slut och jag blev av med lasset ;););););)
myst med min minimänniska en stund nu innan hon somnade så en film på det här sen ut och rida pållen i kvällssolen, om det är ngn sol vid tio så :D jobb imorrnkväll igen ! weeeehoooow ;)

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0