häktad i en burk

nuni har den lagom feta mamman börjat jobba (inne på tredje veckan efter sommarledigheten), svinhärligt :D men pisk på mej som vart så dålig med att berätta för er om mina äventyr på helger osv! meen lever väl på som vanligt, tjockar mej hemma i soffan, rastar och tvättar mina bilar, leker jaga och försöker få massa kramar och pussar av en helt galet underbar och energifylld dotter, leker med mina puckon, sover en hel del, osv osv.. ett helt vanligt jessikaliv alltså. kommer sakna och leva på den här jävligt underbara sommaren heeeela vintern. meen ja, till dagen som gått :)
kört en del flis och spån idag, värd körning faktiskt! sluta före två så vart ett par timmars sömn innan anton kom hem med mikaela och det vart mat och mys med dom :P sen då anton stack iväg kom tröttjanne hit och höll mej sällskap en stund, somna på soffan då stackarn ;) haha, har det inte lätt vi chaffisar inte! åh innan han åkte hitta jag en snorgrön spindelman på mitt kylskåp. påstod att han var svinhungrig, men alltså jag liter inte spec mkt på just spindlar så nu sitter han häktad i en burk på diskbänken.. där får han allt sitta tills han erkänner vad han egentligen var ute efter!
och med det sagt säger jag gonatt, är ju ngn dag kvar av den här veckan så man bör väl blunda en stund! kl ringer som alltid fyra imorrnbitti :p

ett stycke stooor söt dodge

ägnade lördagen tsm med en av favoritpuckona åt att tvätta, vaxa och fota hans lilla skönhet :)









ruuuuskigt jävla kallt !


haft en mysig dalatur med gripen idag, hade emma med mej också och det
blir ju bara tok då ;) <3
nyss vart till skitiga hästarna med mickis, men nu bad med henne innan hon ska sova :) jävlar vilket risigt väder det vart idag, nästan så det sprang isbjörnar hör utanför.. alltså det är sant, jag har sagt det till många fler!

älskling !


en dag på bilutställning i högbo med mamma och puckon! ;D <3
foto; lina wallin


äntliigen :p

börja halv fem i morse meeen haft en riktigt värd dag i gripen :p regn och rusk, lera och smala vägar = uuuunderbart! älskar att jag älskar att jobba, vafan skulle jag vart utan min grip? jo en rastlös mamma till en underbar och glad dotter, en sur och trökig sambo men nu ni är jag ju inte så rastlös, inte så värst sur och trökig heller ;) tack gripjanne <3

snurra lövjannar i skyygen idag, svinhärligt ;)

när jag kom hem vid halv sex möttes jag av en skitsur unge men som blev glad rätt snabbt, anton stod och stekte köttbullar HEMMAGJORDA SKITGODA :D det var verkligen inte dåligt och nu sitter jag i soffan, efter ett varmt bad och kikar på idol. sängen nästa så man orkar med ännu en jobbdag :) om jag längtar till veckan då, jobbnätter och lååååånga sovdagar!

fredagfredagfredag

vaknade efter tio idag, men låg i sängen och plippade på datorn en stund innan jag orkade upp ;p det där med bloggar, jaa ni. jag läser kanske fem bloggar, varför? jo för att alla har lösen och har verkligen inte minne att komma ihåg allas. ett stort jävla tack till er som inte har lösen och ett litet till er som har lätta lösen och till er andra som byter stup i kvarten säger jag bara dååååligt !
nyss vart ut och luffsa sta med min monsterhäst i skogen, hitta massa guld :O nu blire en dusch, sen åka och handla inför kvällen då det är syjunta här ;) hade hoppats på finväder så man kunde sitta ute på altanen eftersom mickis är hemma men neeh! det vart ju ruskigt, kallt och blåsigt som fan ist ;(

vart äre solen inte lyser?

jag föddes utan att be om det och jag kommer dö fast jag inte önskar det, så låt mej åtminstone leva som jag vill. jag kom inte till världen för att tillfredställa dej och om det är ngt du inte gillar hos mej.. skriv det på en lapp och vik ett par ggr, sen kan du stoppa upp den ngn stans där solen inte lyser ;)
näh, efter en mysig kväll med några puckon tänker jag dra täcket över huvudet i nybäddade sängen och sluta mina stora glåmögen ett skuv ;) hörs imorrn!

här har ni fläcken som aldrig går bort

satt och kolla genom telefonen och hittade underbara bilder från sommarn som gått, lätt den bästa sommarn på länge men fan så fort den gått .. antar att det är just därför, för att den vart så jävla underbar.. en härlig höst och en kall vinter väntar, med massa jobb och slit. längtar redan till nästa sommar! sitter och lyssnar genom musik som gått genom öronen den senaste tiden och det får mej att vilja vrida tillbaka klockan ett par månader, skulle inte må dåligt av att upprepa den tiden. lärt känna massa fina människor och ångrar absolut ingenting! vilka underbara personer det finns <3 utan er, anton och mikaela vore det inte samma sak....

med e4an i sikte


var ute och ragga stooorvolvo igår och hamnade bakom min grip, kan vara så att jag längtade tillbaka till jobbet lite extra just då.. finns inte många stunder som klår att sitta tre meter upp, känna solen värma eller regnet smattra, lyssna på bra musik och ha gött sällskap i öronen. inte långt kvar tills man sitter bakom ratten igen, tio långa dagar bara!

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0