jobbet!


grått åså men skiter man väl i, trivs ändå bäst där bakom stora ratten!

tippar släp i skutskär :)

rast i valbo (:

sist jag körde på den här vägen ville en äckeluggla flyga in i mej, sen
slockna alla lampor i en by.. henke garva, inte okey!

kö till lossning och lastning i svärdsjö

gillar färgerna på banden, gult, rött, lila, rosa och blått ;)


här stod man tvärs över vägen för typ fem månader sen, men
idag gick de bättre ;)

heeeelg!

haft en najjs vecka trotts att jag jobbat dagar men vart på så bra humör (ah nu kanske jag dödar alla som redan är depp men ibland får man väl må bra ;)), längtat som fan till helgen och nu är den här! firat in den med min lilla älskling som åker till min kära mor och far imorrn. själv drar jag ut på hyss ett par dagar ^^ kommer väl inte hända så värst mkt här på bloggen tills jag är tillbaka efter sista april ;P

let me lose my mind


:D

på jobbet typ

har vart as skönt på jobbet idag, lugnt och allt flöt på. fick bilen lastad i morse med flis till gävle, sen hämta jag bark i ryggen till gävle och efter det blev det virke från och insjön till ljusne :)
sen då, det är bara tisdag och jag längtar redan efter helg! stackars mej :/ och jag har till och med fått ngt att göra på sista april :D fifan nu får denna vecka springa på lite :P

<3

hämtade en skitans glad dotter från dagis idag :D MAMMMMMAAAAA vare första jag hörde när jag öppna bildörrn :P där stod min dotter och vinkade, hoppade och ropa mammaaaa :) det var så hjärtat brast av glädje. vi åkte hem, tog trehjulingen och cyklade runt lite här på området innan det var dags för mat, pytt i panna :) efter maten har hon hunnit lekt med sina dockor, sopat mattan, spela piano, frågat efter sin napp typ sjuttio ggr, pratat i telefon osv osv :P som alla andra dagar hon får att gå! gör sånt hon är bra på dvs pratar, springer omkring och stökar till ;)
vi låg i soffan och prata alldeles länge efter att hon fått välling nu vid sex tiden, vart mest om hennes fötter, nappen, dagis, bada, garaget, volvon och massa mer :P men nu sover hon gott och mamman är nyduschad :)




<3

bilfix åh grill :D

men gokväll vafan........ jag då, saknar redan gävle. hur i helvete ska jag kunna hålla mej kvar i bollnäs när gävle lockar såhär mkt? :o men jag blir nog kvar, ett tag till ;)
idag har jag fan inte gjort mkt mellan elva till tre.. förutom kört punka på en av 32ans mockasiner då, stackarn. halva slitbanan hade spruckit så de va ju inte så lyckat att försöka fylla nå luft i de däcket e. hitta ett 18" i konteinern som marcus slängde på. blir att byta till mina allrounddäck ifall man nu ska ner till sthlm i helgen. vet inte heller men lutar åt de iaf annars blire väl fest i gävle tyyyyp.
fixat lite saker med volvon idag också :D va med marcus till garage så jag bytte ventilkåpspackningen, han satte dit dimljuset som jag råka köra bort i vintras ;), gjorde nå svinseriöst åt avgassystemet som tog i under, fixa nå rost under OCH bytte hans stackars servoolja som var kolsvart, lukta bränd el och hade nå små klumpar i sej. hmmmm :) så nu går han ett tag till!
ska väg och tända en eld nu innan sovdags, grilla lite korv och snacka skit med ett pucko ^^ hörs!

helgen

helgen har vart rätt grym. träffa mkt nytt folk vilket känns rätt okey trotts allt. jobbade fredagkväll, vaknar upp toktaggad på lördan! tar bilen åh drar till runemo. kikar på den lite, ser lite som bör fixas. åker hemåt, drar gång musiken på högsta, duschar, fixar mej och gasar ner mot gävle :)
drog med clara och tobbe till mäki-meet i sandviken, sen blev de öl och bilåka med folk hela natten :P vi kom hem typ halv fem på morgon, däcka rätt hårt på en grymt skön soffa ;)
vakna upp på söndan, undra vart fan jag var. kom på det, starta telefon, svara på nå sms sen somna jag om igen. vakna kl tre av att sötisen kom och fråga om jag va vaken :P höhö. då blev det världens godaste kina-bakismat! som vi fläska i oss till (hade glömt att den var den bästa beck-filmen!) skarpt läge.
nu är man hemma igen, tog ledigt idag då de egentligen var meninen att jag skulle vart i gävle hela helgen och kommit hem ikväll men blev ju lite ändrat. så ikväll blire bus i hälsingland ist :) på återseende!


