vinterritt :)



vart ut på en riktig solig och mysig vinterritt tsm med karin och hennes
sara idag :) peril var helt underbar, vilka steg! :D vi hade två riktigt pigga
men glada pållar, vilket kändes skönt eftersom de ska sättas igång nu igen
efter ett uppehåll på flera veckor. köpte mej ett par ridtäckbyxor idag så
nu kan jag rida då det är kallt utan att frysa :b MITT NYÅRSLÖFTE blir
att lägga mkt mkt mkt tid på hans galopp, då jag lagt ner ett och ett halvt
år på skritt och trav nu (laaaaaatis :)). hahah men nu ska jag ta itu och
kämpa med galoppen så vi kan komma ut och tävla så småning om :)


älskade sötnos ;)


ngn som är frostig och hungrig :)


hohohohohohoho

tänker inte lyfta ett finger innan jobbet kallar, trött ;s får alldeles ont i huvet av att köra en brud utan ögon om nätterna, usch man ser ju för fan inte ett piss ..

OCH snart är det nyår
, jag och anton ska fira på varsitt håll. han blir hemma framför tvspel med en kompis och ngn öl medan jag drar till edsbyn och käkar med mina syskon ;b mikaela blir också hemma, hon somnar ju kring halvåtta så hon blir ju inte med ngt under kvällen i vilket fall och jag känner inte för att släpa med henne till syrran sen hem mitt i natten. neeeeeeeeh, hon blir hemma :)

kvällen efter

soffan drog ner mej och här sitter jag, kikar på en bebis som knallar runt bordet, kryper runt och knasar sej, sitter och leker med sina nya saker. det är alldeles underbart :) mikaela har fått en massa fina saker och vi en massa pengar, så nu kan vi både köpa ny soffa och en diskmaskin ;) wihooo.

denna helg fylld av tomtar, snö, mörker, ljusstakar, familj och god mat har vart alldeles jättefin ! älskar att vara med min knasiga och älaksde familj, så jag längtar redan till nästa år :)

imorrn efter att vi vaknat till liv ska vi bege oss ut på en mellandagsrea, ska kika på en hel del saker :) bla soffa, diskmaskin, kläder och lite saker åt mikaela :)

då var det över

julafton igår var hur mysig och härlig som helst, dagen hos syrran tsm med resten av gänget med mat, tomte osv kommer här i bilder ;)


ser ni ngt lustigt med bilden ? :)

mikaela gillade skägget, tomten var ju inte farlig alls :)

mormor och mikaela hämtar paket av tomtefar :b

tindra med pussel hon fått av oss :)



världens finaste mamma och pappa :)


mina hjärtan <3

avslutar med en bild på familjen ;)

julaftons morgon

anton väckte mej, så vi myste lite sen tände jag massa ljus och tog upp mickis till vår säng där vi öppnade lite julklappar :) sen blev det välling och frukostmys i soffan till tingeling och dennis :b
ha en fortsatt trevlig dag alla vänner och bekanta, sj åker vi mot edsbyn för att fira julafton med mina föräldrar idag :)






tänkte knäppa lite julkort idag med finklänningen åså, men hennes eksem som troligen enligt
doktorn beror på kylan
gör sej inte så snygga på kort så vi väntar tills det blir lite snyggare :)

MARI KRISMAAAS


TAND #2 ;)


det är sånt här som gör en så fjantig då man blivit mami, ATT MAN BLIR VIDRIGT STOLT över att tänder kommer fram ;) hahahaha.

fredag

en ledig fredag uppskattas, spec då den blev så bra som jag hoppats på :) va till shamn på em med anton, köpte sista julklapparna till mikaela OCH SHIET vad dyrt det blir .. lever man tre på bara en lön och har ett eget barn + fyra syskonbarn att köpa åt så rinner det gärna iväg. så till nästa år har vi i min familj bestämt att inte köpa ngt åt syskonbarnen, utan man får köpa åt sitt eget ist. först då min ena syster kom med förslaget tänkte jag att det skulle ju bli tråkigt då men nu såhär efteråt känns det saatans skönt. dels för att det blir en hel del pengar om man ger ngt för 150-200 till varje + att vi har två syskonbarn som fyller år i dec med. stackars min plånbok ;)
jul är ju gåvotid enligt mej och det är kul att ge saker (och få ;)) men det jag menar är att nu har jag ett eget barn att ge till + mamma och pappa och min älskade anton :)

har iaf slagit in alla nu :)

hunnit med min älskade häst nu på kvällen med. jag och lina åkte dit och tog en promenad med honom, mötte bla plogbilen och ett par tåg så en piggelinus peril blev ännu med piggelinus :) imorrn blir det en härlig ridtur, det ska bli så mysigt !

