fruset och klart
såhär gjorde jag, efteråt:
klickade ut den släta purén på folie/bakplåts papper, ställde in i frysen.
då det frusit till plockade jag ner dem i tuskiskyoghurt burkar så det är
bara att ta fram så många man känner för åt gången.
ett annat knep är att hälla de direkt i sånna där som man gör isbitar i :D då blir det en smakportion i varje. de är tipset från bvc ialf :D men ditt var också smart
bra förslag om hur man kan frysa in. jag har bara haft i såna man gör istärningar i än men de tycker jag viss mat fasnar i.. :)
Härligt, jag tänker också göra Vincents mat själv, mycket bättre! Men än så länge tycker jag fortfarande att han är för liten.. :p
Jag gör också egen barnmat till Elsa, billig och superenkelt. :)
Jag klickar också ut det på bakplåtspapper och när de frusit så lägger jag dem i plastpåsar och märker dem med datum och vad det är för något. :) Istärningslådor är ingen hit, men såna där påsar man använder för att göra isbitar är helt okej de med. :) Så brukar jag göra med den "buljongen" som blir över när jag gjort frikadeller av t.ex. kalv eller lamm. :)
Kram