lördag

lördag vare ja :P har inte kolla ut och sett vädret än men på bilarna som åker utanför hörs det att se skvätter om däcken. aj aj aj :( hade nästan hoppats på att de skulle vara bart och fint efter vägarna! helgen blir inte som planerad men kommit på äventyr iaf så ska slänga mej i duschen nu sen drar vi :P hörs om ett par dagar :)

jobbet!

veckan med gripen börjar gå mot sitt slut, en helg med bästisar närmar sej :)




några bilder från lastning i ala för bra precis ett år sen :)

nytvättad i höstas :)

lossning av pellets i avesta

dammar inte just ngt efter faluvägen i höstas e ^^

stackars min grip ;(


torsdag!

sitter och filar på värsta idén, ellerrrrrrrrrrrrrrr så gjorde jag inte det. känner mej bara så jävla rastlös o_O skulle vilja ta av mej alla kläder, springa ut naken och tjula de högsta jag kan. sätta en cigg mot tungan sen hoppa ner i ån och se hur långt jag flyter med innan jag sjunker. nä men allvar, längtar sjukt mkt efter sommarn. känns som att mkt kommer falla på plats då och att man kan börja leva, slippa känna oro och undra vad som what the fuck händer. ngn som vill ge sitt liv (mickis och bilen behåller jag sj) till mej? jag hade ju inget, för er som inte radan insett det. fast eller så hade jag de.. men jaaja just nu vill jag som sagt minst av allt sitta här i sängen. tänk vad jävla skönt att sitta vid en eld med mina gosar från gävle, grilla korv och ha på massa ketchup. fiska lite emellanåt ph ta nån öl. sen när det blir lite kallare mot natten kan man kura ihop sej i famnen på den man tycker mest om och bara njuta av livet med lite bra musik i bakgrunden! ooh, nu fick det inte vara bara torsdag idag e, vill ha fredag så jag får åka ner :O men först ett par jobbnätter kvar, har ladda ner lite ny musik som får göra mej sällskap i h ytten så ska nog klara mej rätt fint!

laze & royal - you & me

kan det blir sommar snart elleeeeeeeeeer? så man får lite energi! nu är man ju bara rastlös för det inte finns ngt att göra, kallt och jävligt om kvällarna. längtar efter sena kvällar med braiga folk, bilar och skön musik ^^ här bjuder jag på en rätt skön låt som får mej längta till sommarn! lyssna och njut fuckers (a)


natt vare ja

shiet va trött då! skönt att komma hem från gripen i tid för en natts skull :P men känns som att ngn hällt ett ton spån i mina ögon och som att ngn hoppat jämnfota flera ggr på min stackars rygg :O börjar höra sirener nu också så kanske ska slå igen mina feta glåm ögen och vila fläske lite o_O yäähä, känns som att man kanske skulle kunna komma rätt långt på de så vi ses i järbo mina damer :D åh sen kan jag ju berätta att jag längtar efter en viss person så in i helvete mkt :| träffa iofs honom en snabbis igår, fick kramas och pussas lite så man kanske kan leva på de till i helgen men ja ni. dör jag så vet ni varför! och du, du är nog den enda som skulle le lite då ;) kyss på dej hej

tisdag

vakna i morse av att dottern börja prata redan kl 6 men vi klev upp, hade lite soffmys och käka frukost tsm innan hon skulle på dagis. men idag är energin är som bortblåst, känns inte alls som att jag har ngn ork med ngt och ändå lär jag väg och jobba. nog för att med lite bra musik och fina folk som håller en sällskap i telefon brukar allt lösa sej, inte omöjlig på de viset jag e.
ska iaf väg med mickis till bvc nu sen försöka hinna med att åka en sväng till pållen innan jobbet kallar!

yäähyä! :)

eftersom min tjej inte gillar tårta åså men älskar korv så fick det bli en födelsedagskorv i (enligt henne ;)) bästa 740in idag :) efter att ha vart med mamman i runemo och städa ur bilen, åh de årå lär ju vara första och sista gången iaf på ett halvår framåt. golfen brukar komma först såhär sommartid, även om de inte är sommar än men vafan håll käft snart äre iaf varmt ute :P
marcus kom hit såhär på kvällskvisten och vi kika på 4an av småstads liv. asså jag säger då de, fyfan vilka grabbar :P åh igårkväll blev de hockey med han och emma, inte för att jag bryr mej men man blir som lite spännd ändå när man väl kommer in i matchen :P
imorrn äre jobb som gäller, en ny kvällsvecka med lillgripen! men först ska jag lämna dottern min på dagis sen hem och sova en stund till innan vi ska till bvc för lite kontroller antar jag de blir :) lääängesen man va där med henne nu så ska bli spännande att se hur allt är enligt dom dära :) käftis ska hon till om typ en vecka med, åh hon som älskar att borsta tänderna lär ju inte bli mindre glad då hon skulle få en tandborste och tandkräm. hör va, de skulle väl vem som helst garva ihjäl sej av ;D tjoooho nu ska jessikan gå och sova. känner mej dock som en speedad foppa men lär nog slockna lika snabbt som vanligt iaf.. men finns inget som klår att somna brevid henke, vilken tid på dygnet de än är. nog för att han inte tycer det är så kul att se på film med mej, somnar ju innan man ens fattar vad filmen handlar om men jajaa. kan ju inte rå för att det är så mysigt att råka somna e :) puss gonatt på han och en liten puss åt er andra ;*

