aaaajjjj dont care :D


when u pass somebody that looks really good, we allways go - OOOOHHH shit shhhiit check that out! :p

<3



mina bästa saker :)

underbart sommarväder!


såhär efter en rätt het dag på jobbet känns det mer än bra att sitta och mysa med älskling på baksidan (: mamman är dock skitanstrött så jag ska hoppa i duschen så fort hon somnat sen lägga mej och dö på soffan :)




idag vare helt jävla underbart med 24 meter kärlek!

tjooobreee!

efter en ashärlig dag ute i solen med min lilla älskling sitter jag nu i soffan, nyduschad och luktar äpple (: mmmhm! tänker parkera kroppen under täcket ikväll, tänka på den fina som jag egentligen inte borde tänka på men men alla gör vi misstag :p han är väl ett eftersom tankar och allt bara är i onödan, kommer aldrig bli vi iaf så olyckligt kär - feta tummen ner! får försöka vara kär i min bil och gripen iat, de har som inget val att stå ut med mej iaf ;) imorrn ska vi kliva upp fem, hon ska på dagis och mannan ska ut och ratta V8 :) puusss!


så jäkla skönt med gräsmatta, där har hon vart hela dagen med både dockvagn
och andra roliga leksaker :) barfota och kortshorts :D <3


var ut på lite promenad på eftermiddan, köpte glass och myste i lekparken (:

jag då och nu (:

huuuuugaligen, här är ett par bilder på hur jag såg ut då och hur jag ser ut nu :) ska ner till 65kg så en bit kvar :p


7/5 2011 97kg


24/5 2012 75kg

:)


rätt skön att lyssna på såhär på gräsmattan i solen (:

:)

sitter i soffan, ofta ellerrrrr :D haft ett par riktigt fina dagar nu i början av veckan, solen skiner om dagarna och träden börjar fan få riktiga löv nu och inte bara gröna knoppar :P att jobba i dehär vädret gör det så mkt lättare och inte blir de mindre lätt när man får prata med så himla fina människor heller :)
får ju ratta V8 nu också när våran grip är på motorrenovering :O det är ju inte helt fel, synd den är lite småskitig innuti bara :p blir fan svart om nävarna varje dag, annat mot för vår rena grip de (:



SAIL


stockholms truck meet












































här strosa jag omkring med min ena grabb och hans pappa halva lördan :)
oh fan att de fanns heta bilar där :D längtar så in i helvete mkt efter elmia nu, får
se med vilka man åker dit med och hur vi ska bo men det löser sej :)

yeaah!

alla har det svårt ibland och man mår dåligt över att vissa saker nästan tar kål på en. då har jag tur, som har så himla mkt i mitt liv som stöttar upp mej är ngt annat är svårt. menar.. har en fin och stor familj som alltid finns där, ett jobb som jag verkligen inte är missnöjd med, en underbart vacker dotter som jag älskar, jävligt snygga vänner, bor i en fin och dyr lägenhet och har en grymt het bil. tänk om alla hade så, vad lite folk som skulle må dåligt över småsaker de inte ens kan göra ngt åt.

fredag

sitter och kollar IRT, som jag sett hundra ggr förr men kul ju spec när dom kör fast eller nå ;) annars idag då, legat i soffan med lillälskling och myst/sovit hela förmiddan. inatt innan jag la mej gick jag in och kolla till henne, då var hon kokhet så fick ta upp henne, av mej pyjamasen och ge henne alvedon då hon hade nästan 41 grader :/ hon fick sova med mej i min säng, det har hon inte gjor sen vi låg på sjukhus då hon föddes så det var vääääldigt mysigt att ha henne bredvid mej hela natten (: men nu är hon piggare så jag ska ställa mej och laga lite fläskfilë med potatisgratäng och fetaostsallad med lite rödlök i ;) sen blire fredagsmys och imorrn gifter sej min syster så då ska jag dra på mej min nyinköpta jeansklänning och klackskorna ett par timmar, fyfan vad mysigt :)

onsdag :)

aaaaouh, sitter i soffan med lillbaby som pratar som fan ;P jag har vart vaken sen kvart i sex och hon sen typ halv sju! har hunnit med att ligga och mysa lite också, man får passa på nu när hon inte är så pigg och kan ligga stilla ett tag (: nu ska vi klä på oss, starta 32an och dra mot jobbet för att lämna lite lönepapper. sen blire ett varv på sran och se om jag hittar nå nya kläder då de flästa av dom jag redan har är lite för stora ^^

tisdag!

