äääääntligen!

en vecka kvar av semestern och veckan jag längtat efter sen förra året den här tiden är äntligen här! rättvik och ccw :D hörs om ett par dagar!

<3

 
 
 
 
 
 
 
 

(:

blev furuvik med grabbarna och mickis idag :)
 

(:

sitter i bomhus och fetar jordnötsbågar medan mickis kutar omkring i lägenheten och karln sover :p va lite meningen vi skulle dra till furuvik idag, men ser ut att bli jävligt snyggt väder så folk lär väl springa där som massa idioter och svettas ihjäl. aah vi får väl se hur det blir, lär ju märkas snart. ska strax krypa ner brevid emil och be han göra finmackor med ägg, majonäs, gurka, tomat, ost, och räkor till mej ;) mööööms!
bjussar på lite bilder från igår! emil tona mina framrutor på golfen och på kvällen efter att vi tvättat bilen med jimmy drog vi vi ut åh fota lite :)


:)

efter att vi storhandlat, städat, svulla pizza och fått påhälsning av mamma och pappa så drog vi till gävle, här blir vi till måndag :) har vart ute och fotat min och jimmys bil typ halva dagen, har precis redigerat om dom lite snabbt så tänkte bjuda på några bilder från dagen :) väääääääääääärseguuuuuuuuuuuuda!

mickis (:

va ett tag sen jag uppdaterade ngt om min lilla mini nu :p hon är väl som en vanlig överaktiv tvååring, visar en hel del trotts. det oftast när emil är i närheten, när vi ska käka eller sova. då är allt hennes, hon blir allmänt klängig och hon ska inte sova i sin säng. fast hon alltid sovit där har hon fått för sej att för allt i världen försöka få sova inne hos oss men nejnej.
sen hon lärde sej klättra ur spjälsängen, som för övrigt ska bytas ut mot en större barnsäng så kommer hon upp allt mellan noll till tio ggr/kväll vid läggning. kikar, frågar om hon får se tv, sova i mammas säng osv. allt för att se vart vi håller hus typ :) sen när hon inser att hon är för trött ger hon sej, eftersom hon sällan får ngt svar tillbaka på sina frågor. somnar och sover tills nån gång under natten. då kan hon komma upp ett par gånger igen och man får gå in och lägga henne.
hade även en period då hon vakna flera ggr på morgonsidan, mellan tre och sex. skulle upp till dagis och allt möjligt. försökte hålla henne vaken mer under dagen, sova kortare middag och ibland ingen alls. just för att hon skulle sova bättre på natten och inte behöva vakna. men upp lika tidigt och försöka få upp oss iaf. men nu verkar de gett sej. nu lägger hon sej kring åtta och sover till kring åtta på morgon så helt klart kanonbra :)
förr om man tex var borta hos ngn på kvällen och inte kom hem först senare, då vart hon grinig när hon inte fick sova där kring åtta. men nu kan man hitta på saker och vara uppe längre ibland utan nå problem :) som i lördags, då var hon med mej och kolla in massa snygga bilar på en bilträff. kom nog inte isäng först typ elva. äre semester från jobb och dagis så är det, då är det okey att vara uppe länge ibland :)
hon käkar i princip allt, ärtsoppa var väl ingen höjdare kanske ... ;p annars är mackor med ost och mjölk en favvo :)
älskar att bada i poolen här på baksidan och även när vi är på stranden. djur, spec myror och fjärillar är väldigt intressanta. och bland de större djuren är hästar och kossor bäst ;)
väldigt intresserad av bilar, hur nu det kan komma sej ^^ helst ska det vara vita volvos. spelar ingen roll vilken modell bara den är vit, heter volvo, låter mkt och har stort utblås! lastbilar, grävmaskiner och traktorer får henne också att skrika rakt ut :p så fort hon ser en lastbil skriker hon mamma, lastbil eller scania :)
orden bara flödar ur henne, upprepar allt man säger och då menar jag allt. hon såg en bild här på datorn på en av katterna och då kom det, "kattjävel!" :) är även mkt prat om pappa när hon är här. "pappa hemma med camilla", "pappa är i källaren", "pappa spelar gitarr" osv osv :) när hon ser en nyare toyota avencis är det ju "fammors bil" och en äldre modell "mommo moffis bil" :P
dagis är det ett väldans tjat om, så fort hon ser dagis (som ligger 100 meter från oss) skriker hon. eller om det kommer en röd golf, då äre "maggan goff". en fröken på dagis har en sån ;p
slutat med napp har hon också gjort, för ca en månad sen. det börja med att hon var lite rivig en kväll vid läggning. drog ner både tapeter och gardiner hemma hos anton. då sa han att hon skulle sova och sluta riva, annars skulle han ta nappen. men hon sluta inte så han tog nappen och sa åt henne att gå och lägga sej. efter lite grin vart det tyst och när han kom in sov hon. så efter det har nappen vart "trasig" när hon frågat efter den. vilket hon sällan gjorde så det gick väldigt smidigt att få henne att sluta :) och innan detta har vi även bara använt den då hon ska sova, inte som tröst eller så. då de på dagis bara använder napp vid sovning. så, så vare med det :)
aah det var väl en del av allt som snurrar i frökens huvud just nu. säkert glömt en massa men då fåre väl vara så då :) bjuder på en bild från då hon var tre månader, ett år och tre månader samt en från idag då hon är två år och tre månader :)