scharlakansfeber

för det första blir mikaela åtta månader idag :) jag blir så himla varm i hjärtat då jag tänker på att hon är min och att jag faktiskt fött barn som jag innan var lite smårädd för. tänkte mej lixom att det gör ju så jävla ont så jag skulle bli lite rädd den dagen det visade sej att jag var med barn. men det var ju inte så farligt och när man väl blir med barn tänker man inte så mkt på förlossningen utan livet efteråt :)

jahaja, anton va på bvc idag så jag bad honom fråga vad hennes utslag kunde vara. det hade vart scharlakansfeber :S sånt skulle tydligen behandlas med penicillin, men det har gått bort av sej sj på henne. alltså, det är inte lätt.. :(
först började hon få torr hud på benen, magen å armarna. vi tänkte väl inte så mkt på det eftersom hon inte klagade ngt sj. vi smörjde med en salva vi fått mot hennes annars också torra hud eftersom hon kliade lite i knävecken om kvällarna. det försvann men då började hon flagna i händerna. tänkte inte så mkt på det heller för det kom precis då hon börjat krypa så vi lixom trodde det kunde ha med det att göra. meeen sen började hennes fötter också flagna så då frågade vi på bvc idag och hon sa att hon säkerligen haft det men bad oss inte kolla upp ngt nu och inte heller smörja så det verkade vara lugnt.
usch vad hemsk jag känner mej som inte fattat, tänk om hon haft så ont i halsen och öronen som man kan få då man har scharlakansfeber. för hon var ju lite bökig ngn natt för ngn vecka sen och bara va ledsen och hade feber. kunde få sitta uppe med henne länge innan hon lugnade sej, det gjorde ont i hjärtat. jäjä, nu är det över iaf  (hoppas jag då) OCH jag hoppas ingen som vart i närheten av henne smittats !
sen hade hon svamp "där nere" också, hon har vart alldeles röd och vi har haft utan blöja men då blir det ju pölar/högar överallt på mattor åså så vi har strävat på att smörja och det har nästan försvunnit för att för ngn dag sen har kommit tillbaka igen, men nu fick vi ju iaf reda på vad det vart. även fått en salva till det.

hon väger 9.32kg och är 73.6cm (lika som sist) lång :)

;)

husköp

svåårt det ska vara att hitta ett hus som passar in på allt. inte för stort. inte för dyrt. inte för långt från buss/tåg men ändå lite utanför. mer än bara trädgård/gräsmatta så jag kan klämma in pållen ngn stans. INGET renoveringsobjekt. dubbelgarage. ja ni hör ju :)

letar på för fullt så får vi se vart och hur det slutar. det som får mej att helst vilja flytta är; ett, vi bor i bollnäs typ dyraste hyreslägenheter. två, visst vi har garage men det är hälsingehus som bestämmer timrarna till motorvärmaren så man vet aldrig då bilen är varm.. tre, jag vill ha min häst hemma så jag kan ge honom den tid han behöver och vara med honom så mkt jag vill. nu hinner jag knappt vakna om dagarna innan jag ska väg och jobba igen och det tar lite drygt en timme att åka ut och bara mocka !!! hinner nästan aldrig ta in honom och pyssla. DET SAKNAR JAG. att slippa bilresan ut dit på en halvtimme tsm..

