veckan låååång

dags att uppdatera igen :)
man tycker tiden borde gå långsammare, den springer ju från en, man hinner inte med allt man borde. det är bara jobb och jobb och när man inte jobbar är det annat som man fixar eftersom jag inte kan när jag jobbar. kommer inte hem om kvällarna, så sånt andra gör efter jobbet blir på mina lediga dagar iat så tiden hinns inte med tycker jag.

tänkte lägga ut en bild på magen i v17 +3, tror jag. ska på ultraljud den 27, då får vi ett mer extakt datum och så får jag se om det är som jag tror, två st :) fast morfar trodde på en pojk, får väl nästan hoppas på det :) jag är då en biiigmama nu, fetare är många andra i samma vecka :o

era kommentarer


Frida skrev:

Haha ja men gudars, nog kan det vara två allt :) Magen är jättefin, min var nog i den storleken när jag hade passerat vecka 30 :)

2009-10-25 | 21:51:24
bloggadress/url: http://fofroridoda.blogg.se/
helen skrev:

gullig mage :) spännande inför ul då :) Har ni tvillingar i släkten? kramis

2009-10-26 | 16:43:17
bloggadress/url: http://helenm.blogg.se/
helen skrev:

förstår de, första gången vill man nog bara ha en :) Men vore väl mys om de vore tvillingar också :) En av varje kön eller nå, så är allting färdigt sen :) hihi :) Kramis

2009-10-26 | 19:58:39
bloggadress/url: http://helenm.blogg.se/
Annika skrev:

åhhhh myspys :) <3

2009-10-27 | 16:36:25
bloggadress/url: http://annikastromberg.blogg.se/
Louise Mårtensson skrev:

OJ, vilken mage! :P o du har inte gått så länge heller.. :D undra hur tjock du är innan de är klart jag. hihi. Mys ;D



Ta hand om er :D

Kram!

2009-10-29 | 19:32:49
bloggadress/url: http://c0nfused.blogg.se/

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

din kommentar:

Trackback
Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och bor i hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min bil, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0