bildööös -.-
hoppa vafan

emil åh jag har gått åh blive med tre barn den här veckan, hans småsyskon har sportlov så mickis har haft fullt upp med lek hittills :) är snart påväg från buspalatset hem till vallsta, pulkaåkning, 9 plusgrader och sol! känns som barnba somnar fint ikväll ((:


<3


min tjej <3

Feb. 07, 2013

blir lossad i avesta, kl är snart tolv och jag ska köra ett lass säter-korsnäs påre här åh :o hej kl halv sex innan man är hemma och får kramas med kudden, för emil har åkt till jobbet då..! känns som det blir sova hela dan imorrn och känns som fredagkvällen i v8an kommer bli seeeg :p

Feb. 07, 2013

härlig kväll på jobbet, lekte lite skogsbil och va upp på gruvberget och lasta grot :)) gött att småvägar är i finare skick än numrerade vägar, så fick en liten saknad av foderkörningen som gick mest i skogarna :)


Feb. 05, 2013

tisdag, fast fel tisdag. nästa vecka är de rätt tisdag igen, då jag hämtar mickis inte lämnar henne :(
fast ikväll är det jag och v8an igen och fyra nätter har vi framför oss innan helg. åh här sitter jag, nyvaken och kollar på ponnyakuten :p tänker ta hem lite ny musik som får göra mej sällskap några nätter. i helgen blir de väl nå bus igen, brukar kunna bli så om emil får bestämma :):)<3

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0