23.6

midsommar över, hade de helt asöm! både med dottern och några fina vänner :) fuck.... nu är det bara fortsätta njuta as mkt! just nu ligger jag med fötterna i knät på baby, kikar på walander, käkar choklad och lyssnar på spöregn. shit, har de för jävla gött nu. bjusser på ett par eller fler bilder

13.6

om en vecka är det midsommar om två veckor drar vi till åland och om fyra veckor är det semester! måste jag säga att jag ser fram emot denna sommaren? neeeeeh.. aja tjarå, nu väntar jobbet! bjussar på lite bilder från typ nån vecka tebax:)

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0