rutiner osv :)

händer så mkt i mikaelas utvecklingen nu att man knappt hinner med, det är ngt nytt bus varje dag ! tänkte dra ihop lite som tidigare ggr, det är så kul att gå tillbaka och läsa sen tycker jag då :)

vakentid: hon står mkt, fullkomligt älskar det och tar ngt ("men jag vet inte att") steg lite då och då. gör sina försök att krypa men kommer inte så långt, knänen hänger med ibland men då landar överkroppen pladask på golvet och det blir åla fram. fötterna är fortfarande vääääldigt mysiga att gosa med, helst naken så blöjan inte stramar åt i magen då hon böjer ihop sej :) allt ska smakas på, gamla strumpor som våtservetter (ja, om hon skulle råka komma åt ngt medan man kikar bort :)) annars är hennes borste, leksaker, vattnet i badkaret, kläder, bord, filt, täcke och ja allt gott ! nappen är alltid med, den och hennes prickiga hund är det mysigaste hon vet :) ta promenader sittandes i vagnen är underbart mysigt, kika på allt som rör sej runtom. bada badkar med mamma eller pappa innan läggdags är också supermys !
mat: 05 frukost, 2 dl välling sen sova. 08 "frukost igen", 2 dl välling. 10 mellanmål, fruktpuré sen sova. 13 lunch, ca 2dl grönsakspuré. 15 mellanmål, ca 1.5dl gröt med fruktpuré sen sova vid 16. 17 kvällsmat, ca 2.5dl tillägg. 19-20 nattmat, 2.5dl välling sen sover hon för natten.
det här är ju ca tider men de hålls rätt så bra, kan fela på en halvtimme eller så. och ibland vaknar hon inte alls där kl 05 på morgonen.
sömn: vanligtvis får hon siv välling i sängen och somnar direkt då den är slut. men vissa kvällar är hon en sprallig tös, hon ligga säkert en halvtimme och babbla på och sprattla med benen och inte vilja ha ngn mat alls. då får man vänta ut henne, låta henne babbla och sprattla klart. sen gå in och ta ut nappen och ge mat, annars bara tuggar hon på nappen till flaskan och flinar ;) somnar gör hon mellan 19-20 om kvällarna och sover hela nätterna med ngt avbrott då hon (knappt) vaknar till för att ha kommit på mage eller bara vill ha nappen.

era kommentarer



kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

din kommentar:

Trackback
Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och bor i hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min bil, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0