har äntligen lilla hjärtat hemma igen! dock har hon haft magsjuka så va inte den piggaste idag när jag hämtade henne hos anton. lillsmulan <3
jag och anton va föresten på utv.samtal på dagis idag! haha, tänk att man är så gammal att man får gå på sånnt ;) nästan vuxenpoäng till mej va :D jaaja, hon fick massa beröm för talet :P sen att hon lekte fint med de andra barnen, sov bra men kasta mat ibland och hon är deras lilla yrväder xD men de fatta man ju, sådan mor sådan dotter vare ^^
nu ska jag slänga mej under täcket, efter att ha tagit världens skänaste dusch. varm i hela kroppen så mys lugnt ni också :))


jobbigt med 24 meter kärlek idag :/


var lite smådrygt att ratta 24 meter kärlek idag, fick åka hem tidigare! astman har ju börja på sitt vis den åh nu, sen har jag feber så blir jobbigt att kämpa med andningen och vara astrött hela tiden -.- jobba mellan fem i morse till ett idag, så gjorde iaf halva dan innan jag gav upp :P

lördagsmys (:

vart fest i helgen men fina gänget (: käka hos claris först sen drog vi vidare till sätra där vi blev halva natten :P gick iväg och träffa nån sen drog jag med johnny my little ponny till stan, käka på donken sen skulle vi ut till sätra igen men inte svara clara då e :P blev att man sov på brynäs ist med en snarkande sak bravid sej och en som prata i sömnen vägg i vägg. kuul, nja ^^ men kvällen va mysig iaf, fast nu såhär ett par dagar senare sitter man sliten som ett as i soffan, snoret rinner och hostar snart av mej halsen :P höhö, ska nog slänga omkull mej i soffan nu igen som försöka sova bort snuvan (: bjussar på nån bild från helgen, tjobreeee !


jag och min fina clara <3

:)



mys med snö och spöregn på jobbet :P

<3


sista april :)

hahaa jorå så att mmmh :P hade iaf den roligaste sista april på länge! crusing med sköna folk i sala :) åkte impala med natta och några andra nötter ;) vettefan allt man hann med på ditvägen :P tyckte de gick fort jag men hade tydligen tagit nästan tre timmar ^^ stanna ju hela tiden och skulle prata med folk men kul hade jag då, jag underhöll stackars nyktra chaufförn... men vettefan vad han tyckte va värst, att vara nykter eller att jag underhöll honom ;D väl i sala fick jag börja med att ta ett snack med snuten för att jag gick med en öl i handen och han trodde inte att jag var 20 :p men man gick fri därifrån efter att ha prata massa skit om jobb, bilar och mina brillor ;p "det är nog dom som gör att du ser så liten ut" haha liiiiten?!?? ;D man ska ha tur ibland ;)^^






barkarby träffen 28 april 2012

haha resan ner va fan kung :P dock skulle kanske ngn hållt i karavanen, som inte blev mkt till karavan. alla drog från varandra :)
åh asså shiet vad mkt folk de va nere i sthlm, man kom knappt fram :) när vi parkerat så gick ett par vändor med massa annat folk och glodde sen satt vi mest vid bilarna och snacka skit, träffa folk och bara dryga på som vanligt :P fick knappt nå bilder och de ångrar man ju men kul hade vi då iaf :D
drog hem typ halv tolv, eller till gävle och drog runt lite där (:

foto av http://www.garaget.org/Dop3Dawg

foto av http://www.garaget.org/42emil

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0