tidigt. inte min grej!

dehär med tidig morron är inte min grej, fast ändå äre de..... :0 unge åh jobb tycker de iaf... sj skulle dagarna gärna få börja då man vaknat, av sej sj åh inget annat! längtar till pension! då får jag skylla på vad ja vill, om jag är trött åh vill umgås med sängen hela dan ;) ääääh, nu ska man inte va bitter. hade inte vela bytt bort livet som mammi åh arbetande kvinna heller :) finns faktiskt dom som varken hare ena eller de andra. så deså :) 

tyskmys

varit på jobbet åh pysslat om tysken idag :) ikväll blire tända ljus åh ligga på rygg i soffan! 


TILLBAKA VAAAA

efter snart ett halvårs jävla uppehåll är pueen of kings tillbaka med sitt tjafs igen ;D använder fortfarande smilys, tycker att de som inte göre verkar så "jag tror ja är så jävla vuxen såatte..... låtsas som om jag är de åh skippar smylisarna....." töönt! nuså.. tänker blunda sta nu, är ju tio fucking minus ute så jag tänker drömma om 25 plus åh åskväder hela natten! 
om ni prååååmt måste kika in bilder från senaste halvåret hittar ni mej på instagram- jessikaintejessica... ni kanske får ångest åså annars :) gonatt lavly frajdäj. åh detta kommer fortsätta som en bildblogg utan massa text, oftast iaf

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0