lillskit 2 år :)

jorå idag har jag haft en liten nybliven tvååring springandes här hemma :D hennes mormor och morfar hälsade på henne på förmiddagen, pappa och hon var ute och lekte medan jag och mamma sorterade gamla bebiskläder. kul att se alla dom små som hon hade då hon va så liten :D nu äre lixom två fucking långa år sen hon hade dom på sej! och mkt har hänt på dom två åren, både bra och dåliga saker såklart men sålänge man är nöjd och mår bra så äre väl de som räknas :)
nu ligger hjärtat och sover, efter en liten sagostund i soffan med mej :) <3

(:


FÖR 10 ÅR SEN:
- 14 år
- gick högstadiet
- lukta kiss

FÖR 5 ÅR SEN:
- 19 år
- livet lekte
- jobbade på maaaaaax

FÖR 3 ÅR SEN:
- 21 år
- gjorde min dotter
- älskade min pööpis

FÖR 2 ÅR SEN:
- blev mammiiiis
- va fet som en jävla säl
- börja jobba igen efter mammaledigheten

FÖR 1 ÅR SEN:
- 23 år
- fick nyscanian
- lekte cool

FÖR ETT HALVÅR SEDAN:
- vare höst
- köpte R32 an
- och volvon ;)

FÖR EN MÅNAD SEN:
- sov i gävle med älsk ^^
- grillade på eskön
- jobbade nätter

IGÅR:
- jobbade
- ljög lite med emma
- somna kl nio ...

IDAG:
- motorrevyn
- bjuden på pizza av bästisarna
- SAKNAR HJÄRTISEN

IMORGON:
- är det söndag
- dan innan mickis 2 år dag :)
- umgås med bästisarna :D

ah puss åh gonatt (:

en dag med bilar :)

synd på vädret som va liiiite väl kallt men vafan vart ju en känondag iaf :P klädde skitungen jag har till dotter, packa in oss i bästa 740in och drog till revyn (: mötte upp marcus och vi släpade oss omkring där bland allt folk, tog lite bilder och fulade oss bara :b när mickis sov drog vi ut till svaois som ställde dodgen sin, så blank åh fin så ^^ ikväll får man se om man blir bjuden på pizza av bästisarna ellerrrrrr ;) ska iaf lyxa till de med ett varmt bad tsm med mickis nu, för fryser så in i helvete :P åh bläääää, saknar min henkiie! <3 fett med kyss till han och en puss på er andra ;D

MOTOR REVYN BOLLNÄS 2012
















de här, det är mina pojkar det :D

torsdag

fyfan vilken vårvärme de vart idag! så jävla behövligt åh till och med lata jag klädde på mickis efter jobbet och drog ut på en promenad (: efter att hon somnat sådär kring sextiden satte jag mej på alltanen och prata med lite fina människor, bla min älsklings henke :) om han bara visste hur jävla bra han får mej att må! muuums på honom <3
längtar till i helgen, som blir lugn tsm med minihjärtat mitt. kan få sällskap av claris också så vettefan vad vi hittar på :) längtar till nästa helg med, då jag fått ledigt på måndag :D så blir en lite längre helg än vanligt, ska ner till gävle för mys med dom bästa och min älskling ;) neee, man ska inte skriva att man längtar för då händer alltid ngt, man blir sjuk eller så blire inte som planerat :p så nu gosar jag ner mej under täcket och väntar på att man ska råka somna ;) puss på er!

