dop

hade en trött mickis i morse, hon somnade vid åtta då vi satt och "efter maten mös" i soffan och sov enda till kvart över elva. jag och anton hann till och med med en dusch tsm innan det va dags för henne att vakna och vilja ha mat igen innan vi for mot ovanåker och tindras dop ;)
väl där satt hon lugnt och stilla (i bilbarnstolen) i kyrkan, sen la vi henne i hennes vagn då vi åt efter dopet. där somnade hon igen och sov ett par timmar. ska bli skoj att se hur hon beter sej inatt, om hon vill sova ngt eller om hon nu vänt sina dygn :) men å andra sidan har hon ju haft lite magknip till och från i tre dagar nu och dropparna som vi köpt mot det kan ta några dagar på sej innan de verkar sen har svampen på tungan försvunnit nästan helt också och den va hon irriterad på (då tungan nästan vart tjock/svullen enda bak mot svalget). kanske bara har blivit gamla vanliga nöjda mickis igen :)
hon sover för övrigt nu igen, nöjd efter lite mat. så jag passar på att sitta lite här men ska nu lägga mej i soffan och smaska på lite godis till en film och vänta på att hon ska vakna <3

tindra va isf världens finaste idag och så duktig ! lite leskig gubbe som blötte ner hennes hår bara, han gillade vi inte :) hade väldigt trevligt, åt god smörgåstårta (dock med konstgjorda ägg, BLÄ) och kladdkaka med glass !! tindra fick en söt rosa body med en snygg elefant på och ett par jeansleggings av oss (har man kass ekonomi så har man).

händer för skoj ikväll då ? kanske får turen att rasta bilen en sväng. skulle vart skönt med en tvätt av henne, men vi får se hur det blir med den saken i detta regnväder ;p ngn som skulle vilja hänga med isf ? ;p




































era kommentarer


Tessan skrev:

Okej, en skönt att du har 2 tjejer ialf som kan hjälpa dig och motionera honom lite :) Läste att Mikaela få magdroppar. Det fick Liam också för han hade ganska mycket problem med magknip. Ibland kunde han skrika i flera timmar. Så himla ynkligt när dom får magknip också när ingenting hjälper utan det är bara å vänta tills de går över typ. Usch det hände att man bara satte sig ner å grät för man tyckte så synd om honom. Men jag hoppas att det inte blir värre för mickis :)

2010-05-02 | 00:00:18
bloggadress/url: http://theresethureson.blogg.se/

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

din kommentar:

Trackback
Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och bor i hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min bil, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0