29.4

ledig måndag, soft zatannn. mys med bebisarna mina :)) vart ute hela förmiddagen, men tråkväder! nu jobbar mini för fullt, kör pengar i sin lastbil och passar sej för alla tjuvar som jagar henne :O


28.4

vart en riktig slappdag idag! sov ut, drog till edsbyn åh hämta mickis :D sen hem och käka åh sov lite middag.. nu har vi köpt gosaker till ikväll, söndagar med lediga måndagar är fan de bästa!


28.4

igår drog vi till sthlm och stockholms största bilträff. jag, hjärtat och felix :) och de va verkligen stor träff, har aldrig vart med om nå värre! shit, svinmkt bilar :D mkt mer än förra året, hoppas på en till träff där i sommar :))) vart inga bilder, så jävla mkt folk så kunde knappt gå där :p

24.4

mitt uppe i en riktig mysdag, vart ute och pysslat på gården en stund. fixar i garaget också, behövs städas lite och hål sätts igen så kattskrället inte tar sej in till bebisen min ;p imorrn blire krattköp, har en liten gräsmatta som vill bli tillsnyggad! buskar har klippts och ska tas undan, altanen ska städas och nu när nästan allt här inne är klart lär huset städas riktigt med :o men till veckan är man ju ledig lite så då blire fart :)


de ska börjas i tid :)))

24.4

idag blev det vår för mej, på riktigt! :D påställd och provåkt, vilken känsla! på lördag blir det road tripp :))


23.4

annorlunda dag på jobbet, hade mickis med några timmar :D blir absolut fler ggr, hon va skitduktig och ville vara med hela tiden :))






ligger i soffan nu med en fet omelett i magen, käkar lite bilar med mini och fryser lite. längtar till imorrn, ska ha en efterlängtad ledig och lugn dag med lilla familjen :)

21.4

gör edsbyn idag :b hjärta tog med mina slalomskidor, tänkte testa backen lite. men har haft matpaus i typ två timmar nu :p dags för ett ryck kanske, hello kitty!

den svarta lilla saxen gjorde sitt imorse! halv dm kortare och jävligt ojämt men skiter man väl i :D

20.4

ligger i sängen, gjort ett tag. va ut på mys tidigare så blev trött i ögonA ^^ börjar kännas riktigt gött här i vallsta nu, kan dona på både inne och ute när han där uppe äntligen gjort lite värme åt oss :)) fan knappt nå snö ute alls, känns helt asuuum...
wiho, smakprov på fondväggen i vårt sovrum! den gamla blå tapeten ser ni på "lådan", som vart en garderob som kapats av och ska bli tvbänk :) väggarna runt om blir mullvad, kommer bilder sen babes :b nu äre lördakväll så hejsvejs!

19.4

http://www.youtube.com/watch?v=5IuRzJRrRpQ&feature=youtube_gdata_player

vet inte om länken funkar men asså vilken skön killing, skrattar så jag spyr lite !!!! :D

17.4

intagit passagerarstolen och praktikanten sköter sej :) mot gävle för lossning innan kväller, värt!

3 år unge :)

kl 6.23 för tre år sen föddes du, stor och världens finaste tjej. shit tiden går för fort, lugna dej ! :)
idag blir det lugnt, mys med film, ballonger och glass innan jag drar ut på jobb och du till pappsen!




vad vore jag

dessa två är min värld, mitt allt. vad vore jag utan er <3

15.4

har haft en fartdåre till och från här hemma idag, förstår inte vart ngt så litet gömmer all energi :o och på kvällskvistarna - trots och trött, ingen bra kombination för ett slitet mammahjärta... smiter fram ngn gäsp bland allt bråkande, ändå är svaret "NEJ!" när man frågar om hon är trött :b men konstigt nog, finns ingen värre känsla än då hon lagt sej. saknar allt ståhej, allt skratt, spring, tjat, skrik och alla frågor. ännu värre när det är pappaveckor... på ngt dumt vis, så tänker jag mest på alla gånger vi vart osams och det gör att man känner sej så dum. ändå är det ju så mkt mer bra stunder än dåliga, men nåja.
imorrn är det ingen vanlig dag, det är hennes födelsedag HURRA HURRA HURRA :))

14.4

hjärtat leker med vinteråket lite innan avställning :)

14.4

efter en dag med fullt hus och kalas, är soffan rätt skön :) men har vart en soft dag, hunnit med mkt så nu är en ny vecka välkommen!




13.4

träffade en dino på staden idag, dottern som annars rider sj på häst som 170cm låg åh är allmänt orädd, tyckte inte om den lilla gröna..

11.4

cykeln va nog en bra present, mickis nöter sönder vägen med den här utanför :) har precis slängt i oss mat, gissa vad vi ska ut och göra?


10.4

håller på med lite renovering här hemma i huset! uppe har det blivit ett till rum - mickis rum, i före detta hallen. i vårat rum är det tapetsering på g! och i "nya" hallen lika så. nere har vi målat om vardagsrummet, en tvättstuga är bygd, stora hallen nere ska målas åh saker ska upp på väggar. väggarna i trappan är ommålade, bara panelen kvar.
ah, är väl de vi börjat med än så länge och de ska göras klart typ nyss :) för er som blir nyfiken, före och efterbilder kommer när allt är klart :>>> här har ni lite på lite bilder från söthuset och jag bara älskar de!



sovrummet



mickis nya rum





9.4

jobbet är riktigt häftigt såhär mot våren, torra vägar, ljust längre och varmare ute! wiiho


9.4

äntligen är vår lilla skitjänta här igen :D nytt rum har hon fått, sådär lagom mallig :p och som tidig födelsedagspresent fick hon en cykel, yhey! hörs heeej

6.4

haft en såftttt natt i scanian, jämt gött med härnan min som sällskap :) imorse, efter sådär fyra timmars blunda drog jag åh syrran mot nyköping med ena pållen! byta bort bästa disa mot mini flisis! saknaden kommer vara enorm....


5.4

ey, inte många timmar till gonatt nu! tänkte slänga på ett spånlass åt kollegan bara, sen drar jag hem :)

1.4

tack vare långhelgen har jag haft en veckas mys med mina två gullisar. vart ute nästan hela dagarna, haft soft väder, käka massa godis, proppat go mat, haft filmtime och bara njutit. nu går de mot ljusare tider, varmare väder, gröna gräsmattor och sommar! älskar min emil och vår fina tjej så otroligt mkt, hur roligt och fint allt annat än är så är dom två så mkt bättre !

1.4 april april

idag ska man inte lita på ngn, som alla andra dagar alltså..
har iaf haft mys med min kärlek idag, han ljuger sällan!

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0