:)

men tjeeeeenare! tänkte att ni ville veta vad jag gör så varse - ligger nyduschad i sängen på bomhus och väntar på mat :) druckit öl och skruva volvo hela eftermiddan och ikväll ska vi ut och räjsa 940 med clara åh andra :p känns inge vidare att helgen snart är över och en dagvecka med gripen väntar. men sen äre semester och lovar, de väntar gosaker ;)

:)

har äntligen fått tillbaka hjärtat efter att oljetråget fick sej en smäll så nu är han nytvättad och ny servad, står i garaget och väntar på besiktning :) va även och tvätta underredet på honom idag :P ni vet tjejer fixar naglar vi grabbar fixar bilen ;)

:)

mickisveckan lider mot sitt slut, haft det underbart tsm med båda mina favvohjärtan (: jag och minsta är påväg till dagis nu, sen ska jag hem och gosa ner mej under täcket igen med stora innan en nattvecka med gripen börjar (: i helgen blire lite festa i gävle, känns som att det behövs lite röjj nu efter nån vecka med bara bilar och lugnt :)

:)

fotade jennie och disa på banan i vallsta i lördags, trotts en stark och lite vrång stor tjej så vart de några bilder :)
 

(:

efter att ha käka lite hos mamma och pappa igårkväll blev mickis kvar så jag och emil hade myskväll hemma med grönsaksstavar, dipp åh lite annat ;p sov länge idag med och finns väl inge bättre än att vakna i famnen på den man älskar mest!
mina hjärtan är världens bästa jämt och tröttaste människor ibland (:

<3

fattar inte hur man kan vara så jävla underbar som honom. älskar honom så sjukt mkt <3

midsommarafton

hade inget planerat men fick för mej att hälsa på johan åh millan i alfta så drog dit på förmiddan. satt i solen åh snacka skit, lyssna på musik, gosa med didrik åh emil och johan drack nån öl. sen gick jag och emil och la oss på varsin sida av mickis medan hon sov middag och johan åh millan va till hans föräldrar. vakna kring tre, låste och drog hem, hämta kött åså sen vidare till gäddvik åh grilla med dom, johans systrar, sanna, esa, racke, jossan och alla barnen våra :P helt klart en jävligt lyckad midsommarafton :))

(:

dryga omkring på långnäs med wirre och barnen igår innan jag åkte till gävle och hämta älskling :P på eftermiddan drog vi till ridhuset där peril står nu :) red honom lite då hans nya ägare ville ha lite hjälp (: skitfin vart han till slut och ska öven dit en snabbis imorrn (:
blev en lite halvlång dag på jobbet idag åh emil sov typ hela tiden c|: när jag sluta vid fem så blev jag helt jävla nerdrängt i vatten av karjäveln, kallt som satan men han fick igen ^^ sen handla vi massa, hämta mickis på dagis, frosta av frysen, packa in allt, satt bak på gräsmattan och lata oss i en varsin jävla solstol, slipa lite på grill emblemet till volvon, emil drog ihop lite kebab med grönsaker, jag la skitungen min och nu sitter vi i soffan :p jag har blondering i håret, så ska duscha ur de sen blire jordnöts krokisar och cola. inte just nå tjock... har föresten gått ner lite, står på precis 74.1 nu - naaaajjs bajss. bara typ 10kg kvar till 65 :p
jag - sötis
emil - va!? fettisch? o_O örru, vart haru ställt ditt glas?
jag - haha ne sötiiiiis! sköljde ur de så de står väl i diskstället
emil - turk
ofta sådär skit jävla seriösa ;) trevlig midsommar på errrr :P
 

:)

vart en dalatripp med gripen idag, alltid lika snixigt :p sen hem och hämta en busjänta på dagis så nu väntar en vecka med henne och i helgen kommer min världens bästa emil så då blire grilla åså :) inget mer planerat, brukar inte hända så mkt på midsommar heller åh nu när jag inte har golfen åker jag helst inte traktorn så överdrivet långt ;) ska föresten laga upp skorstenen på den nå tag med, börjar låta jävligt slö nu faktiskt :P
torka ur riktigt, dammsög och tvätta klädseln till den idag :) mickis klättra runt som en apa, tröck på alla knappar och pilla på sterion stup i ett :)


kvällsmys!

