huset (:


kök
 

sovrum - kommer tapetseras om


yeh

ligger i soffan och ska se snabba cash II efter att ha tjockat kebab med älskling (: sen blire lite sladdåka och pyssel i huset, mys de! åh nya bilder kommer :p

långhelg

sitter i soffan med mickis åh emil framför brasan. laddat med chips, godis åh filmer. ljusstakar och ljus tända. imorrn blir det julklappsinslagning och på måndag är det äntligen julafton, som mickis längtat efter det :) men tänker på de som inte har ngn att fira den tsm med, eller de som har föräldrar som är fulla och bråkar.. julen ska vara trygghet så ta hand om er!

livet!

sitter åh myser i nyscanian, käkar en ostsmörgås och hare allmänt gött medan pojkarna kopplar om lite slangar innan jag ska åka vidare :) känns helt okey att leva nu! nöjd som fan med livet som sliten morsa åt flickan jag älskar mest, sambo med killen som får mitt hjärta att orka, att äntligen bo i hus på landet igen, att äga bilen som för några år sen var en dröm och ha en fantastisk familj! hörs..





in tha house :o

känner mej som en påse chips som ngn stampat på. tar hårt på gamla människor att hålla på flytta åh ha sej. men nuså bor vi i vallsta, sovit första natten här och haft de så mys! nu börjar de roliga med allt göra åh på fredag kommer lönen (:
vakna i morse, på med musik och börja elda så nu äre utlandet här inne :b kommer med nå fler bilder sen -






sista!

ne, nu är kl snart 5.. lossat sista lasset och är påväg hem mot en rätt rörig och ihop packad lägenhet för sista natten där, imorrn flyttar vi till hus ;) kl ringer tio, väg åh hämta lastbil sen går första flyttlasset (: och en mysigt lördagkväll framför brasan med nå gött i käften väntar !

bild från i sommras när vi kika påre :)

Dec. 15, 2012

sista passet med gripen, känns tungttt men på måndag byter jag ut honom mot en v8 ;b


WORK :)












bilder :)

efter lite uppehåll är jag nog tillbaka nu igen och kommer inte starta ngn ny blogg därför inte heller låsa den hära :)

lite som hänt vardagen sen sist ;b -














var på mickis luciafirande idag, vad fint de va :D min lilla tomtenisse :)<3

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0