(:

sitter som en kossa i soffan och känner att två veckor av semestern redan gått, bara hälften kvar! men vafan gör de, skönt att komma tillbaka till gripen sen igen :)
emil ligger och sover, öppnade dörren tidigare och ser honom ligga ihopkrupen så man vart ju lite småsugen att krypa upp bredvid och gosa in sej i honom! men jag och mickis ska klä på oss, käka frukost sen gå ut i skogen och feta i oss blåbär :p imorrn äre lön sen väntar en helg i gävle, känns mer än jävligt skönt! furuvik, tona golfen fram, putsa ur den lite, fota en hel del, laga god mat, tjocka donken och bara tare lugnt med film, godsaker och mys! hörs :D

(:

men oojoj snart har de gått två veckor av semestern åh de har ju vart förjävla mysigt :) men lite för lite regn tycker jag, kunde kommit mer näre ändå var igång ;p
har inte gjort så mkt, då de mesta av förra lönen gick till golfen, men haft de mysigt iaf! vart på crusing, hämtat hem mickis som snart vart här en vecka och blir här en vecka till, fiskat med hjärtisarna och ena puckot, kollat en hel del film, solat, badat, vart på bilträff och bara tagit de lugnt. nu kommer nästa lön, då drar vi till gävle och blir där några dagar :) blir furuvik och en del slapp antar jag för sen lämnar jag mickis till pappa anton och drar på röjjvecka i rättvik med en jävla massa öl, emil, annat gött folk och fina bilar ;) höööörs!

(:

dålig uppdatering nu på sistone så bjuder på några bilder från veckan (:

(:

huuhu haft nån dag och natt av mer eller mindre astma, snor och hostparteeey! men nu verkar de gett med sej lite och de firar vi med korvstroganoff sen jordnötsbågar och cola till efterrätt ;D mömms! och ni, det är lördag.. snart har en vecka av min fyra veckors semester gått, mindre najjs men skiter man väl i. bara två veckor kvar till rättvik med puckon, fina bilar och öl ;) chaaaoi!

;)

sitter i soffan med emil och en katt :p siamesen har tagit sej en promenix, får väl se när han behagar att komma tillbaka! vi ska fortsätta vårt filmmaraton och ikväll blir det kycklingtacos åh öl med mjölkiswirre åh nån till ^^
bjuder på nån bild på skitiga golfen också :p

nya familjemedlemmarna (:

fick ta över två mysiga kattdjur idag, spinky och morris. en renrasig helig birma och en siames, båda nio år :)

(:

en månad har gått, fast känns som vi kännt varann i typ 50 år. är så jävla underbart att vara såhär kär, att älska en person som man trivs så bra med! att få ligga i din famn och känna närheten är så fruktansvärt underbart! svårt att motstå dej när dina mjuka läppar kysser mina. åh när jag tittar på dej och du ler tillbaka känns det i hela hjärtat, blir alldeles varm i kroppen. älskar dej emil, jämt <3

10 juni 2012
<3

:)

inte nå regnigt, ne lovar o_0 kunde ju komma lite mer tycker jag ;p vi har iaf vart ut till tifa och djuren idag! kollat på kaniner, myst med katt och hund, kolla på hästar och ett hus som vi är sugna på (: sen vart de en liten roadtrip i skogen och lite middagssovning efter maten :p nu har jag och mickis vart ut på en liten promenad, snart ska hon sova sen blire film i finvädret med baby :) låna en del av tifa sen ladda vi hem en snuskis igår som jag inte kommer våga se, kommer spy rrrätt ut!
tifa och snuttan min (:
 
 
 

<3

mina älsklingar <3

(:

jobba sista dan innan fyra fucking veckors SEMESTER igår :D lagom sköööönt ;)^^ åh på kvällen kom wirre och barnen på besök, blev badmys för ungarna och grillat för oss (: åh film, jordnötsbågar och mys med stora hjärtat senare :p
åh idag skulle emil laga lite rost på 740in, men jaha ja.. den gick ju apdåligt så skulle hämta lite delar från en annan 740 som jag fått som reservdelsbil men väl där mådde bilen så dåligt och sen tog vi oss inte hem o_0 45 jävla minuter för att åka dryga 1 mil sen gick den pajj.. cpbil! så snällaste vännen ställde upp att bogsera hem oss :p