vet ni av ngn villa/mindre gård på ren, i söräng, arbrå, vallsta eller röste så hör av er :):):)

onsdag

är mitt i veckan, har vaknat och käkat frukost men ska somna om snart igen för att orka med ännu en natt i lastbilen. lyssnar på musikhjälpen som sänds på P3, där kan man skicka ett sms med 50, 100 eller 200 följt av sin låtönskning och ett litet meddelande till 72999. fick höra en lastbilschaufför som skänkt en timmes lön så jag skickade ett sms jag med, önskade en låt och hoppade ur lastbilen för att skrapa flaket rent från flis. då jag vägt ut och hoppar in i bilen igen ringer dolt nummer, men jag svarar inte för anar att det är från radion ;);) hahah och alldeles efter det säger de "ja, nu har vi fått ännu en lastbilschaufför som skänkt en timmes lön till kampen mot handel med barn, hon hade hört tess tidigare och ville vara med" önskade låten like a G6, den är ju så grym ;)

var med i kampen du med !

mysig lördagkväll


här va grynet bara två månader och jag är så förälskad i hennes vackra ögon.
men det är väl ändå superknas att hon kunde få så himla blå då jag har så bruna
man bara kan ha, det är inte en gnutta grönt eller ngt som liknar blått i dom så
jag är så förvirrad men ändå är det kul eftersom det är så liten chans att en brunögd
får ett blåögt barn. vet ngn hur stor/liten chans det är kanske ? :) aja, nu ska jag och
anton smälla i oss min goda köttgryta med glögg och appelsin som kokat i snart två timmar :)


mysbabe



äntligen fick hon sej en dusch, bara morsan kvar och jag ska hinna
det innan narnia börjar
! mickis som leker så fint med torkstället, är så illa
tvungen att hänga med in i duschen annars klättrar hon på allt och ramlar :)


äntligen :)


alltså julmust <3

FYRA år idag ;)

jag är en svintrött morsa ikväll, buhu. JAG OCH ANTON FIRAR FYRA ÅR IDAG ;D
wiho, tänka sej att man har dregglat så länge på en sån man och jag undrar varje dag hur länge till
han kommer stå ut med mej och mina knasiga utfall ;S:)
näh nu ska jag passa på att höra tystnaden som uppstår då mikaela somnat, mysa med min som sagt
snygga man och bara känna att jag lever efter en lååååång jobbvecka efter svinhala vägar ! PUSS :*

THE FANTASTIC FOUR

blev utamanad av jennipher ;)

4 tv-program jag kollar på för det mesta:

(tv-program, inte serier ;))
- halv åtta hos mej
- teen mom
- efterlyst
- cops

4 saker jag gjort idag:
(eftersom jag vart på jobbet mellan 04.45-18-30 så...)
- rattat 24meter vit brud 9.39 timmar på sjukt jävla hala vägar
- svurit åt idiotiska människor (jag är ju bäst ;p)
- kliat mej i röven, eller ja under skinkan iaf
- pissat ute i -18 grader.... burr år pissestjärten ;s

4 saker jag längtar efter:
- våren och alla dessa underbara känslor :)
- sommar, ljumma långa ljusa kvällar med en massa crusingbus
- vissa vänner jag inte träffat på en jäkla massa veckor/dagar/år ;O
- fet och snuskigt jävla god svullomat

4 saker på önskelistan:
- massa bajsäckliga filmer att se på tsm med anton ;)
- ett snyggt, rent och frächt hem
- värmegarage och en blå r32 ;);)
- en ny mobil !

4 saker jag hatar:
- att jag tar det som betyder mest för mej, för givet
- sätta sej i en jävulskt kall bil en svinkall dag efter jobbet
- bitterfittor, som jennipher sj skulle kallat dem ;p
- bli störd då man ABSOLUT inte vill bli det

4 personer som jag utmanar:
- lina
- helene
- frida
- jenny

sova-äta-jobba-äta-sova

sitter här i mitt hål, yeah jag har vägt 117kg och tydligen pallade inte soffjäveln det. har planer på en stor, fräch, rejäl skinnfoffa med vita sömmar. omg vad dyrt det blev i min fantasi ;s såg en sån igår på tv, den var så fucking snygg ;)

en annan bara sover, äter, jobbar, äter och sover :( saknar ju min älskade bebis bajsmkt om dagarna att jag snart spricker. även om jag älskar mitt jobb, har lixom aldrig trökigt men ändå är det så enormt trökigt då man har två som är så mkt bättre hemma <3

ena sover, den andra har jag här brevid så nu blir det ladda lite batterier inför jobber imorrn !