JESSIKA PESSIKA


helgen!

fredag: ah, tänkte ju ut på en mysig ridtur på peril men njaava.. red en jävligt galen sån innan jag drog med emma upp till järvsöskogarna där de vart mat och prat med roligt folk :P skulle dra hem sen men vart ngt varv med nån m5 raggare sen rasta vi 32an innan läggdags (:

lördag: mammis och pappis bjöd på påskmiddag, vilken va jävligt gott för en som knappt käkat mer än rostat bröd och druckit buljong i över två veckor ;)
på kvällen efter att ha sovit nån timme satte jag mej i golfen och drog till gävle för att va med älskling och träffa dom andra bra :D var på ett par festen sen hem och kolla film och myste :)

söndag: myyyysdag med en del filmer och fläskmat ^^ sen kom mina fina bästaste favoritpojkar och hälsa på oss, fyfan vad jag saknar dom emellanåt! va hem till syrran hans och rickard på kvällen, kolla bb och snacka skiiit :) snixigt!

måndag: riktig slappdag, ännu mer film och mys innan vi drog till min lilla claris och tobias en sväng :) och efter vi vart där köpte vi pizza, chips och dipp :P kolla en film sen åkte jag hem :) så vart ett par nätter i bäjbies famn åh fyfan vad jag älskar den killen! så himla fin att bara ligga och se på, blir varm i hela kroppen då jag tänker att han är min. vad vore jag utan han och mikaela <3

nu ligger minihjärtat och sover, jag ska göra en rostad macka sen bädda ner mej i soffan och snegla på tvn till jag däckar :P ledig imorrn sen äre bara två dagar kvar till helg som jag inte har ngn aning om vad den har att erbjuda (: motorrevyn kanske annars ska jag lura upp henke så jag får mysa lite men lär va svårt så hemmakär som han är ;)

<3



vem skulle jag vart utan er? älskar mina fina människor <3

långfredag!

en annan sov dåligt inatt, somna fyra och vakna typ halv nio av en fågeljävel. vafan lixom ^^ prata med henke innan jag la mej för han va på fest åh nakenbada med några andra i testeboån :p idiooot! styr säkert inte med samma som jag styr min hjärna med för jag skulle då aldrig bada naken för de första, jo kanske med han då :p sen absolut inte i kallvatten ;P
men nuså sitter man varm och nyduschad framför datorn, ska fixa ordning mej och vänta på att emma ska komma och hämta mej sen drar vi ut på äventyr såhär en låååååångfredag ;)

:)


höööh, kom över denna i bilen idag och blev påmind om sommarn som va. fyfan, underbart med minnen :D kommer så väl ihåg att jag låg i baksäte och dom spela denhär hur högt som helst, rutorna nere, massa bilar, folk och strålande sol! längtar ju inte mindre till sommarn som kommer nu när vårkänslorna är såhär sviniga mot en ;)

va åh tvätta bilen tidigare och när jag kom till bollnäs så tvätta lars den en gång till så nu har den blivit sprutat två ggr idag ^^ käka lite med han och nu ska jag ladda inför sista jobbnatten innan låånghelg :)

längtar!

sitter död i soffan och ungen sover :) ryggen värker, håret är nyblonderat, jag fryser om händerna och magen är mätt efter en halv japp ;) ska bädda ner mej framför familjen annorlunda och fantisera om att få kramas med henke som jag saknar nå sjukt mkt!
har hunnit med att städa lägenheten idag, tvättat bort lite från tvättkorgen, ränsat i rabatten på baksidan, vart till jobbet med lönpapper och haft världens bästa emma på besök :) imorrn börjar kvällsveckan med gripen, så in i helvete skönt efter tre veckor med dagar! och längtar som fan till i helgen, inte lätt ha ha vänner och älskling tio mil bort :( saknar clara som fan! men som sagt, i helgen blire gos med dom och eftersom de är ledigt på fredag till tisdag får jag träffa dom extra länge xD snixigt! puss åh gonatt!

min dotter är mitt allt <3





<3

måndag

sitter i soffan med avkomman omkringspringandes i full fart ;P imorrn lämnar jag henne på dagis och får inte tillbaka henne först nästa vecka igen! uuuuuschasä men jaaja, ska försöka lura hit henke ett par nätter ist ^^
ser ut att kunna bli rätt fint väder idag, men igår hagla de och blåste som fan så kan ju tänka mej att det är svinkallt ute :(
längtar som fan till helgen! blir nog elmia på fredag om jag inte hinner ändra mej xD sen hem till mammis och pappis på lördag, käka med hela familjen och bara mysa :) på kvällen drar jag till gävle för att träffa mina bäjbs där nere och blir kvar till måndag :) fyfaaan nu får denna vecka springa på lite ;D

<3

fan vad jag tycker om min underbara pojkvän, han får mej så jävla glad och är så himla fin! vi har haft våra tjaffs men nu är allt bra igen och jag önskar jag fick mer tid tsm med dej bajbii :) tänk att bo tsm, kunna somna i din famn varje natt. laga mat ihop och bara vara! vill verkligen aldrig vara utan dej henric och den känsla jag får i kroppen då jag är med dej är helt otrolig <3

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0