:)

sitter i soffan, vart vaken sen två inatt då emil kom ;p hur mysigt som helst när han kröp ner under täcket med en och man fick gosa in sej i hans kropp! men nu lämnar jag honom hemma, går till dagis med lillfröken och sen bär de av mot gripen för sista jobbdagen (:

bröllop!

några bilder på min syster och stefan som gifte sej den 12 maj, bättre sent än aldrig ;p

:)

nu äre fan sovdags snart, trött som fan! och inatt kommer min babe som är ute och åker lastbil med bästa vännen min nu (: och jag jobbar sista dagen innan helg och fyra fucking veckors semester imorrn ;D ska spenderas med älskling, dottern, massa öl, bilmys, grill, bad och vänner i solen! OCH fatta, bara typ tre veckor till ccw och en hel jävla underbar vecka i rättvik med alla mina gosar :))))))
idag efter jobbet hämta jag en tokglad tjej på dagis och golfen fick beröm för att vara "snyggaste mammabilen" av en grabb där ;) hahaah jorå såatte! drog hem, klippte gräsmattan, packa upp poolen, pumpa den, fyllde vatten och sen blev de bad för lilltösen i solen tills hon skulle ha välling och sova vid typ halvsju :) uuunderbart och nu lever man livet! har världens finaste pojkvän, dotter, roligaste jobbet, satans snygg bil, världens bästa vänner, mamma, pappa, syskon och deras underbara barn.. vore ju synd åh klaga va :p

(:

haft en asskön dag :D är på liiite bättre humör ikväll än vad jag va igår x) bilen rulla ju gemon besiktningen utan anmärkningar och träffat en barndomsvän ;D va upp till henne och jeppe i voxna med mickis, snacka skit och myste med knotten! mickis håller på att somna och jag ska ringa älskling och pussa lite på honom genom telefon :p längtar tills han är här hos mej!

:)

tog med mej mickis till peril efter vi vart och besiktat golfen och så ramlar hon på gruset åh skrapar lite på händer, haka åså. jag ba "men mickis, vad hitta du där nere då som var så kul?" "muuuuuuror, kolla muuuuror" ;) inte lätt att få gråt ur den ungen!
nu ska jag lägga fialottan och sova lite lunch jag med, som vanligt ^^ jävla skönt att få blunda kull sej ett par timmar, spec idag då hon valde att vakna fyra men jag tvinga kvar henne i sängen till sex :p

:)


älskling gick genom besiktningen utan en enda anmärkning idag ;)

ah men fråga då!


ställ en fråga. vad som helst från varför jag gör som jag gör till hur jag kan vara så ful osv :p

.

idag är en sån dag som jag bara vill gå och lägga mej under täcket o_0 ha det helt tyst och lugnt... längesen jag var såhär tom på energi, helt slut i kroppen och pank till lönen kommer. blash!
men haft en fin dag på jobbet iaf, ratta grip i solen är aldrig fel. och nu har mitt lilla hjärta kommit och de betyder att hon är min en hel vecka <3
 

:)

red ut i skogen på börsten min idag :D har inte ridit honom på snart två månader, bara vart och hjälpt camilla som skulle köpa men tyvärr inte klarade av honom. men nu har han hittat nytt hem igen och drar till gävle om ngn vecka :) uuuunderrrbart att komma ut igen, som jag saknat lugnet uppifrån hästryggen! klättra på bolle och fick en massa myggbett, men en lugn och fin peril hade jag mellan benen iaf ;)

:)

tört att kliva upp tre i morse då o_0 ptjuuu! råka väcka liv i bäjbä också så han kunde inte somna om ;)^^ ÅÅÅOCH, finns väl inge bättre än att somna på kvällen, sen vakna av att han kommer och pussar på en och få somna om i hans famn! lycka till mej som fått honom, världens bästa pojkvän <3
var fan trött som ett as när jag sluta jobba kring två idag, slockna stenhårt på soffan och hade 14 missade plus 8 sms när jag vakna.. varför ska man vara så poppis när man sover, eller ännu mer när man har fullt upp? aldrig att de händer mkt på telen när man ligger hemma och har aptråkigt! mjorå så att mhh :P

emil <3


fick föresten en bild på den hära för ett par veckor sen.
du gör fjärillar i magen på mej emil! allt du säger, ritar
och skriver gör mej så jävla glad och jag älskar dej

mest av allt i hela världen <3

(:

vart en del öl igår :P vi drog med sandra och hampus ut åh gled passat typ halva natten, röjj ^^ sov som en stock till typ halv tolv idag sen blev de bakismat från nå kinaställe, film hos markus åh tyke, glida grusväg i volvon sen ut och shladda bmw med pontus! gick för de mesta bra men en gång rrrrätt in/över en refug :p sen drog vi lite kebab åh nu sitter jag här i bomhos igen :) väntar på att emil ska komma hem med chips så vi kan gå till grannen åh glo klart en film :) ska upp tre inatt och åka till bollnäs, jobbet halv fem xD
 

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0