julbord #3

inte tredje för i år utan tredje med mitt jobb :) tänk att i juli har jag kört i tre år, är inne på min tredje vinter i lastbilen nu och det är lika leskigt varje år så jag kommer nog aldrig att vänja mej vid halkan ;O uh, det går lika mkt framåt som åt sidan och bakåt känns det som. fyyyyya :)

var iaf skitans jädra kul igårkväll, bra underhållning både från de tre snygga brudarna som sjöng och från agneta å johanna ;p hahaha, vad jag älskar dom :)








jesssssssssika

sommar och grön vs vinter och rött :)

silvstedt ;b

älskar det här avsnittet då hon är i bollnäs och rider med sigrid i orbaden ;) hon är så skön !

söt tand ;)


;););););)

älskade peril :)

känner mej laddad för dagen ;D det planeras en ridtur på en otroligt laddad pålle som stått två veckor och kylan på kring -20 grader gör honom inte direkt lugnare ;) karin som jag har honom hos har vart i nordkorea och kina två veckor så de har stått ute eftersom jag inte kan åka dit både morgon och kväll, så ni kan ju ana hur fulla av energi de två nordisarna ska vara nu OCH gossjuka :)

han bor i höbalen ;)

diskmaskin !

lina har precis åkt hem efter att vart här hela kvällen, vi har snackat och nyss käkat maxmat ;p men innan hon kom stod jag och diskade, fy vad jag börjar bli less på all disk :S så ist för att önska oss pengar till en ny barnvagn som vi gjort av våra föräldrar så kommer de pengarna gå till en diskmaskin ist så köper vi ny vagn till sommarn :) tänk vad mkt tid man spar genom att slippa diska allt ! funderat lite på denna

electrolux ESF63029 för 2990:-

står och tänder

men nu ni är det väl ändå fredag ;D mikaela sover i sin vagn ute på alltanen och jag sitter här i min grå morgonrock och luktar svett ! ska få i mej lite käk som anton håller på att laga till sen blir det en dusch :) OCH imorrn är det julbord med jobbet på scandic ;)

mikaela ställer sej nu upp lite överallt, VERKLIGEN allt är skitkul och ska stoppas i mun, rivas ner eller slås på ;) hon tar även ngt steg om man håller i hennes händer annars kryper hon fort som en iller men håller sej gärna kring oss :) en tand kikar även fram nere, kan vara förklaringen till hennes snorande och feber !
sover gör hon bra om nätterna, bara hon somnar det vill säga ;p hon har börjar tycka det är kul att somna sen vakna igen vid åtta tiden och vara vaken till typ tio ;S busunge ! men nätterna sover hon fint på och igår somnade hon vid halv tio och vaknade halv åtta för att efter lite välling somna om till halv tio igen. men vissa nätter är det jobbigt då hon kan vakna ett par-tre ggr, så förstår er som har barn som vaknar oftare och till råga på det kanske har svårt att somna om igen också. då mikaela vaknar på nätterna är det bara att vända henne, stoppa i nappen, ge henne hennes hund sen somnar hon direkt (om hon ens hinner vakna :S) och vi lägger oss igen. vi kallar henne stökig, och stökig är visst olika enligt alla mammor :) man blir nog aldrig nöjd ;p

här kommer lite olika bilder :)









;)


en kall kväll på jobbet !

pållarna har fått vatten, jag har handlat och fixat antons julklapp ;);););) myst med mickis (som drog sej upp och ställde sej vid soffan för första gången idag ;)), nyss fått mej en dusch OCH DET VAR SKÖÖNT ! strax mat sen jobb.

igår var det inte kul att köra spån, ni som har pållar vet hur spån fryser på vintern ! spec råspån och det är sånt vi kör. körde knappa 40 min igår och efter de 40 min såg lasset ut såhär efter tippning ;S;s;s;S;S;s

bilden är INTE rättvis emot mej, det tog mej över en halvtimme att hacka loss allt och jag fick spån i mina ögon, det rasade stora "kockor" i mitt huvud/i min rygg som fastnat på väggen :'( uhuu, stackars mej ;p haha.
men vad skulle vi vara utal lastbilarna som levererar allt åt oss !? <3<3

Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och ska flytta till hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0