va ut i skogen med ena puckot nu ikväll, grilla godingar och plåga 740 upp till vindpöken och ner :O liiiivRÄDD !!  mmh jorå så att mmmh :P haha. nu ligger jag i soffan och ska fortsätta packa huvve fullt med jordnöts bågar ;D möööömms!
hade ju önskat att emil och mickis va här men imorrn kommer iaf lilla hjärtat så blir en midsommar tsm med människorna i mitt liv (:





T.E.S.K

sitter rätt bra jävla skönt i soffan efter att ha jobbat hela dan åh fixa så allt är klart med bilen.. dvs försäkringen och verkstan. har förövrigt bitmärken på hela axeln som gör lite småont men han som gjort dom är den finaste människa jag vet. bara älskar hans kropp, hans kläder, hur han har kepsen, snusen under läppen, hans hår, hur gott han luktar, hur jävla fint leende han har, hans jävligt underbart svinsnygga ögon, hans humor, hur satans het han är, att han är så underbar åh så jävla bäst, när han säger att han älskar mej, hans sätt att ta saker på, hur fin han är då han sover, hur gott hans jävla äckelfisar luktar, att han är min, att vi tänker så lika, att det blev vi och att det alltid kommer vara så. älskar dej emil, my little spencer kjellmaN <3

mini seeemester

haft det najjs nere i degerfors, blev lite småbus igårkväll :p känns motigt i mammahjärtat men blev rällü med golfen inatt ;D den är ALLT annat än ren men ska väl synas att man åker fyrhjulskraffs !
va ut och gled igår kväll, kolla olika ställen åh träffa lite av emils släkt. sen körde vi ner på en sandstrand och satte oss där utanför bilen åh myste (: kom väl hem runt ett åh då vänta en 90is madrass på oss ;O tråångt xD
idag blev de en tripp i skygen sen pizza, typ världens godaste :P














sitter hemma nu, äntliiigen! hemresan blev inte som tänkt. eller jo den gick bra men körde ner i ett stort jävla hål i vägen så oljetråget fick sej en fetsmäll. tur man fått tillbaka på skatten. hejdå golfen och hej 740, mmmh kul :p ska upp och jobba fyra så nu säger vi gonatt.......

(:

ofta man orkar upp halv nio en lördamorron då man jobba natt :O men ska ut på äventyr med emiiil så läre ju upp och göra ordning sej :) sitter helt klar fast nä, har sovkläderna på men benen är rakade iaf så bara väcka honom, klä på sej och åka :) ska försöka tvätta av golfen innan, ska ändå in på jobbet med lite papper innan vi drar :p hörs om ett par dagar, då kommere nog en del bilder också :PPP

<3


jag åh mickis på äventyr med mamma åh pappa (: emil har lärt na
en svinhet min xD

ngt tröttruffs :D

<3

(:

hade några körningar till gävle i tisdags, så emil skulle åka med en sväng men sluta med att han förljde med hem också :p så igår gick vi till hällen och låg där i solen ett tag innan jag börja jobba (: längtar till helgen! och till midsommar, då blire äventyr ((:




:)))))))))))))))

:)

ligger i sängen och tänkte råka somna lite, är ju en dag imorrn med. saknar älskling bara, hm. emil säger att jag brukar ligga i honom när jag sover, är nog väldigt jävla närgången tror ja. brukar bli sådär varmt och klibbigt då! mööms :p hörs imorrn babes, en nattvecka i gripen väntar också med start imorrnkväll ((:

<3

är lycklig med dej älskling <3

San Siroo

min systers ett åriga hingst San Siroo - E: Sir Oldenburg, Cortez-Amiral






(:

haft en najjs morgon med avkomman (: lekt med nya dockan, städat, käka ostkrokar och nu ska vi ut och rasta r32 an en sväng innan lunch och sovning :P i eftermidda drar vi till delsbo en sväng (:


