låst blogg..

funderar på ny blogg, en blogg helt riktad till jobbet, lastbilar, golfen och andra bilar. bilder, länkar, tävlingar och nyheter.
så får det här bli en låst blogg om mitt liv i övrigt :) så ni som vill ha lösen, kommentera med mailadress så skickar jag. om vi är vänner på fb, skickar jag pm där :)

vintervila

nu är golfen putsad och står i garaget för vintern, saknar honom redan då skitvolvon valde av krångla igår! vägrar starta så världens bästa pappis fick dra hem oss åh nu står han här ute och ser dum ut. men men, får väl försöka fixa de sen släcka tvåor och häva ut han på blocket! lite sugen på en sierra faktiskt :b

:)

mickisveckan har gått fort och vart intensiv, hon är som en ångvält ibland! åh det tar på krafterna att ha henne samtidigt som hon är det underbaraste som finns (: åh även fast jag har stubin kort som pekfingernageln, brusar upp, vill låsa in mej ngn stans och bara skrika ibland så får hon mej glad ändå. livet som mamma är ju allt annat än bara kärlek och gos men ändå, det är mitt liv och vill inte byta ut de. sen har jag ju emil som är helt fantastisk med henne och hon älskar honom! är jag trött och helt klen tar han henne och jag får vila. det är okey att tycka mamma livet är jobbigt, även fast man varken tänker på det eller talar om det så ofta :) nåja, nu väntar iaf en kvällsvecka med gripen och lite volvopill i helgen :)

!

ge mej sömnen från i sommar! fattar inte hur dåligt man kan sova, vaknar för exakt allt. tjockt kasst att vara såhär trött ;( men på en jobbnatt ikväll igen bara, sen en korthelg innan nästa jobbvecka börjar igen :b aja man lever bara en gång åh sova kan man väl göra sen :)



:)

saknar min goa unge !

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0