mikaela snart tio månader


med mamma i soffan <3

förälskad i "give me five" OCH vinkar åt alla som kommer och går ;)

kan vara den mest stolta tjejen, hon blir så mallig av att kunna gå ;P

men det är häftigt att krypa med :)

- språk: hon närmar sej tio månader, bara sex dagar kvar. babblar på som bara den, men mest mamma och pappa med olika ljud. och många hastiga ord som hon lixom väser ur sej; bla hatte eller atte som hon säger då hon är förvånad eller typ då hon vill att vi ska titta :)
- dag och natt: vaknar vid sju, får frukost bestående av välling. sen rullar dagen på med; mellanmål, lunch, sömn, mellanmål, middag och middagslur. smörjning/badning och pyjamas vid sex, soffmys och välling strax före sju åså somnar hon efter den vid sju och sover till morgonen efter. meen ibland är det som för många andra att hon har sina nätter då hon vaknar allt mellan en-fem ggr av att vilja ha nappen eller så kliar det. men hon vill inte upp, utan vaknar knappt, bara gråter till. men ja, ni fattar :)
- hennes eksem: hon har väl fått ngt i stil med diagnos, eksemet kallas atopisk och ska väl i stort sätt växa bort med tiden. har en bra bok som vi fick av hudläkaren i gävle som beskriver varje stadie (ålder), och hur eksemet kommer utvecklas.

hon älskar att mysa i soffan med mej eller anton, hon somnade till och med på mitt bröst här om dagen då vi låg och kikade på film hon och jag. DET KALLAR JAG MYYYYYYYYS ;D inte alla tio månadersbebisar som har ro till sånt ;)
lärt sej vikna har hon med, det känns tusen ggr så härligt att få vikna av henne då man sticker till jobbet :D man blir alldeles varm i kroppen då anton och hon står i fönstret och flinar och vinkar :)

nä nu orkar jag inte skriva mer, ska ta och göra en äggmacka sen ladda för sista natten innan helg :)

era kommentarer


ellan skrev:

gud va söt :)

2011-02-10 | 12:51:18
bloggadress/url: http://ellybell.blogg.se/
ANNE skrev:

söt :D

2011-02-10 | 13:19:27
bloggadress/url: http://anne.favs.se
Emilia skrev:

Vilken sötnos! (:

2011-02-10 | 13:22:10
bloggadress/url: http://emiliahelene.blogg.se/
Therese skrev:

Stora tjejen! 10månader om fem dagar! :) Och Trisse blir 1år då, herregud!

Trisse blev också lite mysig sådär för någon månad sedan, det klagar man inte på :D Skönt att hon sover så bra, gör mycket det :)

2011-02-11 | 08:10:22
bloggadress/url: http://thogstrom.blogg.se/
Caroline skrev:

Va heter den boken :)? Tänkte om vi kanske har användning utav den :)

2011-02-13 | 21:21:33
bloggadress/url: http://tinosmamma.blogg.se/
Elly- mamma till Leon skrev:

de är ju så himla mysigt nu när de börjar utvecklas så mkt! :D söt tjej du har!

2011-02-16 | 14:40:28
bloggadress/url: http://gravidnu.blogg.se/

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

din kommentar:

Trackback
Min profilbild
jessika harrysson
är en lagom fet 25 årig morsa som är förlovad och bor i hus med världens bästa pojkvän och dotter. är typ världens mest sinnesförvirrade, tankspridda och oseriösaste brud. rätt jävla duktig på att både skämma ut och bjuda på mej sj! kör lastbil gör jag åh, trivs som fan bakom ratten i min flisscania! OCH älskar min bil, en blå golf 4a R32! kan vara töntigt petig med den enligt alla andra, men är man kär så är man ;) dom som betyder absolut mest här i livet är emil och mickis, mina jävligt bra vänner och givetvis bästa familjen som består av tre storasystrar, en söt mamma och en pappa som är nästan lika snygg som mej :p HÖRS HEJ!
RSS 2.0