:)

kom precis hem från gävle (: skjutsa emil, som jag redan saknar som fan :ooo va och träffa hans mamma och mickis fick en docka som bla sa "jag vill ha en lillasyster" när man tröck på magen... suck^^ neeh men en lillebror kanske :D
va till shamn tidgare idag, köpte en pool och present åt smulis som jag och mickis va på kalas hos tidigare i eftermiddags :p fick mysa med hela familjen i finvädret :) ne, nu ska jag lägga mej och knapra ostkrokar tills jag somnar! puss emil

tidig lördaaaag ' suckis ;)

klockan är bara fucking sju en lördagmorgon och mickis, jorå så att mmmh hon kom in och la sej med oss före sex i morse... x) haha så en lagom trött morsa sitter i soffan och tittar på när hon städar vardagsrummet med en schleten våtservett lixom :p bolibompa på tv och mysen ligger fortfarande i sängen, där skulle man ju gärna legat kvar en stund till.. har jag sagt att jag hatar att kliva upp tidigt? mmh, fast JA! ändå har jag barn (dom hatar att sova bort dagen...) plus att jag börjar halv fem när jag jobbar dagar, yäääääjh smarta drag ;)
idag blire barnens hus = mc donnalds :DDD sen kalaskalaskalaskalas, smulis fyllde år den 4 så ska ge henne lite rosa prylar (: ikväll - gäääävle! puss på den hörs hej

jävligt bra smygfotograf jag xD

städerska!

najjs frajdäj :p

sov som en drottning inatt och vilken jäkla dag de varit idag då :D sol och typ 20 grader, haft bästttttta emil med i gripen, gjort ett varv i dalarna, skattepengarna är på kontot, det är fredag och heeeeelg! vart ute i lekparken och här på baksidan med mickis sen jag sluta jobba, nu sover hon och vi ligger åh fetar oss i soffan med ostkrokar åh ostdipp - möööömms ;)





:)

på förmiddagen drog jag med mickis till ridskolan, mötte upp camilla som köpte peril för typ en månad sen :) de va nå vilda westen tema där med massa djur och ridning :P eftersom camilla har peril på ridskolan så hälsade vi på honom med (:
nu på eftermiddan har jag åh mickis vart ute, klippt lite gräs och käka glass ute på altanen :p strax dyker grabbarna upp och dom ska tjocka på max -.- gjorde jag tidigare idag med xD




nationaldagen (:

vakna av att mickis slog mej på tutten i morse mh jorå så att mmmmh ... åh igår när jag la henne kom hon upp två ggr, första gången höll hon på skrämma livet ur mej. tyckte jag såg ngt i ögonvrån så kollade dit, då stod hon ju bara där och kolla :O huuuuga ;p andra gången hörde jag dörren så då gick de bra (:
nu sitter jag och väntar på att finast kommer hit med tåget, ska bli skönt att få umgås nån dag och bara tare lugnt (: imorrn blir han med mej på jobbet, undra hur mkt han kommer somna ^^ ser ut att bli fint idag, nationaldag som det är :P kanske man kan ut och hitta på nå på eftermiddan när man vakna till liv igen ;p

kvällsmys (:

hämtade mickis efter jobbet, laga lite mat sen duschade vi och myste på i soffan efter det (: nu ligger hon, eller jaa.. hon lärde ju sej klättra ur sängen i veckan så kommer upp lite nu och då, kikar ut på mej i soffan och flinar.. jäkla unge ;)^^
tänker sova tidigt ikväll, ellerrrrrrr jag vill sova tidigt! ngn har hållt mej vaken ett par nätter så är fet ost trött just nu :p och imorrn, mmmmmmmmmh imorrn kommer nog ngt väldigt fint hit och stannar ett par dagar :D så måste ladda lite inför de, sov gott ni andra för nu ska jag krypa ner under täcket och glo på tv och bara mysa med mej sj lite :p

mina småbabes :)


lördag (:

sitter sliten med ett glas oboy och tycker jag är svinsnygg såhär en söndag med pissväder :P men asså igår hade jag en riktigt rolig kväll (: va ju på motormässan i gävle först på dan, kasst väder.. sen träff i nians phus men där vare då dödast iaf så drog och köpte en cola sen hoppa in i addes bil (: blev björnjakt i skygen med stölvar upp till magen och kameler! haahahaha riktigt najjs, kom hem runt fyra i morse :)

freeeedag !

fredag idag ;) är på toppenhumör även om det är lite kallt ute :P ska jobba sista natten för den här veckan ikväll, sen blir det äventyr hela helgen! i gävle såklart ;) neee. nu ska jag slänga i mej lite mackor, nyss vakna vafan så man är ju inte direkt nå jätte förvirrad heller.. tänkte att ni sakna mej bara så va tvungen att skriva nå. hörs hej

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0