31.5

shit stanna jorden, tiden går för fort! ska det vara så svårt att fatta att man vill hinna njuta lite också :o imorrn går vi in i juni, helt klart svinnajs! mindre najs att golfen sköt ett däck idag,.. men ner najs att pojkvännen fixar de imorrn, dedär med kränga däck är nog mer hans grej ^^ nu står han iaf helt nytvättad och fulltankad åh bara längtar efter mej ! imorrn far vi till gävle på mys, längesen man chilla där..
kör en liten dalatur med en nytvättad åtta ikväll :)))
29.5

underbart med sommar! fiskat med grabbarna tidigare, sen blivit bjuden på gomat :)) snart bär de av på jobb!

28.5

haft en fin morgon med mini. nu dröjer det en vecka till hon är hos mej igen. denna dag är den västra av alla på hela veckan.. humöret i botten, minsta som går emot och jag typ till backa och dö en stund. ne ska sätta mej i lastbilen och dra på musik, gråta lite och tänka att en vecka går fort.

27.5

haft en riktigt frän helg. fint väder, mina ben har nog aldrig vart så här bruna ^^ vart ute och umgåtts mesta tiden, va på marknaden i lördags och va med familjen igår :) käka tacos och tårta i solen! idag är de inte lika bra väder, bara för jag tvätta bilen igår... så idag blir det buspalatset med hjärtana :))))


järvzoo all day lång

yeh, vart där hela eftermiddan med mina hjärtan och anders :) lätt häftigast va när tre björnungar klättrade längst upp i träd som va typ 20-30m höga! mamman gick runt och frustade nedanför åh va orolig :b de va vi med, stod säkert en halvtimme och titta :) sen kom de ner, ena började låta åh då la sej mamman på rygg så de fick äta :) så coolt med djur!
ne, nu blir de toast och mys!


:))

golf r32
min älskling !

23.5

imåndags hade jag med mannen på jobbet, blev en sväng till enköping :) vi hade det riktigt mysigt! åh nu har mammaveckan har börjat! igår gick vi till skogen där hon lekte och plockade blommor :)19.5

sol, 24 grader, suttit vid vattnet, promenad i skogen, solat på gräsmattan, hängt med bästa grannarna, vedstapling - såg spindel = sprang... mmh, en hel dag med älskling. behöver inte säga så mkt mer. eller jo, har jag sagt att jag älskar söndagar?


18.5

myst med min prins typ halva dagen! tvättat och putsa dörrgångar :) blev crusing i shamn på kvällen, med babe och bästa vännerna. riktigt härlig kväll!15.5maj dörty karrr

15.5

asså, snart har maj stuckit från oss också! snart inne i juni. WTF.
står iaf på rast i gävle, matat åttan och skrivit papper. bara rulla hem nudå :) tänker ta min snoriga näsa och kliva ner i sängen bredvid hjärtat! miss my little babygirl .....


14.5

idag fyller min mamma år, mickis ringde och sjöng för henne i morse ;) mammis är det bästa jag vet och utan henne skulle jag inte klara mej spec långt. vi ringes flera ggr i veckan, gärna varje dag och hon får ge mej olika tips om allt från himmel till jord. världens finaste, min mamma <3

11.5

helt ok lördag, botsett från gubbarna som hade fest i mitt huve tidigare... tog med mickis på kosläpp imorse :D inget stort utan va bara typ vi som visste av :) blev kringvisad i laggårn, längeeesen man va i en sån nu så va himla kul att få klappa om kor, låta kalvar suga på ens fingrar och kika kaniner :)
nu på kvällen har vi tvättat golfen, åkt en sväng och hälsat på lam :))så underbart att det börjar bli grönt!

8.5

lite bilder på huset, tre rum saknas :)

lilla hallen in, kommer målas ljusköket, kommer förbli som det är

lekrum, ska målas om och kommer bli gästrumtvrum, nästan färdigmålat till vitt

stora hallen nere, osäker vad det blir för färg här. vitt kring fönster och förr iaf

vår nya tvättstuga

hallen uppe. förr var den större, nu avdelat så mickis fick nytt rum till höger. nytt golv och tapeter

5.5

bjussar på lite bilder :)))
Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0