nio månader och eksem

fan vad veckan gått fort, redag lördag ;O och imorrn är det en hel vecka sen mikaela blev nio månader :) appropå henne så var anton till gävle på hud och de kikade vad det kunde vara hon led av, eksem. så nu får hon en flytande medicin tre ggr/dag, smörjs med tre hydrokortisonsalvor och badas i ngt lila klegg. drygt att det blivit som det blivit, meen vad gör man inte för de små liven va :)
från att ha vaknat 4-8 ggr/natt, blodig på hals och bakom öron pga allt kliande. sover hon nu normalt igen, vaknar ibland då hon inte hittar nappen. vi har även tunna bebisvantar på henne då hon sover, dag som natt. det är då hon är utan dom som hon kliar hon sönder sej, (drar ibland av sej ena) så nog irriteras hon än men vi hoppas att alla salvor och medicinen snart lindrar det så hon kan få vara utan dem och det slipper klia så.

det är som sagt lördag, dvs min dag att kliva upp med henne :) vaknade halv åtta av att en bebis låg och pratade i sängen (FÖRSTA GÅNGEN på snart en månad hon inte vaknar i gråt av allt kliande = lycklig mamma ;D(alltså för hennes skull)) hon fick välling så mös vi i soffan, brukar lägga henne i hennes säng igen efter vällingen där hon myser och pratar med sin dalmatin en stund, ska strax hämta henne för blöjbytning och påklädning SEN börjar dagen :) (upp.dat. 9.01) det var visst så mysigt att hon somnade, så ska käka frukost och kika lite tv nu innan hon vaknar igen :)



era kommentarer


Elly- mamma till Leon skrev:

naw stackars liten som fått eksem :S jobbigare för de små också.

hur är de annars? :)

2011-01-22 | 10:45:26
bloggadress/url: http://gravidnu.blogg.se/
Frida skrev:

Stackars fasters skrutt! Som förälder går man ju sönder inombords när de har ont eller besväras på annat sätt. Skönt att det är på bättringsvägen iaf!

2011-01-22 | 12:12:25
bloggadress/url: http://fofroridoda.blogg.se/
helen skrev:

men fy, stackars lillgumman. skönt att ni fått salvor och medicin nu <3

2011-01-26 | 22:01:55
bloggadress/url: http://helenm.blogg.se/
Caroline skrev:

Jag vet precis hur de är att hitta sitt barn blodigt, inte alls kul :(. Tino är ju jätte allergisk mot ägg så han kliar ju sönder hela hakan på nätterna :(. Hoppas salvorna & hjälper på henne. Inge kul alls när dom små lider!

2011-02-06 | 11:50:15
bloggadress/url: http://tinosmamma.blogg.se/

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

din kommentar:

Trackback
Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och bor i hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min bil, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0