styla inte med disktrasan..

denna dan började ju bra iaf, men sen när jag skulle till åh styla lite för mej sj med disktrasan drog jag den över en glasbit och skar upp mitt lillfinger. blödde som fan och fick byta det fucking jävla mesiga plåstret miljarder ggr. menar, vem fan har plåster?! bara för mesar om ni frågar mej.. så nu sitter jag med en brun tygbit på fingret, kommer fastna massa skit i klistret då jag tar bort den sen. orka! orka ens ta bort det..
neh, har iaf diskat bort berget jag hade i köket medan dottern klättra på bordet. älskar den ungen, men det behöver jag väl inte säga för det vet ni nog redan så till gårdagen.. kika in hos tifa, vi röjde på hennes köksbord B) borra hål i taket, lekte hantverkare, myste med hennes söta orm och var allmänt snygga. den tjejen alltså <3 blir väl samma visa ikväll, kanske inte dansa på bordet men borra hål i taket, mysa med ormis och kela i hennes säng kanske ;P

kramas! kanske inte ser ut att mysa så hemskt, men det gjorde vi ;)

<3slängpuss ;)

"ajaj klia" :'(


<3

lösenskyddad

så, efter att ha försökt att ha bloggen utan lösen ett tag och insåg att det inte gick får jag väl lösenskydda den då.. suuuuck! men bara ett tag, sen öppnar jag upp den igen och ser om det går bättre då :))

...

men tja fäns ;O nu är jag back on track again alltså ;) efter en del saker är jag nu typ på fötter igen, långt från bra men jag jobbar på det. söndag idag och haft en jävligt mysig och skön helg hittills. följde råd och sov hela fredagkväll/natt och igår vart det bus med dottern innan hon for till sin farmor och supermorsan åkte på garagemys.. yäähjä, vart en helt okey kväll med dom bästa också :p nu blir det frukost och ladda inför en myssöndag ;*

en dag på jobbet i bilder<3


...

är helt tom i huvudet, finns inte mkt att berätta. jobbar, sover, jobbar och sover. så den här lördagmorgonen tsm med mickis i soffan var helt klart värd. anton är på dop och dotra sover middag. jag ska duscha och senare blir det hångeltime med min bambi och hennes groda!
det blåser kyliga brisar på oss nu, gula löv kommer mot en som om de fått för sej att man gillar dem. monstret ska gå i ide och jag ligger nu under 80kg sträcket ;) deeeet sista där gillar jag som fan, hälften vunnet! provade mina gamla jeans jag hade då jag träffade anton, dvs fem år sen xD och jag fick på mej dom, meen fick inte igen knappen så har lite kvar att kämpa för ;p neh ni, helgen har väl precis börjat så jag ska ta vara på den och träffa lite puckon innan en ny jobbvecka startar :)

...

you can't stop clickin 'bout me, writin' 'bout me, tweeting 'bout me.. so get off of my face !

lösenordsskydda

oh, hörrni! jag hatar lösenbloggar men nu är det på tiden att jag skaffar ett ändå.. vill inte att alla som läser min blogg ska läsa den och den/dom jag syftar på vet vilka den/ni är. så ni som inte tar åt er och vill ha lösen, skicka ett mail till jessika.harrysson@hotmail.com så får ni lösen där. och ni som inte har mail, kommentera denna så löser vi lösen på nå vis.. PUSS!

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0