):

blev idag stoppad för andra gången av snuten på drygt fyra år som chaufför. vilket resulterade i att jag inte fick åka vidare och lossa min massa ... SsuckK ! för lite band och för dåligt förstängt. ska tillägga att jag använde alla band på hela ekipaget, och ni som kör flisekipage vet typ hur många det är. men de sa att jag skulle antingen använda mej av 63 !!! pallar att sätta framför eller ha totalt 42 !!! band ("om det ens räcker" -avslutade han med..) .. jaaja. chefen lyckades iaf skrammla ihop lite pallar från gården så han skickade vår avbytare med en lastbil full av pallar så vi fick fortsätta. jag hade ju iaf tur med vädret idag och nu blir det chips och cola framför tvn ikväll. imorrn efter jobbet är det dags för mammavecka och det betyder mys med min älskade dotter!

(:

fredagkväll bestod av jobb och älskling som sällskap :p lördagen spenderades i sängen med film, var iväg åh kollade på huset vi ska flytta till, sen pizza innan ett besök hos malin och jocke!

(:

lite av bilderna från vår stund tsm idag ;) min bil, min kärlek <3

(:

hjärta <3

(:

har käkat min lunch, kyckling i tacobröd med cream frech och grönsaker! middag blir färska kokta morötter, blomkål och hårdmacka med leverpastej (: får se hur länge man orkar med att käka sånt där o_0 menar, inte fan blir kaniner äldre bara för att dom käkar massa gräs.. sköldpaddan som typ aldrig rör på sej han lever i hundratals år han ^^;)
saknar mitt bajbytroll nu men har gävlekörning med klunsen ikväll så då kan jag plocka upp honom ;p konstigt, lämnade honom igårkväll, känner redan att jag får ångest av att inte ha honom bredvid :P och hörrni! den 20 december, jääääy då bor lilla familjen i hus ;D skojar inte att vi längtar !!!


älskar dej <3

(:

sitter i sängen med en söt katt bredvid mej och dubstep i öronen! tänkte sova ut idag men vafan, det sket sej tror jag :P sluta och kom hem typ två inatt och vad gör man inte kl kvart över åtta i morse?! jo, vaknar halvt död men kan ju missa mkt om man inte går upp typ..
blir jobb ikväll med, som vanligt lixom ((: och nu ska jag klä på mej lite sen starta upp golfen och dra åh handla lite nytt till lunch (: såå bjuder på en dagens låt också!

(:

lugna helger är väl ändå de bästa helger?! fast så jävla lugn har väl inte den här helgen vart ändå, då den bestått av kalasande och en hel del bus men ändå så spontan. inga planer alls utan bara gjort sånnt som vi fått för oss. kalas för mej, syrran och stefan igår. proppa i oss smörgåstårta, ungarna lekte åh vi andra snacka skit som vanligt. idag hälsade vi först på malin, sen drog vi hem och sov innan vi drog till jennipher och savve :D INTE IGÅR! måste jag säga att det var underbart att träffa dom igen? njaaee :p savve fick låna ett par converse av mickis, gissa om stolt tjej ;) är ju ren lycka att se hur brudarna leker, bråkar, tjaffsar, skrattar och skuttar omkring! <3
på hemvägen träffade vi även världens bästa jobbarkompis mats, svängde in och bytte några ord med honom. han fick både kram och puss av mickis innan vi gick :p nu sover min mini, jag och emil har tänt ljus så nu blir det mys framför tvn med gott innan sängen :) imorrn skickas lillälskling på dagis, sen väntar pappavecka för henne och som vanligt en nattvecka med gripen för mej!

(:


vart ut i skogen och plockat svamp idag, kika på grodor och ätit blåbär med mina hjärtan :)

(:

fick sluta tidigt igår, så hann ut och leka med mina hjärtan på em efter regnet :) kändes skönt, eftersom det inte blir så mkt leka för mej nu när jag gått och blivit typ stressad.. :o hjärtat slår inte som det ska, stannar upp och kommer igång efter nån sekund. samtidigt strålar det ont ut under bröstet och mot vänsterarm. får flimmer för ögonen ibland, vääldigt trött och törstig. så idag har jag fått vila nästan hela dagen, sovit hårt fast mickis vart vaken och sprungit omkring.. så på måndag ska jag in och kolla om doktorn kan se om det är ngt.
jaaja, har iaf orkat mej ut med hjärtana mina lite idag med, lekte genom tre lekparker innan vi drog oss hemåt för mat och mys :) nu ligger hon och jag åh emil har gjort kola som vi ska proppa i oss, sen blir det antagligen film åh mys ;p imorrn är det kalas med familjen, för mej, syster och hennes stefan (:



födelsedag!

jag fyllde 25 igår, känns swajnigt att ha levt typ en tredjedel av livet redan ;)
hade en riktigt trevlig dag som bestod av jobb sen hem och laga hemmagjorda hamburgare i friscobröd med ägg och cheddar ;) mööömms! sen blev det mys med mickis och emil, innan hon somnade och vi drog igång en kungfilm, myste, käkade chips och jordnötsbågar :) såå, en helt klart mer än godkänd födelsedag :))

första ridturen :)

tog med mej emil och mickis ut till ulva och lät henne rida för sörsta gången, på tifas lilla ponny :) gick en sväng i solen, mysigt! men efteråt, påväg hemåt vart hon alldeles röd kring och i ögonen så kan vara lite allergi :( tråkigt då hon verkligen älskade det!

:)

 
längesen en dagenslåt kom upp, så här har ni ;)

10 SEPTEMBER 2012 <3


<3

slappdag (:

efter en halvhård kväll igår med alkohol, massa garv, dans och en hel del folk kändes en dag med pizza, cola, repriser på tv, somna i knät på emil med en hedlund vid fötterna som en fett bra idé !! åh nu har vi vart ut till tifa och städa efter festen så nu blir det film, maaat och chips resten av kvällen ;) och imorrn, ja då är det en lite spec måndag :) puss så länge!

min 24meters kluns :D


älskar det jag jobbar med!

min älskade blå !!

finns inte mkt som klår känslan av att sitta i min blå ögonsten !

25 års fest :)

haha orkar inte skriva nå spec mer än att kvällen va kuung ;p åh tack alla som kom och gjorde den med mej! höll på riva logen med en hästdans, skulle försöka få ner flaskorna från borden så jag och malin hade trav, galopp, dressyr, hopp och fälttävlan där inne ett tag :p och alla sjöng för mej, tack åh tack ;D mår rätt fint idag, tung i huvvet och trött bara men det löser vi med pizza åh cola senare innan vi ska ut och städa upp efter ravepartyt igår -.-
åh blev riktigt dåligt med bilder, bara nån suddig ;P

(:

drog till gävle med hjärtana igår så nu sitter jag lägenheten med en unge som är nybadad efter att ha vart i lekparken och härjat ett tag :) hon ska strax nattas sen blir det filmmys hela kvällen bara emil pallrat sej tillbaka från jimmy :p och imorrn drar vi hem till bollnäs igen! en kvällsvecka med gripen och pappavecka för lillskiten väntar :)

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0